Sziasztok, lányok!
Nagyon eltűntem megint és nagyon szégyenlem is magam, de tényleg nem nagyon van napban annyi szabad perc, amennyit a fórumnak akár az olvasására fordíthatnék.
Azért persze most végigolvastam mindent.
Kia
nagyon örülök, h sikerült végre a házvétel és hogy mindjárt teljesen felújított is, hát az meg remek! Szépen gömbölyödik már a pocakod és nagyon jó hír, h minden rendben. Az hogy még talán kislány is, már hab a tortán!
Gem
remélem, azóta a párod meggyógyult! Persze hogy megijedtél, ez a mandulagyulladás a felnőtteket még jobban ledönti mint a gyerekeket! Sztem nincs ennek a Lola-lánynak semmi baja! Julcsi volt ilyen nálunk - fél évesen kezdett forogni, a 2., 3. ilyenkor meg már mászott, felült, Lenke már állt is. Tényleg mindegyik másként fejlődik, meg más temperamentum. J. a mai napig szüttyögős, ráérünkarramég gyerek, Sári soha, de soha nem gyalogol, mert mindenhová futva közlekedik, Lencsi meg igyekszik vele lépést tartani, úgyhogy most már egy ideje lépeget a bútorok mellett.
Cas
Nektek is gyógyulást! Csilla haja elképesztő! Nálunk sem hobbi a fésülködés, főleg J utálja, de én meg azt mondom nekik mindig, ha hosszú hajat szeretnének, viseljék a következményeket, mert hát a haja ápolni kell, csatokkal mondjuk őket lehet motiválni...
Szilvia
Matyiról senki meg nem mondaná már, h korababa volt! Akkora husijai vannak, hogy no még! Mindjárt fél éves! Marcival olyan jókat fognak majd játszani hamarosan már!:)
Titti
nagyon gratulálok nektek az esküvőhöz! Az új hajad pedig nagyon csinosan áll!
Edit
nagyon jó munka lehet a Kifőztük-szerkesztés! Olyan igényes, jó kis lap!:)
Ez otthonról végezhető vagy van egy telephely is?
A lányok nagyon szépek! A gerinced meg remélem, javulhat még! Barátnőmnek is gerincsérve van, minden előzmény nélkül egyszer csak nem bírt lábra állni, így derült ki. De azóta kapott valami kezelést és most már jobb neki, remélem, neked is így lesz!
Rólunk
Sári ma kezdte az ovit! Kicsit szomorú is vagyok, Jnál is olyan fura volt, olyan kicsi még, gondolkodtam is, menjen-e, de végül is érdeklődött iránta, remélem, nem pityereg és gyorsan pajtásokra talál. Decemberben többször voltunk benn, 1-2 órát ott voltam én is vele, karácsony előtt meg összevont csoportok voltak, így akkor 2 napot Julival együtt ment oviba, és nagyon jó biztonságérzetet adott neki - no meg önbizalmat, h ő már milyen nagy - a nővére jelenléte.
Nem is igazán tudok itthon ma mit kezdeni magammal. Lenke sem találja a helyét, nyűgös és rajtam lóg, sosem volt még ilyen ingerszegény környezete, mióta megszületett.
Amúgy egy csudapofa! Eszméletlen nagy, lassan 10 kiló, de még mindig nem nagyon kóstolgat, egyedül a brokkolirózsákat eszi párolva, kis olivaolajjal, semmi már nem érdekli, csak tejci.
Közben bőszen fogat növeszt, így éjjel is ébred bőven. Most kicsit jobb, csak 2x kelt, de egyébként átlagban van 5-6 ébredés is.
A két nagyobb hatalmasakat játszik együtt, most már kiküldenek a szobából, mert zavaró tényező vagyok és csak korlátozom a fantázia szárnyalását. Persze nem csak nagyokat játszanak, nagyokat veszekednek is, meg kioktatják egymást a tőlem hallott szöveggel. És persze amikor az egyik fülsiketítő nagyjelenetet rendez, akkor a másik látványosan JÓ vagy bőszen bólogat, ha veszekszem a másikra, igazat adva nekem.
Annyira szórakoztatóak (amellett hogy időnként meg a plafonon van az ember, mikor a saját hangom nem hallom)!
Közben én nyárra szeretnék minél jobban megalapozni a kézműves boltomat. Alapvetően a filc az alapanyagom, varrok mindenféle szütyőket, kitűzőt, ajtódíszeket, de horgolok és ékszerkészítés is érdekel. Szeretnék a meskán egy kis polcot nyitni, persze amennyire a lányok lehetőséget adnak rá. Talán nyárra több időm lesz, addigra Lenke is csak rájön, hogy a tejcin kívül is vannak ízek!
A házunk nekünk is alakul, de csoda kéne, h idén költözhessünk, pedig itt most már elég nehezen férünk a két szobában. Jó lenne kicsit nagyobb tér! Majd kiderül!
KM