Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezek (Szilvi, pont ilyen hálózsákunk volt nekünk is, állati jó meleg :))

Én hazaértem dokitól cirka egykor (előtte még gyógyszertárakban kajtattam az Utrót - nincs ám mindenhol), megetettem Enit, elaludtunk és 10 perce ébredtem. Gyorsan ettem, aztán ránéztem az órára és eszembe jutott a lelet... egész nap eszemben volt, csak nem hittem, hogy így elszaladt az idő.

Progi: 101,9
Hcg: 157

Uhun mondta, hogy még nem fogja látni a babát... így is történt, annyi van a leleten, hogy minden megfelel egy terhességnek, endometrium 16mm. Ma cn32, azaz 4+4. Kicsit meg lehet nyugodni, jövőhét kedd a köv. időpontom. (Volt rákszűrés, na, az durva volt, majdnem elmenekültem)

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT, A SOK RÁMGONDOLÁST! :)

maccs01

Maccs!!!!
Csodás!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Maccs: éljen-éljen-éljen! De jóóóóó! :lol:

királylány

Babakeksz
Lehetek igazán őszinte? :oops:
Nekem nem igazán jön be az a babakocsi (nagyon kicsi a kereke, kétágú a tolókar)
Lehet, hogy csak az én bénaságom, de amikor ilyen kocsit próbáltam tólni, nem igazán tudtam egy kézzel irányítani... :oops: :cry:
Rokonok :evil:

Clárika
Mi nagyon szeretjük az ilyen baba.mama programokat! Nagyon jó, mert kimozdul otthonról az ember! :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Most, mikor a hugoméknál voltunk, a gyerekek altatását utazó ágyakkal oldottuk meg. Akár 3-4 éves gyerek is tud benne aludni :wink:

Szilvi
Tiva :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Maccs
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok

Maccs gratula!!!

Babakeksz: babakocsi (már nagyon sokat kipróbáltam a 2 gyerekkel, mániás vagyok) attól függ , hol akarod használni. Ircsinek igaza van, kicsik a kerekei, így leginkább sima terepre jó.
Volt perego p3-asom, azt szuperül lehetett egy kézzel is navigálni, de sok kocsinak rossz helyen van a súlypontja, és tényleg nem lehet navigálni. Kocsi súlyától is függ, jó, ha minél könnyebb, de ha car a kialakítása, akkor azok könnyen borulnak. Szal próbáld bele a gyereket, és told egy kört a boltban ha lehet. Aztán mérlegelj.

Szivi35: Tiva hatalmas, de nem látszik rajta, tényleg hosszra is megvan a gyerek :D Máté nem is nagy. :D

Évi: utazóágy nem rossz, bár én drágállom használtan ennyiért, én az intersparban vettem 5990-ért újat. Viszont ami hiányzik, az hogy nincs emelőbetétje, bár már nem sokáig kellene, de még hiányzik.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Maccs!
Ezer millió gratula!!!
Ügyesek vagytok!!!!
Baby-d lesz!!!CSodááááááááááááááááás! :D :oops: :D
irigykedem....de én már nem vállalnám :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Kép

Ma ilyen szépen evett... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,mit evett?Répa?

csajok!
Ezennel minden kedves pompom lányunk újra babás,ki így már,ki így...Mares,Sophie,Tina és Maccs is!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ki a huncut? :lol: :lol:

Kép

Kép

hazajött apa,boldogság a köbön

Kép

evilany

Évi: pompom lány : ) ez jó!!! :)

ma Gergő extra nyügike, kaja után vagyunk, üvölt.... :shock: persze ha felvenném és sétálnék vele gondolom csönd lenne... néha sírás közben megáll és nézi hogy nézem-e :) most mi legyen? na majd valahogy elszórikáztatom...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="evilany"]c írta:evilanysajok!
Ezennel minden kedves pompom lányunk újra babás,ki így már,ki így...Mares,Sophie,Tina és Maccs is!! :lol: :lol:

Kép Kép
Kép Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2011.02.08 19:34-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Tomi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chloe zöldséges rízst evett csirkehússal. Eléggé emberi íze van (meg szoktam kóstolni a bébiételeket :wink: )

Mares
Én fel szoktam venni olyankor a babámat. Szerintem, az "anyahiány" is nagyonnagy szívfájdalom... és nagyon könnyen lehet rajta segíteni :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mares!...Én is felvenném! :wink: Most éppen nagyfiam is kismajmot játszik.

Ircsi!....Tegnap a Berci is azt evett (hipp) tényleg finom, pedig a nagyon répás kajáért nincs oda.Vasárnap főztem neki, zöldborsó, krumpli, csirkehússal....nagyon jól sikerült, finom volt...még só nélkül is.

Betegeknek jobbulást!!!
limo73

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én is felveszem ha nyűgi :wink:

evilany

Ircsi!....Ez amit belinkeltél csak tiszta répa nem? Na azt Berci nem szereti, csak a húslevesbe főtt répát eszi meg.
Húsos kaját lehet adni mindennap?
limo73

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi,mit evett?Répa?

csajok!

