Új privát üzeneted érkezett!

[quote="bekri"]S írta:bekriziasztok!

Még mielőtt bárki a féléves babókon nagy kukac-hadműveletbe kezdene... .

:lol: :lol: :lol: :lol: ez jó volt

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Igen Évi-csütörtök lebeszélve... :)

Angliából (ahonnan a babakocsink van) ezeket hozatom :P

Kép Kép

ez viszi a pálmát
Kép

lehet ez lesz....

Kép

őszinte leszek...ez a legolcsóbb és az sem baj ha rózsaszín...engem már nem érdekel (Tünd-kék babakocsiban,kék ruhában...kislány baba :) )

Kép

Kép

ennyi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mindenkinek jó éjt!
sziasztok...mosott szar vagyok :P
Tegnap sikeresen éjjel egykor bebogyóztam...hosszú...de ez a mosott szar oka :(
én hibám,én hülyeségem...ez van :(
Puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="szilvi35"]N írta:szilvi35klári! Gyönyörű a kisfiad. Igazi kis puttó. Nekem is van ám itthon egy :)

Koszi. :lol: :lol:
Babakeksz, nalam a kefir valt be. (meg a csipos kaja,de az nem kellemes) Meg amig cigiztem a reggeli kave+cigi.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Nekem a rekedésre semmi nem vált be :(
szilvi35

Sziasztok,

Nekem szorulásra - minnnndddent kipróbálam: szilvalekvár kefírrel, lenmaggal, zabpehellyel, narancslé előtte tejeskávé, MINDEN - , de mégis a majonézes kukorica vált be... :oops: 8)

Kép
xtina75

Lányok,

Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek - ha már vettem 2 kapucnis törölközőt - hány kifogót vegyek mellé?

És mennyit ezekből: cumi, cumisüveg, és társai?

Újszülött-pelenkából mennyit érdemes betárazni majd előre? Meddig elég egy csomag popsitörlőkendő? Melyik a jó?

Még csak a költségvetést csinálom, hogy mire mennyit tegyek félre...

Kép
xtina75

[quote="xtina75"]L írta:xtina75ányok,

Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek - ha már vettem 2 kapucnis törölközőt - hány kifogót vegyek mellé?

Újszülött-pelenkából mennyit érdemes betárazni majd előre? Meddig elég egy csomag popsitörlőkendő? Melyik a jó?

Szerintem 2 db elég-de az csak az én véleményem :) :oops:
Tesxilpelusból nekünk kevés volt a 15 db+ vettem még 4-et...bukós fajta a drágám :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="xtina75"]L írta:xtina75ányok,

Megint csak szuvenír vélemény:
Újszülött pelusból először 2csomival vettem-aztán kellett még (3000gr-al született Gergő)...kisméretű liberó...nekünk az volt az ász
Popsitörlő nekünk 4-5 napig volt elég...jó alaposan letisztítottam-hogy én sem legyek kakás :)
Én a Pamres-re esküszöm...nekem nahűgyon bevált
Cu,misüveg volt itthon 2 fajta és 2 fajta cumi is...(latex és szilikon) ha esetleg kell-nehogy az legyen hogy nem fogadja el...
de ez egyén függő
valaki ezeket ellenzi!

De majd a többiek is biztos véleményeznek!!!!
Puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok-gyors reagáltam Tinának :D

Reggel 3:20 óta ébren vagyok-kidobott az ágy-wc-aztán Gergő sírása-orrszívás-és édesdeden alszik azóta is :)
Most apával kávézunk-várjuk a fát...ismét elfogyott :(
fél 8ra ígéréték...kíváncsi leszek mikor hozzák
Elalszom...fáradt vagyok..a sok dilibogyó legyengített
még jó hogy apa tegnap és szombaton itthon volt....ma már éjszakás...

Évi várlak benneteket Csütörtökön-Apa is örül :)

Mares írtam pü-t...ne vedd tolakodásnak :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tina
Kifogó: nálam nagy jelentősége nincs, inkább takarónak használom
Újszülött pelenka: gyerekmérettől függ (folyamatosan lehet kapni, én nem szoktam nagyon bevásárolni belőle, kb. 2-3 napra való tartalékom van)
Popsitörlő: én a vizes lemosásra szavazok. Főleg az első időkben, a jócskán kenőcsös, tapadós kakit könnyebb a csap alatt lemosni, mint törlőkendővel maszatolni. Szeretem: DM-s, Huggies

Évi
Komoly fejlődés van Tominál! :lol:
Mások hülyeségével ne törődj! :wink:

Csillag
Vásárlás :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy van türelmed ezeket kibogarászni a neten? :roll:
Nekem ezekhez a vásárolgatós oldalakhoz nincs türelmem. Egyébként is szeretem a valóságban látni a dolgokat :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

léptem...kávé...mellé :oops: rituálé :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Cumi, cumisüveg
1-1 van ezekből...
Nem érdemes előre nagyon bevásárolni, mert nem tudhatja az ember, melyik fajtát fogadja el majd a ded!

