Szia Mindenki!
Látom, ha hendegabi nem jön, nem megy a fogyis-topic.
Szóval akkor most mindenkit kérek, aki fogyni szeretne, illetve a fogyásról beszélgetni, hogy nézzen be újra ide, és lendítsük fel itt az életet.
Akkor magamról, mivel már tényleg rég jártam erre, és nem tudom, már miket írtam, mikor nagyritkán volt időm bekukkantani.
Vicával való terhességemet 90 kg-ról kezdtem, 104 kg-mal mentem szülni.
Kórházból 96 kg-mal kerültem haza, amit a tejgyártáshoz elfogyasztott mértéktelen madártejnek és egyéb "kórokozóknak" köszönhetően hamarosan ismét 3 számjegyűre duzzasztottam.
Január 1-jével nekiláttam a lehetetlennek.... akkor 101 kg-ot mutatott a mérleg.
Eleinte csak a kenyeret vontam meg magamtól, illetve később az este 6 utáni kajálást is "elfelejtettem".
Aztán több kismamatársam jó példáján felbuzdulva április 29-én 98kg-mal elstartoltam a 90 napos diétával.
Június elején 93kg, Július elején 89 kg voltam!!!!!
Jelenleg, így a 90 nap végénél 86-on állok, ami nagyon szuper..... de mégis elkeserít, hiszen 83 kg-ot tűztem ki célul.
közben diétámba bekapcsolódott a szomszédasszonyom is, aki 75 kg-ról indult, és 65-ig sikerült lefogynia. Mivel kb 8-10 nappal később kezdte a diétát, mint én, úgy gondolom, végigcsinálom még vele, aztán pihi.
Most jön a neheze, hiszen eddig meg volt, hogy mit ehetek, és ha a mennyiség kissé több is lett, nem ugrottak fel azonnal a kilók.
Most viszont tényleg ki kellene találnom valamit.
Mozgás: rengeteget sétálunk Vicával, Nócimmal, néha apával és kutyokkal is. Sajna másra nem igazán sikerül sort kerítenem.
Sógorom javítja bringámat, talán azt még be tudom iktatni, főleg, hogy Nócim is imád bicajozni, így majd a lányokkal együtt kerekezhetünk.
Igyekszem visszanézni a történteket, de kérek mindenkit, aki szeretne újra beszélgetni erről a témáról, illetve akár újként becsatlakozni, hogy jöjjön, és beszélgessünk.
Ígérem, hogy összeszedem magam, és ha van rá igény, akár újra elkészítem a bűvös táblácskánkat is, hogy együtt lássuk a csökkenéseket, BMI értékek alakulását!