nyuszika85!
Viszonylag jól vagyunk, bár a sebem az elég erősen fájogat még. :S
Tejci az elég kevés van, (1 fejésre kb 40 ml van a 2 ciciből, az meg egy fél kaja), ciczni nem tud,mert nem elég nagy a mellbimbóm.
De ettől eltekintve jól vagyunk és ha még fejnem is kell, örülök,hogy legalább ennyi tejet tudok adni.
Dani 3350 grammal és 51 centivel született, ami elvileg normál születési súly, csakhogy ő 3 héttel korábban született. Szóval nézhettem volna, mekkora babám lesz,ha időre érkezik!
Szerencsére elég nyugodt baba (kopp-kopp-kopp), eszik, alszik, kakil, pisil.
Szombaton hajnalban mentünk be és kedden reggel jöhettünk haza. Egy valami nagyon hiányzott, a friss levegő. Nem vagyok én ahhoz hozzászokva,hogy egész nap benn legyek 3 napon át!
Persze időnként kimentem a teraszra, dehát az annyira nem esett jól hálóingben meg köntösben....
Ja, azt nem írtam, nem tudom volt-e szó róla korábban,hogy a babának ruhát adnak, csak hazahozóst kell vinni, meg van kórházi hálóing is,amit ha átkerülsz a kórterembe átvehetsz,ha akarsz. Én abba voltam végig,mert nem akartam a sajátom összevérezni meg jódozni.
Meg talán még amit nem írtam, az a fürdőszoba. Van 2 db kulcsos fürdő és zuhanyzó egyben.....hát izé....arról jót nem tudok írni. Próbálják tisztán tartani. Ahogy én láttam naponta többször takarítják. De hát ugye nem egyszerű nekünk sem a tisztán tartása,amikor vérzünk, fáj mindenünk, örülünk,ha pisilni tudunk...stb. De ami nekem nagyon hiányzott pl. kapaszkodó a wc mellöl. Vagy a zuhanyfüggöny tisztán tartása. Nem tudom a magán kórtermekben ez mennyire más, de az biztos,hogy ugyanez a konténer szerű fürdő van benn ott is.