Chloe 2 napja iszik csőrösből :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="csillagfeny1976"]l írta:csillagfeny1976éptem...kávé...mellé :oops: rituálé :(

Nekem a babanet "jár" a reggeli kávé mellé :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ja, Csillag, akartam kérdezni, mi az az első micimacis Angliából?

Köszi a válaszokat, a többiek is írjatok légyszi! (Majd vonok egy átlagot :wink: )

Kép
xtina75

[quote="xtina75"]J írta:xtina75a, Csillag, akartam kérdezni, mi az az első micimacis Angliából?

Köszi a válaszokat, a többiek is írjatok légyszi! (Majd vonok egy átlagot :wink: )

Nyakpánt az autósüléshez és a vállpánthoz csatolható párnázott rész... 2800,-ft) :D

a kék az fejtartós nyakpánt...az (1990,

ülések max.160 körül vannak :) :oops:

de még egyeztetünk az ismivel...mivel ők csak tavasszal-nyáron költöznek vissza Romonyára-addig enm tudok várni
Gergő már nem fér be a hordozóba...póstázza

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

egyébként meg oda vagyok az angol cuccokért-jobbak mint az itteniek...és szebbek is :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tina -nekem az egyik fajta cumim ilyen:

cseresznye fomájú-régi hagyományos:

Kép

Bár ebből van 6db :oops: :oops: :oops: :oops:

a másik sima avent
Kép
a világoszöld :)

Sajna BPA-amiről olvasni lehetett Ircsi linkjéből...deén nem hiszem-ugyan úgy mint a haptapit...újabb kifogás!de idióta vagyok...írja is a képen 0% BPA :)
ehhhhhhhhh
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2011.02.07 07:14-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Avent cumisüveg is BPA-s és a NUK is :(
Nekünk MAM-unk van cumisüvegből és Nuby-nk

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mentem lepihenek amíg Gergő hagy :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt

Évi, Ircsi köszi a laborelemzést. Köszvénnyel mit lehet csinálni? Mármint ha az van? Apa lelete.

Tina: Kifogó, nekem 3 db van, ez nagyobb mint a textil pelus, amíg pici volt én ezt tettem alá a kiságyba, babakocsiba. Kevésbé gyűrte el maga alatt. Törölközni 2 kapucnis törcsije van.
TExtil pelust sokat vettem, ne kelljen naponta mosni. Hordozóba a feje alá, hintába, pihiszékbe, fürdéskor én tettem alá a kiskádba is. Böfiztetéskor, nekem sokat bukott eleinte, úgyhogy szinte mindig volt a vállamon, bár így is lehányt néha :) Etetésnél is ezzel törlöm meg, dokinénihez aláteríteni, pelenkázásnál, ha hideg a pelenkázólap. Szóval mi 1000helyre használjuk, 30-40 db-van itthon.
1-es újszülött pelenka: 2 csomaggal vettem előre (napi 6-8 db kell) utána vettem még 2 csomival, de a 2. már fölösleges volt.
2-esből is vettem 2 nagy csomaggal. Ha nem 3 kg alatt lesz a babád, szerintem mehet egyből a 2-es méret (3-6 kg)
Pelusnál Pampers és a huggies vált be most, Kristófnál szerettem a liberot, de azt azóta elrotnották sztem.
Törlőkendő: sztem a pampers a legjobb, a huggies szakad. Ami bejött még a dm saját márkása. De inkább a pampers. Nem tudom mennyi fogy, talán heti 1-2 csomag.

