Sziasztok Lányok.
Nagyából leírom a tapasztalataimat, mert van.
6 hetet töltöttem a patologián és egy hetet a gyerek ágyon.
Maximálisan őszinte leszek, és nem ítélem el a dokit, nem is dicsérem, majd mindenki eldönti.
32 hetesen befektetett a kórházba,az első héten telefonáltam neki, hogy nem-e feljönne hozzám, hisz a szobatársaimat minden nap meglátogatta a saját dokija, és rossz volt hogy hozzám fel se nézett.
A második héten lent ültem a földszinten, elment mellettem vagy 5-ször és még csak rám se nézett. ezt elpanaszoltam egy szülésznőnek, mert ugyebár rosszul esett, és ugyebár a hormonok, még sírtam is...másnap feljött hozzám, hogy panaszkodjak... annyit kértem, hogy csinálja ő az ultrahangomat, mert a másik doki, mindig ugyanazokat a méreteket mérte, és nem nőttek a babák bennem...nagyon féltettem őket. Szerintem ez egyértelmű lett volna hogy hetente egyszer ami vizsgálatokat csináltak az az 5 percet igazán rám szánhatta,hisz végig a magán rendelésére jártam...Ennek eleget is tett, úgyhogy hetente egyszer találkoztunk egy UH erejéig. Elérkezett a császár ideje, kitűzött volt az időpont.
az anesztes majdnem lefújt mindent ugyanis a laborjaim nem voltak kész.a 24 hetes laborjaim hál istennek jók voltak, és elfogadta.A császár rendben ment, csak a kicsi lány magzatvizet nyelt,igy felkerült a PIC-re légzési problémákkal.Átkerültem a gyerekágyra oda 1-szer jött be a 6.napon hogy kiszedje a varratokat, ennyi volt. Mikor eljöttem én korrekt voltam vele, és odaadtam neki azt a pénzt amit ő még annó mondott nekem...a babáimról semmit nem tudott... elérkezett a 6 hetes kontroll. Mivel 70km van köztünk így elmentem a helyi dokihoz aki megvizsgált. A vérzésem folyamatos volt... és maradt bent valami....CSÁSZÁRNÁL???mindenki csodálkozott. Megittam 3 üveg méhösszehúzót de nem jött ki. Tegnap megcsinálta a kaparást, nagy bánatomra. A szobába feküdtem egy csajjal, és kérdezte, hogy ki a dokim, én meg mondtam, hogy a Gidai, erre ő forgatta a szemeit... kérdezem talán ismeri?? És igen a betege volt, és azt mondta rá, hogy egy pénzéhes, és a barátnőjét is félre visszhangozta. Csak lestem...
Szóval megvolt a kaparás, utána be se jött hozzám, én mentem le a patologiára, hogy köszönjek a nővéreknek, mert nagyon jóba lettünk ugyebár, hogy sokat bent feküdtem.. na ott botlott belém, és mondta, hogy nem tudja mi volt bent elküldte szövet tanra, majd két hét múlva lesz eredmény.
Én nem akarok senkit elítélni, persze nem vagyunk tökéletesek, de azért egy fogadott orvos ne tévedjen már, ha megvan fizetve...
Nem tudom, hogy megyek-e még hozzá, igazából aranyos ember csak kicsit csalódott vagyok, mert láttam, hogy más orvos hogy áll a betegeihez, a 6 hét alatt sok mindent láttam, tudom mit beszélek.A tapasztalatom őszinte nem tettem hozzá semmit ami ne legyen igaz.Vannak amik még nyomják a lelkem, de akkor egész nap itt ülnék és minden kis apróságra felülnék, két manó meg ugye nem ad rá időt:)
Azért én nagyon drukkolok nektek,és kívánom, hogy nektek ne legyenek ilyen dolgaitok mint nekem....
Nem mondok róla semmit, se jót se rosszat.
Azért rakok fel képet a babákról nektek, és nagyon köszönöm, hogy érdeklődtetek rólam:)
Hatalmas ölelés nektek!!!