Sziasztok,
nahááááát, Tina, hogy te milyen kis harcias vagy...
Még szerencséje szegény Jucának, hogy nem olyan társunkba futott bele akinek éppen megjött, azt hiszem sokkal csúnyábbat kapott volna...
Mondjuk szerencsére belátta, hogy nem jó helyen van, így nem lesznek további konfliktusok... Engem egyébként az ilyen agyament ötleteknél (mint a rendelésre - 2007-ben lánygyerek) az foglalkoztat, hogy mi van, ha kiderül, hogy fiú és 2008-ban érkezik? Akkor elveteti vagy zaciba teszi? Őrület....
Tina, a szagérzékenység nekem a babás időszakban eszméletlen ízérzékenységgel is járt, hozzád hasonlóan mindent megéreztem, a felbontott dobozos tej 1/2 óra után nekem már romlott volt, a parmezánsajt a lasagnán büdös (egyébként imádom), a közértben majdnem elhánytam magam a húsospult mellett. Iszonyatos volt.... Szóval szerintem teljesen jól érezted, az a rák büdős volt, az áfonyaizé meg erjedt...
Dodo, gratulálok!
Nagyon szép eredmények, aztán növeszd nekem ezeket a kis nyavalyásokat, meg a nyálkahártyát is... Nekem ma van a 20. nap (21. ha a barnázást is számolom...), már teljes lázban vagyok, a hőm szépen 37 körül, de úgyis csak az számít, hogy a hétvégén ne essen le....
Reménykedni meg kell, legfeljebb majd vigasztaljuk egymást...
Pupi, hogy lehetett ilyen sok tüsződ, kísérte UH-on a doki a gyógyszerszedésedet? Egyébként eddig a vizsgálatig nem jutottam el, mert babás lettem, de a lányok be tudnak majd számolni....
Böbe
most nézem csak mennyit írtam.... bocsi!