Új privát üzeneted érkezett!

Szerencsére úgy tűnik, hogy lassan, de javul Zsolti. Ma reggel óta nem hányt és a hasa se ment. Nem mintha bármit tudott volna produkálni szegénykém, hiszen enni nem kért. De most délután már 3 kis főtt krumpli eltűnt a pocakban.

Apa még nincs jobban, de a krumpli neki is fő :) Kicsit lefogy...de ez nem gond, van miből :)

Timi
Kép
vt72

Timi! Jobbulást Zsoltinak és apukájának is. Ez most vírus, vagy gyomorrontás? Voltatok vendégségben, nem ettetek valami zsírosabbat, vagy olyat amit te nem szoktál csinálni?
Reméljük, te kitartasz, valakinek ápolni kell a pasikat!

Sun, hova akarsz, te jövőhéten, vagy azután bölcsibe mászkálni, te akkor mással leszel elfoglalva drága. Ott lesz már Dudorka :-) Vagy még a kórházban, vagy már otthon lesztek. Úgy látszik jól érzi anya pocijában magát :-)

Kép
judit70

Judit...ez most egy "divatos" vírus :(
De szerencsére már reggelre mindkét pasim jobban van. Zsoltinak ugyan tele volt a pelusa, de javuló állagú a tartalma :D
Ma már pár falat pirítóst is evett Zsolti reggelire, apja kicsit többet :)
Nekem szerencsére nincs tünetem...de megbeszéltem magammal, hogy én nem lehetek beteg :)

Az ebédjük rizs lesz párolt répával.
Ha van tippetek, hogy miket ehetnek még, mert a héten diétázniuk kellene, köszönettel veszem.

Azt tudom, hogy Zsolti ehet kölesgolyót, bulátát, ropit, biokekszet. Úgyhogy apja is ezeket kapja...bár csak a ropit eszi meg ezek közül.
Meg van még a főtt krumpli, reszelt alma, pár nap múlva banán.

Timi
Kép
vt72

Timi, sajnos az én repertoárom is csak ennyiből áll diéta ügyben :(
Jobbulást kívánok mindkét "pasidnak"!

Sun, gondolok rád, már közeleg a nagy nap :) !

Kép

Kép
ripley

Jucuss, bocsi elfelejtettem neked válaszolni. Nekem a vizesedés miatt előtte 1 héttel csinálta meg, a 40.hetet kezdtem. De az utolsó 4 napban minden nap mennem kellett ctg-re (a kórházba). Nem volt szerencsére semmi gond, de inkább így gondolta, + még szabira is készült (igaz otthon) izgalomban volt, már várta a kisfia születését is, aki Lilla után 2 héttel született kb.

Kép
judit70

Megszületett Dorka baba ma reggel 8:48-kor, 3,3kg 53cm. Mindketten jól vagyunk. Puszi, Sunflow

KépKép
Kép
szecs

Isten hozta kicsi Dorkát a nagyvilágban!
Sok tejcsit anyukájának és sok örömöt a pici lánynak!!!

Timi
Kép
vt72

Sok boldogságot nektek Sun!!! Isten hozta kicsi Dorkát, majd gyere a beszámolóval!! Puszi nektek!

Jó gyors volt, tegnap fél 3-kor még semmi jele nem volt... :D

KépKép
b_judyt

Sziasztok!

Sun
Nagy Gratula a pici lányhoz!
Sok Boldogságot és sok-sok tejcsit!

..tényleg gyorsan voltatok... :D

Jobbulást minden kis és nagy betegnek!
...ez a vírus... :(

Judyt
Az oviba szept-től megyünk, azt mondták felveszik Levit...

Judit
Az édesség...
Én is eszek, nem is keveset... hisz olyan finom :oops:
...de este már nem engedek a csábításnak...

Nammadó
DRUKk, hogy ne kukacosodjon!

Jövőhéten mi is megyünk UH-ra...
Remélem ő is lány maradt :lol:

Apa és a szerelő ma is a vezetékeket a bűvöli a házban, mert költözés előtt az egyik szobában égett egy kicsit..
Nagyon gyenge volt a elektr.vez.rendszer, így kicserélgetik...
a költözés csúszik :roll:

Képek:
Lassan teljesen berendezve...
Kép Kép Kép Kép Kép
Oviban - a leendő óvónénijével
Kép
"lányok" - felvette egy baba ruháját...
Kép
Játék közben
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

ISTEN HOZOTT KICSI DORKA BABA!!!
JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK SUN,ÉS SOK-SOK TEJCSIT!

