Sziasztok Lányok!
Na igen, a sugárban pizsire, szőnyegre és falra kaki sem lehetett semmi!!!!
Kis kurvinyekek! Hihetetlen, h miket tudnak produkálni!!!
Youlcsi, lehet én is az almával fogok kezdeni mégiscsak...
Igazad lehet az édes ízt illetően!
Bixi, ne izgulj a tükrözés miatt!!! Nem kellemes...tény, de kibírható!
És nézd azt, h legalább megtudod mi is van akkor most valójában, ha egyszer minden leleted tökéletes egyébként.
ÉS SZTORIZGATNI IS FOGSZ NEMSOKÁRA TE IS, MEG A TÖBBI "VERSENYZŐ" IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek megy a drukkom mindig 1000-rel!
Nekem most jött meg másodjára a szülési tisztulás óta, de most már rendesen!:oops: Hiába, nekem ez se jött be...sokan állítják, h szülés után elmúlik a hasfájás, kevesebb lesz stb. ...persze, ki ilyen szerencsés?! Most is úgy fetrengek a görcsöktől és hányingertől, mint előtte, csak most nincs időm foglalkozni magammal
, mert lefoglal Danó...
Egyébként ezzel a lendülettel el is kezdtem szedni a fogamzásgátlót. Megbeszéltük az emberrel, h 1-2 éven belül nem szeretnénk újabb bébit, így inkább nem kockáztatunk.
Képzeljétek! Tegnap voltunk gyógytornán először! Ennek a csajnak tényleg arany keze van!
Jó, h Danó végigüvöltötte, annyira fájt neki a masszírozás (apa többször ki is akarta "tépni" a nőci kezei közül
), de 2 órával később már fordította a fejét jobbra teljesen!!!!
Azóta sokkal jobban tud hason is lenni és tovább is bírja már!!!
Nincsenek illúzióim, h a következő 2 alkalom is tuti fájni fog még neki, de remélem, h tényleg elég lesz az 5 alkalom és utána teljesen rendbe jön! Már kézben is tudom úgy tartani, h szétteszem a lábait a derekam körül és az oldalamon tartom, mert tudja rendesen és egyenesen tartani a fejét, nem billenti balra!