Sziasztok lányok,
Lara,
Valoszínűleg épp most vagy a punkción, nagggggyon drukkolok, hogy sok szép egészséges petikét szívjanak le, és azok hamar 'kivirágozzanak'
Azért egy kis pihi után este remélem megírod hogy sikerült ! Két vagy három nap mulva visszaültetés, ugye ? Izgalmas lesz ez a jövő hét !
Lullaby,
Neked is közeleg az inszem, emlékszel, a hármas szám szerencsét hoz ! Mikor mész UH-ra, hétfőn ? Neked is nagyon szorítok.....
Most kicsit fájdogál a hasam, remélem ez nem rossz jel, csak intés hogy pihenjek...ugyhogy jön a lábfelrakás
Zsebi,
Örülök hogy mar kezdesz megnyugodni, remélem a következő 3 hónapban spontán fog sikerülni
erre valók az ünnepek, nem ?
Szerintem hivd fel a dokit es beszeld meg vele hogy pontosan mi is a menete a dolgoknak.
Az én párom szedi a Maca Vibe-t, az segit a kiskatonak szamanak es minosegenek javitasaban. Legalabbis nekunk, van aki azt mondja semmire sem jo... Mi naponta egyet szedunk, azt hiszem a doboz kettot ir. Lehet kapni a gyogyszertarban, de a DM-ben is, ott olcsóbb, 4999 Ft. Pont a heten vettem en is a gyogyszertarban, es ott egy ezressel dragabb volt
Kb 1-1,5 havi adag van benne. Nekunk a 3. honaptol hatott, igy ha most elkezditek, akkor pont a kovetkezo alkalomra használhat. Bar nem emlekszem hogy nalatok van-e egyaltalan ilyen gond. Különben a szer, ha jol emlekszem valami perui gyogynövény(macskakarom ?) kivonata, artani tutira nem árt !
Karmen,
Én ilyen szerencsés voltam, hogy mindjárt tudtam tanácsot kérni bromo temaban
A doktornő nekem mondta ugyan, hogy az elso ket nap felet szedjek, de en inkabb a negyed,fel, haromnegyed, egesz...taktikat kovettem. Szerencsere bejött. Most is kicsit szedelgek neha, de nem vészes. Igen en is gondoltam, hogy biztos ami biztos alapon kell szedni, nehogy megint magas legyen esetleg pont akkor amikor a legjobban számít.
Ti hogy vagytok Orsival ? Nem voltatok betegek ?
Kriszta