Kép

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

SZECS... Köszönjük a jóóó hírt!!

Kia.. EZ igen!!! Nagyon szép minden!
Mi most készülünk megvenni egy felújításra szoruló házat,( holnapra jön a statikus) írj légyszi privit kb.mennyibe jött ki ez az alkotás!
Örülök hogy jól vagytok!
Nagyon ügyes Levi!!!

Judit...Csak azért kérdezem ,mert már félek a csütörtöktől.A jobb bokám már szinte nem is látszik,G.I mit fog szólni....hova dugjam hogy ne lássa.... :roll: :shock: :(
Befeküdni nagyon nem szeretnék :cry:
Igaz pihentetve megszűnik,de nem tudok feküdni sajna... :oops: :)

Kép

Kép
jucuss3

Sun!
Isten hozta Dorkát, jó egészséget mindkettőtöknek, sok boldogságot és sok tejcsit kívánok! Puszi

Kép
judit70

Azt akartam még írni, hogy Szecs köszönjük szépen!

Látod, Sun én reggel megírtam (ráadásul Dorka születése után nem sokkal, pedig nem tudtam), hogy nem fogsz te jövőhéten bölcsibe szaladgálni :-)
Ügyik voltatok!

Jucuss, nekem akkor mondta a császárt amikor már kezdtem azt az időt elérni, hogy ne legyen korai a császár. Megkérdezte, hogy nagyon bántana? Őszintén megmondta, hogy aggódik. Nekem 3 hónapos koromtól dagadt, így nem dugdostam. Ahogy jött a meleg, nyár elejétől pedig nem volt bokám, így minden alkalommal megnézte, sőt még szülés után is. + a 6 hetes kontrollnál (ami, mint tudott nálam 16 hetes volt :oops: ).
Tehát, szerintem ne dugd el. Nem hiszem, hogy befektetne, csak ha rosszul is vagy. Nekem sajnos, ha feküdtem sem húzódott vissza. Reggelre mindig egy kicsit visszább ment, de az kb. fél óráig tartott. Mikor mész hozzá?

Kia, ez igen, nagyon szépek lesztek! Deee jóóóó nektek. :-)
Te mikor mész dokihoz legközelebb?

Kép
judit70

Jucuss, merre sikerül a ház és milyen? Messssééééééélj!

Kép
judit70

Judyt…milyen volt a farsang? Mit mesélt róla Vivi?
Nokedlit én eddig egyszer csináltam, sokáig tartott és elég furcsa méretűek lettek. Úgyhogy maradok a SPÁR-ban kapható, csak kifőzésre váró nokedlinél :)

Szecs…nálunk a DM-ben vásárolt puha szopókás pohár jött be, aminek két füle van.
Aztán később a varázsitató, de azt örököltük. Egyelőre még annak is a puha szopókáját használjuk.
Zsolti még nem ivott semmi mást a vízen kívül…gondban is vagyok, hogy most a hasmenés miatt vettem neki Kubut, de nem nagyon szeretném rászoktatni.

Kriszta…én nem majdnem vertem volna meg a cicababát, hanem tényleg! De Te nagyon türelmes vagy.

Sun…Dorkának jó közel lesz a névnapja és a születésnapja egymáshoz :)
Idejében kaptad a mózeskosarat! De a bölcsibe már nem jutottál el….

Judit…a boltban kapható bébiételeket is lemásolhatod otthon. Persze nem az epres és különböző allergizáló társakra gondolok, hanem a baba korának megfelelőekre.
Zsoltinál az vált be, hogy cukkinit, brokkolit, spenótot tartottam a fagyasztóban, meg a husit is kockázva és csak a krumplit főztem hozzá frissen. Amikor már megette a házi kosztot.
A spenótból lehet kapni olyat, ami kis kockákban van már eleve…így könnyű adagolni.

Ripley…Zalán már most kis iszákos :) Ejnye-bejnye!
Nem lázasodott be az oltástól?