Mares babát vár? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="limo73"]I írta:limo73rcsi!....Ez amit belinkeltél csak tiszta répa nem? Na azt Berci nem szereti, csak a húslevesbe főtt répát eszi meg.
Húsos kaját lehet adni mindennap?

Bocs, a link nem volt jó :oops: :oops: :oops:
http://www.babylove.de/webEdition/_bild ... hnchen.jpg

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976
[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi,mit evett?Répa?

csajok!

Mares babát vár? :shock: :shock: :shock: :shock:

Mares és Sophie már babázik.... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:oops: :oops: :oops: :oops: hjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....azt hittem újabb pocaklakóik vannak :) :? :oops: :wink:

Mares-pü-t olvastad???????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

várom már a holnaputánt :) :) :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Laca belerúgott a lábujjamba :( :twisted: :twisted:
épp melegítettem vizet a forralóban...úgy a földhöz vágtam hogy csak nyekkent...apró darabokra...kéne egyet vennem...nem tudja valaki mennyibe kerül? pl:tesco....S:O:S.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]L írta:csillagfeny1976aca belerúgott a lábujjamba :( :twisted: :twisted:
épp melegítettem vizet a forralóban...úgy a földhöz vágtam hogy csak nyekkent...apró darabokra...kéne egyet vennem...nem tudja valaki mennyibe kerül? pl:tesco....S:O:S.

2 e körül...

evilany

[quote="csillagfeny1976"]v írta:csillagfeny1976árom már a holnaputánt :) :) :) :oops:

:wink:

evilany

A zuhanycső hej de jó

Kép

evilany

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="csillagfeny1976"]L írta:csillagfeny1976aca belerúgott a lábujjamba :( :twisted: :twisted:

2 e körül...

2 ezer körül tökéletes lenne :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]A írta:evilany zuhanycső hej de jó

Kép

nanááááááááááááá Gergő is komázza

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nem találtam sehol szinte...puff nekem...szar edényeim vannak -abban nem forralok neki vizet....babavíz meg a tanyai boltban nincs :(
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
megyek rituálézok és lefekszem...
Évi ha van valami csörrents-visszahívlak

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSajok!

Évi, Limo, Ircsi: persze, felvettem, és mint majmóca csüngött rajtam, csak kaja után voltunk kb 20 perccel, gondoltam "fejlesztem" a gyereket, leteszem, adok neki játékot, rághatja, meg minden, kalimpálhat a lábikájával :) hát nem jött be... kicsit amikor odafeküdtem mellé, és mondjuk agyon pusziltam, az jó volt! :) naná, pasi :).... .meg persze anya kezében is... :) de miylen huncutka, sasolta sírás közben hogy én mit reagálok, akkor nem sírt, megállt, megnézte anya mit reagál, és ha semmit hát kezdte megint :) imááááááádom :) apája meg amikor hazajött és oda adtam neki, bömbizett nála... nem értem, imádja! Szal ma ilyen napunk volt, de már aluszik a kis drágám!!! :)

Évi: jaj, milyen nagy fiú... nagy kádban :)

CSillag: igen, olvastam, nem válaszoltam? vagy nem küldte el? válaszoltam sztem.... de majd írok holnap pü-t !

jóéjt!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSillag:lemaradtam -> "várom már a holnaputánt " --- mi van akkor? :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!
Csak olvasok, olvasok...
Néhány hsz, ami eszembe jut:
-új pocak lakók: hurrá, hurrá, és grat! nem lesz túl nagy korkülönbség :shock:
-a képek nagyon jók
-gyerek méretek :shock: persze én nem dumálok, nekem a két gyerek kb kiadja a két végletet :lol: na, jó , ez kicsit túlzás
-baba-mama klub, szetm érdemes megnézni, azon is múlik, h milyen, h kik jönnek össze
-én is felveszem, ha nyügi, csak a kettőt néha nehéz :oops:
van, h egyik nem is nyögne, csak azért kezd rá, mert a másikat felveszem
-ha csak egyik van éberen és nyög :arrow: kenguru, és mehet az élet, na az felér egy fitness teremmel
-fütyi: nekünk mindig azt mondták, h csak annyira, amennyire könnyedén lehet, és a dr néni időről időre kontrollálta, végül egyikéhez sem nyúltak hozzá, pedig volt amelyiknek soká lehetett csak hátrahúzni

-gyerek kire hasonlít: Évi jobban járt, mert azt nehéz letagadni, h az övé is, ha a papára hasonlít :lol: Az én egyik fiam meg apósomra hasonlít.... :lol: (igaz, a párom is :wink: )
az én legnagyobb fiam, meg a nővérem fia nagyon hasonlítanak, na, ez hogy lehet? Keresztbe kavartunk? 1200 km távolságból? ez már alapból teljesítmény, nem?
Genetika alapjai korrepetálást vállalok: diplomás biológia tanár :D .

