2007.08.02 21:13
Szerző: Anonymous
Szia!
Én is úgy látom, hogy a levelezés nem megy itt magas fokon.
Az előzőnél mint már írtam, mi egy héttel voltunk a kiírt dátum előtt. November 17-én pénteken mentem nst-re, minden rendben volt, jó volt az nst, zárt méhszáj, elvileg semmi jele a szülésnek. Aztán szombaton is szinte egész nap mozgott, még vasárnap is éreztem, de délután már nem. Aztán este sem tudtuk felkelteni amikor a magzatmozgást számoltuk volna. De még akkor sem fordult meg a fejünkben, hogy baj van. Gondoltuk, hogy biztos készül a születésre, erőt gyűjt és alszik. Aztán hétfőn, 20-án reggel mentem a dokihoz, hogy kiiratom magam szülési szabira, így is lett és ott szóltam neki, hogy nem érzem a mozgását. Gyorsan uh, bő fél órán keresztül nézett, de nem találta a szívhangot. Irány a szülőszoba zárt méhszájjal. Egy kicsit erősebben megvizsgált, hogy kezdjek el tágulni. Szóltam a férjemnek, hogy baj van, azonnal eljött a munkahelyéről és mentünk a szülőszobába. 12 órát vajúdtunk. Reggel fél 10-kor értünk be, fél 12-kor burokrepesztés, aztán órákig semmi, alig néztek felénk, 2-kor megjött a dokim, megnézett, aztán du 4-kor kaptam méhszáj puhító gélt, amivel két órán keresztül feküdni kellett, hogy ne folyjon ki. Este 6-kor szóltak, hogy keljek fel, és sétáljak. Aztán voltunk a zuhanyzóban 6-7-ig, 7-8-ig labdán vajúdtunk, 8-kor átmentünk egy másik szülőszobába és a szülőszéken vajúdtunk tovább. Aztán 9 után pár perccel jöttek a tolófájások és fél 10-kor született meg a kisfiúnk halva, gátmetszés nélkül!!!3170gramm és 57 cm volt, méhlepény és a köldökzsinór teljesen ép volt, tiszta volt a magzatvíz is. Az ok: méhen belüli oxigénhiány, de hogy mitől? Rejtély! Azt mondták ez olyan, mint a bölcsőhalál, MEGMAGYARÁZHATATLAN!!! Egyszer a bokáján volt a köldökzsinór és ahogy keresztbe volt a lába, valószínű, hogy elszoríthatta magának a vérkeringését. De ez csak feltevés! Konkrét ok nincs. Sőt, boncolás után is makk egészséges eredményt kaptunk!
Azt hiszem ennyi, minden leírtam.
És te mennyi idős terhes voltál, mikor elveszítetted őket?
Köszi a gratulációt. BPD: 7,01cm, FL:4,94cm, és 1114grammra becsülte a gép. Szerinted jók ezek az értékek?
Várom mielőbbi válaszod!