Nammado…reméljük nem kukacosodik be a Pici Pocok :)

Jucuss…bátrak vagytok, hogy most belevágtok egy költözködésbe! Sok erőt hozzá Neked!
Szerintem ne dugd el a bokád, ha látja, az nem baj. A végére már nekem is 1-el nagyobb méretű cipőt kellett venni és a felvétel meg a megkötés elég vicces volt :)

Kia…nagyon szép lett a ház! Levi pedig nagyon édes!

A pasik már jobban vannak, Zsolti megevett már két reszelt almát ma. Igaz, mindegyik után tele is rotyogtatta a pelusát, de így tisztul belőle a vírus. Éberen figyelem, hogy pisil-e rendszeresen, de remélem nem lesz gond és lassan már kifele megyünk belőle.

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Sun
Gratulálok a kicsi lányhoz! Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok! :D

Szecs
Köszönjük a jó hírt! :wink:

Lányok
Köszönöm a drukkot a kukacmentességhez. :wink: Még néhány hét, azután úgyis kiderül. :) Persze egy kisfiúnak is örülnénk. A kisfiam is elfogadta már, hogy még nem tutira biztos, hogy hugija lesz. Amikor az orvos mondta, akkor nagyon beindult, mert ő bizony nagyon hugit szeretne. Kérdeztem tőle: "És ha kisfiú lesz? Akkor hagyjuk a kórházban?" "De ANYA!!! Ő akkor is az én tesóm lesz!" :lol:

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado

Nammado...nagyon édes a kisfiad! Annyira őszinte és kedves megnyilvánulás amit mondott :)

Timi
Kép
vt72

Sunflow, szívből gratulálok neked és sok boldogságot, egészséget kívánok a kislányodnak és neked is (meg persze a nagylányodnak is :) )

Nammado, igazán kedves Bercitől :) !

Timi, eddig nem volt láz Zalánnál, de még néhány napig figyelni kell.
Most biztos jó sok pelenkát használtok, de hát ki kell jönnie annak, ami ki akar jönni!
Tegnap voltunk játszótéren is. Zalán nagyon élvezte, főleg a csúzda tetszett (volna) neki, és nyelt egy kis homokot is :) .
Egyébként tele van szegény harci sérülésekkel. Elég sokat esik-kel itthon :( .

Jucus, sok sikert és kitartást a házhoz! Tényleg bátrak vagytok :o .
Remélhetőleg nem fektet be GI, de azért pihentesd magad amikor csak tudod.

Kép

Kép
ripley

Kia, jók a fotók! Levi nagyon aranyos :P !

Győzőéknél már volt farsang az oviban. Lávaembernek öltözött, mert most a vulkánok érdeklik, így nem lehetett eltéríteni. Minden nap azt játszuk, hogy kitör...

Judyt, Vivi mikor lesz Minnie?

Babai, jól vagytok mostanában?

Kép

Kép
ripley

Ripley...a Lávaember az hogy néz ki? Te csináltad a jelmezt?
Tényleg most megnőtt a pelusfogyasztásunk, de legalább tisztul Zsoltiból a vírus. Vagyis tisztult, mert ma még nem volt...és már azért rágcsált pár szem kekszet, pár kanál almát és most fő az ebédjük, finom, főtt krumpli.

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Jucus
Pihenj sokat!
Privi... írok...
...és DRUKK a házhoz!
Merre? Milyen?

Judit
Doki - kedden vagy szerdán megyek legközelebb...

Már csak pár nap... nagyon szeretném már látni a kis boxolót :P
A tesó olyan verekedős...
Sokkal aktívabb, mint anno Levi volt.

Nammado
Berci nagyon édes, hogy így vélekedik a tesóról :P
A lényeg, hogy az ő tesója :P

Ripley
Lávaember.... :)
Már láttam, van olyan mese... bár abban lávalány van...

