Sziasztok!
Köszönjük szépen! Átadtam!!!
A reggeli "nem-akarok-oviba-menni" -ket már Amina is kezdte, igaz még csak otthon,mire beérünk már alig tudom átöltöztetni,menne befelé....
Lassan meg elkezdenek minden féle foglalkozásokat (gyurma,festés,rajzolás..) amiket nagyon szeret és ha netalántán úgy érnénk be,akkor azzal tuti rá lehet venni,hogy mégis csak milyen szupi ez az ovi!
Jó hogy írtatok a fogorvosról,pont a napokban gondolkodtam rajta hogy elviszem ,egy sima általános fogorvosi vizsgálatra,mert ott még nem voltunk!
Szerencsére ( vagy inkább ne lenne az....
) Amina sem tart a dokiktól,bár szegénykémnek volt rá ideje megbarátkozni velük....
Amúgy ez a hülyére vevés nálunk is naggyon nagyon mükődik!
Ha valamit éppen én nem engedek ,akkor rohan apához "árulkodni", kuncsorogni és fordítva, vagy amiben nagyon nagy szinésznő a drágám,anyósomat veszi állandóan palira....
ő meg ugye 3 fiu után teljesen elvan tőle olvadva és ezt a kis rafinált rüfke olyannyira tudja ,érzi,hogy maminál mindent lehet,hogy mikor hazajövünk ,alig bírom vissza terelni a normális irányba....
És azok a kamu sírások,meg hüppögések!!!!
Ha nem boritana ki néha vele,még meg is tapsolnám,csak hát ugye akkor sosem lenne semminek visszafogó,nevelési ereje!!! ( vagy vmi olyasmi...)
104-110 s rucikból sztem nem tudunk még "börzézni" nálunk is épp az az aktuális méret! Illetve ,ha van vkinek,akkor azokra én is rábuknék...