Viccet félre téve, bocs, nem akartam senkit bántani a poénkodással, tényleg döbbenet, h emberek miket tudnak beszólni, és ráadásul családtagok! :shock: :shock: (Én tuti azt mondanám, h ha csak rám hasonlít, nyilván egyedül csináltam, nem?) Próbáld azt nézni ki mondja, nem azt, h mit, akkor tán könnyebb napirendre térni fölötte! Fő, h a gyerek egészséges és szép, hidd el, a többi nem számít. ezt nagyon megtanultam amíg Jonival kórházban voltunk. :(

claire
claire

babakocsi: na, nálunk is volt már egy pár :lol: nekem is a nagyobb kerekű szimpibb, persze fontos, h hol használod, tök sima helyen ez nem olsan fontos. Lényeges még, h mennyire könnyen csukható, ha kocsival viszed, vagy öhajtva kell tárolnod, ha áll a babakocsi tárolóban, akkor ez nem fontos. Nekünk a pegperego nagyon bejött, használtan vettem, régebbi modell, de már így is kiszolgált néhány gyereket, és van tes érfelállója, nekem a 2 nagy között 2 év volt, jól jött!

c
claire

tes ér=testvér :lol:
claire

Claire: nálam is azt mondják h Gergő anyósomra hasonlít :) de igazad van, mert párom is tiszta anyja :) baba, nálunk még nem lesz második .... majd ha api már normálisabb melót talál, meg hát Ő túl öregnek érzi magát egy másodikhoz... (42 lesz novemberbe..)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

HOlnap Jonival neurológus és gyógytornász kontroll, sztem jól mozog, de azért izgulok ilyenkor mindig egy kicsit, nehogy találjanak vmit! Drukkoljatok! kösz C
claire

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! A párom leejtette a telefonom, elszállt a kijelzője.....az összes tel.szám a telefon memóriájában, semmit nem lehet látni.....csak "vakon" működik!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: A kedvenc telefonom!!! :cry: :cry: :cry:
limo73

Claire,hű,ha ennyi tapasztalatom lenne,azaz feleennyi,mint neked... :shock: Kenguru :arrow: huhh,bírja a derekad?(főleg ha Joni az :) )
Drukkolok!!

evilany

claire, nem az babás, akinek aug-i születésű babája van... :wink:

Kép
xtina75

Az okos anyósom meg a párom dédnagyapjához hasonlította vagy kihez. Az agyatlan.

Gyönyörűek a babák!
Katus milyen szépen eszik! és Tomika a nagy kádban, vúúúáááááá!

Maccs! Hát boldogboldog!

Ti már ilyeneket adtok nekik enni?????!!!! TIva még mindig csak kóstol és tejcsi. Pl. most már 3 napja csak tejcsi és nem fogad el semmit. Bocs, hazudtam, este 60-100ml Sinlac. És ennyi :(
szilvi35

[quote="xtina75"]c írta:xtina75laire, nem az babás, akinek aug-i születésű babája van... :wink:

ezt nem értem

evilany

MI az hogy pompom lány? Nem értem :(
szilvi35

[quote="szilvi35"]M írta:szilvi35I az hogy pompom lány? Nem értem :(

velünk kezdtek,angyalkájuk lett :cry: :cry: :cry: aztán szurkoltak nekünk végig.

evilany

Na,elkészült az egyik fal...itt lesz sorban a pelenkázó és a kiságy. A pelenkázóról elvileg pont a masírozó katicákat fogja lesni :)

Kép

szemből

Kép

egyenlőre raktár jelleg

Kép

felkerültek a csillagok és a lámpa is

Kép
még van Micimacis függöny is,vasalás alatt 8)

evilany

pompomlány: úgy értette, hogy a "szurkoló csapatból" már mindenki babázik , vagy jelenleg babás.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szilvi,mi se jeleskedünk,Tomi még a gyümiket eszi,de a főzeléket immel ámmal,ma délben 5-6 kanál sütőtököt fogadott el,tegnap is,szóval,ő is csak kóstolgat vagy előétel inkább ez. Cici az jöhet. Estefelé szintén,80-100 ml Sinlac,már ha elfogadja,ha nem,makkor éjjel 3x kelünk enni.
Nme tudom mikor lesz ebből teljes étkezés :) szopi kiváltás :)

evilany

Évi ez szuper lesz :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Limo,telefont sajnálom :(

Szamóca köszi,még a habtapi szőnyeg visszavan,.az feldobja még inkább.Majd hétvégén.

evilany

Kenguru: Hát az én hátam már nem bírja, utoljára decemberben vittem kenguruban, az ovis karácsonyi műsorra, hát azt is alig bírtam ki, pedig nem volt hosszú. Azóta fel se vettem, pedig nagyon jó kengurum van, csak nem kiselefántra tervezték :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?