Levitől is megkérdeztük, hgy mi lenne, ha lenne a bölcsiben is farsang... azt mondta katicabogár :lol:
...de majd jövőre az oviban :D

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Ne haragudjatok amiért csak az örömhírt osztottam meg, sajnos csak erre volt időm. Természetesen itt is óriási gratula Sunflownak és Dorkának!!! Jó egészséget, sok örömöt kívánok az egész családnak! Nagyon várom a beszámolót, ha lesz időd és - hogy még telhetetlenebb legyek :) - képet is a piciről természetesen :D Blanka pont ilyen "magas" volt, de Dorka beelőzte 270g-al :lol:
Ripley, jót nevettem Zalán "iszákosságán" :lol: :lol: :lol: Vettem szilikonos itatócsőrös poharat, azóta nálunk is megy a vízivás szerencsére :)
Timi, jobbulást a fiúknak, neked pedig kitartás! Ügyesen gondoskodsz róluk, tanácsot sajnos nem tudok adni, sőt én tanultam a beszámolódból kímélő étrend téren :oops:
Nammado, tündéri kisfiad van!!! A lánykád is biztosan az lesz :wink:
Jucus, nem semmi, akkor mégis költöztök :shock: Nagy-nagy drukkkk hozzá! Várjuk a holnapi GI-s beszámolót! Azért érdekes, hogy anno 3-kor kezdett a doki, a terhességem vége felé már egykor lehetett menni ctg-re (a doki általában fél-egy órával később esett be), most meg már van 12:30-as időpont is :) Lassan megérett a magánrendelés heti két napra is, legalább nem lenne akkora csúszás :roll:
Kia, gyönyörű az új otthonotok!!! Levi pedig hihetetlen ütemben nő :shock: Nagyon helyes kis srác :)

KépKép
Kép
szecs

[quote="szecs"] írta:szecsLassan megérett a magánrendelés heti két napra is, legalább nem lenne akkora csúszás :roll:

Szerintem akkor pont több esélye lesz a csúszásnak, hiszen több olyan időpont lehetne, amikor úgymond "rosszkor" szül valaki :D

Örülök, hogy Blanka is megkedvelte a vizet.
Te is régen tettél róla képet ám! :)

Timi
Kép
vt72

[quote="vt72"] írta:vt72Te is régen tettél róla képet ám! :)

Te beszélsz??? :lol: :lol: :lol: Zsoltiról szerintem a szülinapja óta nem láttunk fotót!!! :wink:

KépKép
Kép
szecs

Ez igaz :) De mostanában olyan nehéz fényképezni...amint meglátja a fényképezőt, próbálja megszerezni. Ami meg esetleg sikerül, azon a lakásban uralkodó káosz is megjelenik...így kevésbé publikus :D :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Köszi lányok a pozitív véleményeket. Bercikém már nagyon várja a tesót. Augusztusban lesz 2 éve, hogy kampányolni kezdett érte. :)

vt
Szerintem a lakás-káosz nem egyedül nálad uralkodik. :) Nálunk állandó játék-kiállítás van. Pedig Bercim már pakolgat maga után. Na, hogy mi lesz itt, amikor 4 kis kéz "rakja a rendet"! :D Azért csak rakjál fel képet, hadd csodáljuk a gyerkőcödet. Az én nagy fiam már eljutott arra a szintre, hogy a fényképező másik oldalán szeret lenni. Így róla is elég nehéz képet csinálni. :D Kép Állatkertben

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado

Köszi Szecs!

Mi is csőrös pohárból ittuk a vizet régebben...
Még egy éves kora előtt - nyáron - elkezdtük használni... Nekünk soha nem volt cumisüvegünk :roll:

Jöhetnek a fotók!

Berci helyes nagyfiú!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest

Nammado...helyes kiskrapek Bercid!

Zsolti, mint kis családunk uralkodója:)
Kép

Elmélyült figyelemmel is tud pár pillanatig nyugton ülni :)
Kép

Timi
Kép
vt72

Nammado, szuper vagy, hogy meg tudtad győzni Timit :D ! Nagyon aranyos a kisfiad! Olyan komolyan mérlegeli a beállítást, fényerőt, kontrasztot stb. :D :D :D
Timi, ezeket a képeket kár lett volna "eltitkolni"!!! Zsolti naaagyon édes!!!!!!!!!
Én jövök, de tessék a mindenkinek követni a lavinát amit elindítottunk :D
Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
szecs

Kép Zalán retro melegítőben, retro etetőszékben

Kép

Kép
ripley

sziasztok lányok,

tegnap írtam, de elszállt az egész :twisted: :twisted: , újra írni pedig nem volt időm a kisasszony miatt.

