Sziasztok!
vissza kukac ügyhöz... Nekem személy szerint már nagyon elegem van abból, hogy nem hagyja hogy húzogassuk, sőt az is kész közelharc, hogy egyáltalán meg foghassam és megpróbáljam...
Én egyébként anno azért is húzattam le, hogy kiderüljön nincs e annyira letapadva, hogy sebész legyen belőle, mert szinte az összes fiúnak a családban sebészet lett belőle... Most ott tartok hogy fel fogom íratni azt a kukac lazító krémet amiről valaki már írt, mert ez így már nem mehet tovább!!!
Ákosnál meg már 6 hónapos kora előtt megnézettem, mert neki nagyon össze volt szűkülve éppen csak a nyílás látszott ki és azt hittem, sebészhez kell majd menni vele és ezen mindenképpen mihamarabb túl akartam lenni, illetve sokszor véres volt a pelusa 1 kicsit és aggódtam, de valószínűleg az volt a gond, hogy tényleg nagyon össze volt szűkülve és ahogy pisilt és megnőtt a kukaca egy kicsit mindig felrepedt a bőre, de ő nem sírt sose, hogy csípné vagy valami
ami Alexander hisztiei után érdekes nekem.
Szóval most itt tartunk a fiúkkal. Úgy néz ki sebészetre egyik fiúval se kell majd mennünk, de Ákossal majd igyekszünk hamarabb túl lenni a dolgon, mert ezt a szenvedést vele már nem akarom csinálni.
Egyébként kíváncsi lennék Mártiéknál hogy megy ez a kukacügy 4 fiú mellet biztos tudna hasznos tanácsokat adni nekünk...
Veronika - Na hogy sikerült a farsang a kis hercegnőnek?
Danann - Jó hogy újra jöttél, és ha jól emlékszem valaki még nyáron vagy ősszel írta, hogy most már 2 gyermekes anyuka vagy te is így gratulálunk most így utólag ha nézel még minket...
magunkról: Mi most jól vagyunk Alexander gyönyörűen beszél mondatokban és végre újra hajlandó bilizni.
Ákos kicsit lustább gyerkőc, de mindenhova eltud jutni ha akar pik-pak igaz ez jelenleg kúszással és forgásokkal éri el. Ülni próbál, de háton fekvésből szeretné megoldani ami nem megy, így csak a fejét emelgeti. Aztán kb 1 hete kitolja a popsiját is és hintázik így talán erősödik annyit hogy végre sikerüljön az ülés is