SUN: SZÍVBŐL GRATULÁLOK! JÓ EGÉSZSÉGET MINDKETTŐTÖKNEK ÉS SOK-SOK TEJCSIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VÁRJUK A BESZÁMOLÓT ÉS A FOTÓKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Láttam kérdeztétek a plasztikát. Régen ez "járt a szüléshez", de megszüntették, így most csak akkor csinálják, ha kéred. Sztk alapon GI megcsinálja (ez tudjátok mit jelent), kb egy nap kórház és annyi idő alatt gyógyul, mint egy gátseb. Azt nem kérdeztem, hogy helyi érzéstelenítés vagy altatás mellett csinálja. Az altatástól ugyanis félek!!!

ripley: Zalán nagyon helyes!!! Azok a gyönyörű szemek!!!! Jó kis pasi :-)

szecs: én már tovább nem is bókolok. Blanka csodaszép, imádni való!!!

Timi: Zsolti is csodaszép és nagyon jót nevettem a koronás fotón!!! Annyira helyes!!!!

nammado: olvasok vissza, és sorra jönnek a szebbnél szebb gyerkőcök. Micsoda helyes kis pasid van!!! Ha a pocaklakód kisfiú lesz, akkor sincs okod panaszra, hiszen tuti ő is ilyen helyes lesz :-))
Persze megy a drukk, hogy kislány legyen (bár ez már úgyis eldőlt, hiába szorítunk :D ).... de nagyon megértelek, két fiú után mi is szurkoltunk a lánynak és hála istennek bejött!!! :lol: :lol: .... hozzáteszem, hisztiben ő az első!!! :D

kia: jól vagy? hogy viseled? mikorra is vagy kiírva?

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

juccus: várjuk a beszámolót! ha a vérnyomásod és a vizeleted ok, akkor szerintem ne aggódj, a vége felé már én is vizesedtem!!! tuti nem lesz semmi gond, pihenj sokat!!!!!!!!!!! (már ha tudsz!!)

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

HOLNAP KÉT HÓNAPOSAK LESZÜNK!!!!!!!!! ...AZTA.....DE TELIK AZ IDŐ!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok Lányok!

Jajjjjj, de beindultatok, tényleg nem győz az ember visszaolvasni + képet nézegetni!

Nagyon cukik a fiúk-lányok!

Ripley: retro, nagggyyyyon tetszik :-)

Timi: Király az uralkodó! Egy ekkora lurkónál természetes ez a játékrengeteg. Ez most így van rendben. :-)

Szecs: Nagyon édes a Blanka. Akkor lehet, hogy én is indulhatok itatócsőrös pohárért? Te hol vetted? Most jutott az eszembe, hogy itt nálunk van az a bababolt, még te ajánlottad, ott biztosan van. Babavizet isztok, vagy forralt csapvizet? Amikor hasfájós volt Lilla, azt mondta a védőnő, hogy azt is forraljam a tápszerhez. Szerintem már nem kell, nem? Remélem Lilla is el fogja fogadni, régebben nem fogadta el, bár akkor a teát sem, most meg a teát issza.
Blanka haja világosodik?

Nammado, nagyon helyes a kis Berci. Mekkora fiú! Nagyon édes, ahogy a hugit várja.

Kriszta, puszi a 2 hónapos Petrusnak. Bizony-bizony nagyon megy az idő. Na, mondjuk én az első 2,5-3 hónapot nem úgy éreztem, hogy gyorsan menne.

Kép
judit70

Sziasztok!

De jó ez a sok kép :D
Édesek!

Kriszta
Boldog Hófordulót :P

Köszi, jól vagyok... élvezet, hogy a kis boxoló jelez, hogy itt van... (mint most is :lol: - olyan nagyokat üt, rúg... :D )

Június 5. /a doki szerint a kiírás időpontja/ - ha lány talán hamarabb jön...
Én 3-ára időziteném, mert akkor napra pontosan 3 és fél év lenne közte és Levi között :lol:

Tegnap megnéztem a naptáramat, ahová mindent időpontot felírok /pl. nődoki, vérvétel, stb/... és akkor látom, hogy a héten kellett volna menni a dokihoz :roll:
...kedden megyünk Apával és szerintem Levivel... 16 órára...
Megpróbálok képet is kérni... és majd jövök a hírekkel...

..és nézelődtem 4D témában...
Van Debrecenben 2 hely /az egyik pont ott van, ahol rokonok is laknak az utcában/ ahol elfogadható az ár (min. 5eFt-tal olcsóbb, mint itt Nyh-n) és lesz dvd, cd, 2 db kép...
Uúgy, mint Bp-en anno Levivel...

Holnap megyünk Levivel a másik nagyiékhoz... hosszú hétvége...

Jó hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Szecs...Nálatok ilyen meleg van, hogy rövidujjúban van Blanka? Nálunk úgy 20 fok van, de Zsoltin mindig két réteg ruha van. De lehet, hogy én öltöztetem túl :)

Judit...én Zsoltinak a Szentkirályi ásványvizet adom, arra az van ráírva, hogy babáknak forralás nélkül is adható. Persze a rózsaszín-kupakost :)

Kriszta...tényleg nagyon röpül az idő :)

Kia...nem lett gond, hogy nem mentél el a dokihoz ugye?
Jó mozizást Debrecenben majd :)

Ripley...nagyon jól áll Zalánnak a piros :)

Zsolti még nyűglődik szegényke...enni nem nagyon merek neki adni még. A sok alma-krumpli pedig már szerintem fájdogál a pocijában :(

Timi
Kép
vt72

Timi, nagyon jó a koronás kép :D !!! Tényleg "király"!
Szegény Zsolti, amikor kilábal ebből a nyavalyából, ráveti magát a csirkepörköltre :) . Nálunk 20 foknál valamivel több van, és Zalán hosszú ujjú bodyban + polóban van.
Én is Szentkirályi vizet adok Zalánnak.

Szecs, nagyon édes Blanka :D ! Bár apukáját nem ismerem, de rád határozottan hasonlít. Nekem is feltűnt, hogy milyen "nyáriasan" van a képeken.

Nammado, Berci nagyon aranyos kisfiú, illetve ezen a képen olyan "férfiasan" komoly :) .

Kriszta, azt elhiszem, milyen bosszantó az elszállt írás :x . Főleg, hogy rengeteg szabadidőd van, igaz :wink: ?! Tényleg baromi gyorsan eltelt már 2 hónap!

Kép

Kép
ripley

Ja, Timi, a lávaember jelmez annyiból állt, hogy Győző piros ruhájára (naci, poló) rávarrtunk filcből lángnyelveket + lángnyelv formájú maszk is készült hozzá by Apa :) .

Kép

Kép
ripley

Kriszta, a kisasszony védelmében: lehet, hogy már annyira rutinos vagy, hogy előbb észreveszed, hogy csak hisztiről van szó, mint a fiúknál, nem? Nézd el nekem, meg kellett védenem, igazi lányos anyuka vagyok :oops: Nem hiszem el, hogy az a kis tündér tud hisztizni :D Boldog hófordulót!!!
Ripley, Krisztának igaza van, Zalán jó kis pasi :wink: Jó volt olvasni amit írtál, de sajnos Blanka az apukája klónja :lol: De örülök, hogy szerinted rám is hasonlít!!!
Judit, igen, Blanka szőkül :shock: :D A csőrös pohár Nuk, Apa lőtte a Tescoban, de sok helyen lehet kapni. A Katica bababolt tényleg jó, érdemes körülnézni ha szükség van valamire, egész versenyképesek árban és a választék is tűrhető. Mi Jana babyvel kezdtünk (homeos bogyók bevételekor az oltások előtt), most nálunk is a Szentkirályi megy. Frissen bontok egy üveggel reggel, öntök a cumisüvegbe, a többit elrakom magunknak.
Timi, meleg van, de nem ennyire (23C) :D A képek pelenkázás/evés után készültek, amíg kezet mostam, vagy ruhát válogattam. Blanka pedig belevetette magát a játékba :lol: Iváskor pedig levettem a kardigánt, mert sajnos sokszor nem szomjas, csak ínymasszírozásra használja a poharat és csupa víz lesz tőle a ruhája :roll: Én is inkább a túlöltöztető fajta vagyok :D

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!
Olvasom az írásokat ,és nézem a képeket rendületlenül. :)
Nagyon helyesek a pasik :wink:

Szecs...Blanka édes kicsi szépség!! Van már foga? nyakláncot nézted neki?

Nammado..Komoly a válasza a nagy ,és helyes fiadnak.Valóban igaza volt és, idejében elkezdett kampányolni a tesóért. :wink: :lol:

Kia ...A ház a Xv.ker-ben van,árban és helyileg is nagyon jó.(Köszi a privit) csak a statikus őszinte volt,és elmondta a hibákat.Nagyon komolyak.., így feladtuk mert csak pénznyelő lenne.Arra meg nincs keret,hogy mindenünk rámenjen.
Benne vagy a felújításban ,te már csak tudod! :)

Timi...Királyi a pasid!! :lol:
A játék rengeteg ,nem csak nálad probléma.
Sokszor én is úgy fényképezem Izát ,hogy hihetetlen mi van a háttérben.
Így lesz még egy ideig :wink: most éppen azon vagyunk ,hogy el is legyenek pakolgatva.
Az ovi ilyen szempontból is jó ,mert addig nem csinálhatnak mást míg nem rakják helyükre a dolgokat.

Kriszta....Gratula a 2hónapos hercegnődnek!!
Itt nagyon gyorsan szalad az idő.. :wink: :D :D

Most érek ide a beszámolóval,mert a Dr.látogatás után szülőire mentem ...:-)

Nagyon gyors volt ,már a rendelőben volt mikor oda értem.
Minden rendben az én kis dudorkámmal, bár már nem is olyan kicsi :roll: és én sem... :-( már nagyon nagynak érzem magam....
Medencevégű fekvésben van (még mindig),nem kockáztat a Dr. azt mondta mivel az első is császár volt, hegrepedést ,komplikációt nem akar.+ ott a vizesedésem is. Nem nagy gond a víz ,ha nekem semmi bajom(Mondja... ,de figyeljem :-)
:) ez jó hír ..számomra ...
Márc.10-e körül meg is lenne a császár ,ha addig nem történik semmi változás :)
pont a húgom szülinapjára esne a nagy nap!! :D

és a bábám névnapjára ,mivel úgy néz ki ILDIKÓ lesz!!!! ( Végre sikerült eldönteni))

Sun is pont a névnapja után szült DOROTTYÁNAK..!! :lol:

Kép

Kép
jucuss3

Szecs, megelőztél a válaszoddal, én is éppen azt akartam írni, hogy én csak fürdés előtt hagyom ilyen laza ruciban, de azt gondoltam, hogy nálatok még melegebb van, nálunk is 23 fok van. És........ néha, nem érzem annyinak, majdnem fázom. Biztos öregszem.
Gondolom Blanka is élvezi a fürdés előtti könnyű öltözetet.
Látom Blanka is előszeretettel kapja el a kanalat és szorongatja. :-)

Hát, az én Lillám még nem akar fordulni, az oldalára fordul ugyan, de csak segítséggel megy az átfordulás (kicsit meglököm), viszont a kezecskéjét nagyon szépen kihúzza maga alól.

Kia....... mesélj majd mi volt nődokinál.

Jucuss örülök, hogy minden rendben volt és ne bánkódj a császár miatt, ha így a biztonságos, akkor ez a jó.
Gratulálok a szép névhez! Ildi baba :D

Timi, reméljük már lassan csak meggyógyultok és tényleg jöhet a csirkepörkölt. Gondolom már apa is unja a diétát :lol:
Nekem is Szentkirályi baba vizem van itthon. Csak az elején mondta a védőnő, hogy a biztonság kedvéért azt is forraljam (a pocifájás miatt).

Lehet, hogy Sun ma már jöhet haza?
Én is kedden szültem és péntek du jöhettünk haza. :-)
Anna biztos várja már a hugicát!

Kép
judit70

Tegnap az történt, hogy sárgarépa evésünk közben jött 3 hapci. Anyát beterítette a sárgarépa, ezen elkezdtem nevetni, erre Ő is. :-)

Kép
judit70

[quote="jucuss3"]p írta:jucuss3ont a húgom szülinapjára esne a nagy nap!! :D
és a bábám névnapjára ,mivel úgy néz ki ILDIKÓ lesz!!!! ( Végre sikerült eldönteni))

Szóval a bába Ildikó lesz. De hogy fogják hívni a kislányodat? :lol:
Bocsánat, ezt ilyen erős mezőnyben gyorsan le kellett csapnom :D
Az Ildikó nagyon szép név és Izát elnézve a viselője is egy tünemény, gratulálok!

KépKép
Kép
szecs

Jucus, már megvan a lánc, de le kellett vennem két-három hete, mert Blanka folyton a szájába akarta venni, forduláskor pedig beleakadt a keze :roll: Lehet, hogy megpróbálom később, ha már nem lesz ennyire hosszú neki... Örülök, hogy minden rendben van a picivel! Álmaitok háza pedig biztosan megtalál, jól tettétek, hogy nem vágtatok bele egy ilyen bizonytalan felújításba!
Judit, Blanka imád meztelenkedni, a fürdésben is a ruhátlanság a kedvence :lol:
Sunflowra én is sokat gondolok, szerintem is hazamehetnek ma délután :D

KépKép
Kép
szecs

Szecs...ott a pont :D :D :D

Judit...szép lehettél sárga arcpakolással :P

Jucuss...nagyon szép nevet választottatok! Mekkora poén lenne, ha a bábát/szülésznőt is pont Ildikónak hívnák! :D :D

Timi
Kép
vt72

Na, látjátok én direkt nem csaptam le rá, hogy legyen min viccelődnetek :-)
Jajj, lányok, hogy mit milyenek vagytok!

Timi.... és milyen egészséges arcpakolásom volt!!!!! :-)

Szecs, nálatok is a fürdés előtti meztelenkedéskor jön a pisi? Előtte mindig hagyom egy picit meztelenül mielőtt megyünk a kádba és rögtön pisil egyet. :-)

Én nem tudom, szerintetek az normális, hogy Lilla kb. 2-2,5 órát bír napközben fent lenni, utána, kb ugyanennyi alvás, utána ez megismétlődik mégegyszer, utána du. 4-5 között kel és akkor már fürdésig fent van, de már a végére nagyon nyűgös.

Szecs nálatok milyen egy nap?

Babaim nálatok?

Én abból gondolom, hogy normális lehet, mert nem csak most van ez, hanem amióta elmúlt a hasfájóssága. Csak a rokonok azt mondták, hogy sokat alszik.

Mondjuk nekem abból a szempontból jó, hogy akkor egy csomó mindent meg tudok csinálni és amikor fent van csak az ÖVÉ vagyok! :-)

Csak érdekel a véleményetek!

Kép
judit70

Judit...szerintem teljesen normális. Nem alszik sokat, neki ennyire van szüksége. Ő tudja, hagyjad nyugodtan aludni.

Zsolti (most, hogy beteg) néha megint kétszer alszik egy nap, pedig kb. 11 hós kora óta többször van egyszeri alvása.

A fürdés előtti pisi nálunk is megvan :D

Timi
Kép
vt72

[quote="vt72"]
írta:
vt72
Judit...szép lehettél sárga arcpakolással :P

:lol:

Jucus, örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. És jó, hogy még most fény derült a ház pontos állapotára, és nem később.

Judit, szerintem is rendben van ez az alvás Lillánál. Mindegyik kismanó egyéniség, és az alvásigényük is az.
Bárcsak Zalán aludna ennyit :) ...

Most a "mindenre felmászok" időszakát éli, úgyhogy résen kell lennem! Székre, asztal tetejére, kanapé - onnan a konyhapult :roll:
Győző pedig az ovis hittan foglalkozások hatására kijelentette, hogy ő Jézus akar lenni, mert nyáron szeretne a Balatonon a vízen sétálni... :lol: :lol:

Kép

Kép
ripley

Ripley...a héten Győző kapja nálam a hét "gyerekszáj" pirospontját. De remélem nem válik az álma valóra, hisz akkor csak 33 éves koráig élhetne. Ez fontos mérlegelendő szempont szerintem :D :D

Timi
Kép
vt72

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?