Cumisüveg: Szerintem vegyél 1-et, esetleg 2-őt, ha szoptatsz akkor eleinte úgyse fog kelleni. Ha mégse tudnád, akkor először elég lesz az 1. Aztán majd veszel még. Teához csak később kell, de lehet hogy nem is fog kelleni.
Ha veszel mellszívót, akkor talán érdemes azzal kompatibilis üveget venni.
(Kristófnál aventet használtam, akkor jó volt, most viszont változtattak rajta, most nem tecc, folyik, csöpög) Tomme tippee-t használunk.
Mi teához meg gyümölcsléhez használjuk, a lefejt tejet nem fogadja el üvegből, se sehogyse, csak eredeti csomiban :wink:

Cumi: ha akarsz vegyél olyat amelyik tetszik, én nem vok cumiellenes, vettem egy csomó féle ciki cukit:) Hát egyik gyerekem sem cumizott :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Hú bocs a kisregényért :D :D :D imádok a bébinek vásárolni. :D :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Csillag nekük fp ülésünk van (piros-szürke-fekete)
Cuki a rózsaszín is, mondtam is apának, hogy hármaskánál már tutira kell menni :wink: :wink:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Jó reggelt.

Chloe 2 napja iszik csőrösből

Na erre azt olvastam, Chloe két napja iszik csöcsösből. :lol: :lol: :lol:
Annyira korán van még. :)
Egyébként nagyon jók a gitáros képek, kis érdeklődő fiókád van. :)

Tina! Nekünk 20 textil pelusunk volt kezdőnek, és vettünk hozzá még 10 mintást. Mit ne mondjak, jó szolgálatot tett az első időkben, mikor alá, fölé, elé tettük. Cumisüvegből Mamunk van, egy teás, egy tápos. Szerintem elég a kettő. Kifogónk sosem volt, valahogy az kimaradt. A mininek két kapucnis törölközője van.

Csillag! A rózsaszín ülés annyira szép. Jaj de elfogadnám.

Tegnap megnéztük a baba mamás akciót a Corába. Hát ki van ez találva. Azért kapott Liló egy csini együttest, meg egy Hello Kittys bodyt.

Nekem is sikerült levadásznom egy Tescos sapkát a Dednek. 2200 ft helyett csak 660 volt. Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem már egy boltos vásárlás is feldob. Kezdek kinyúlni ettől a monotonságtól...Rendesen feltölt ha kimozdulunk.

Szorulásos téma: A Kefírt nem szeretem (sosem ettem még, de nem szeretem), 3 in 1 kávét iszok, az szerintem gyenge a végcélhoz, viszont a lekváros majénézes ügyet kipróbálom. Lehet, hogy egybe. :lol: :lol: :lol: 8)
Vendég

Ja igen, és a pelus. Pamperssel indultunk, az első időben 120 db elment egy hónapban. Az én gyerekemből alul felül mindig jött valami. :wink:
Vendég

Textilpelus az van már 28 db, (4-es csomagok voltak akciósan, elhoztam az összeset), azt nem veszek többet. Kifogóból asszem akkor veszek még 1-2-t. Újszülött pelusból akkor veszek két csomaggal, meg 3 kilósból is 2-3-at - kezdésnek. Popsitörlőből veszek 5-6 csomaggal, eláll, elfér. Cumisüveget akkor veszek 2-t, aztán majd kiderül.

Kép
xtina75

Tina, ami még a cumisüvegnél fontos lehet, hogy kis lyukú (1-es, vagy újszülöttes) legyen. Főleg, ha úgy adsz neki vmit üvegből, hogy mellette szoptatsz. "küzdjön" meg érte, különben a szopiért nem fog.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Teszek pár képet

üveges :)

Kép

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Ó, Szamóca, tudom, ilyenekről kiokosodtam már itt, ezen a topikon :lol: :lol: :lol: Ragadt rám a tudás, mint a kosz :lol:

Kép
xtina75

Jó reggelt!!!!

Tegnap szuper nap volt....újra kint, séta, séta, játszótér! (Sajna, most tele volt gyerekkel - nem úgy, mint újévkor - így anyuka, apuka most nem hintázott :oops: :D )

Évi!.....Látod Tomi megtáltosodott... :D :D

Ircsi!....Cuki a kis gitáros!!!

Csillag!....Nagyon jó kis holmik!! De áruljátok már el, hogy használjátok ki a sok ruhát -ezt mindazoktól kérdezem, akiknek rengeteg holmijuk van!

És akkor tovább Tinának :arrow:

Én kezdésnek 1 újszülött, és 1 2-es pelust (Pampers) vettem. Berci kb. 4 kilóval született, továbbiakban még újszülött pelust (Huggies) vettünk (talán még 3 csomaggal, aztán a 2-ből ha jól emlékszem 2 csomag ment el összesen) Mindig nagy csomaggal veszünk, és "tartalék" sosincs itthon. Ahogy kezd elfogyni, akkor veszem meg a másikat.

Törlőkendő: a dm-est használjuk, de akciósan vettem már Tescost is (nem a gazdaságost, hanem a másikat) és az is bevált.

Kifogóból egyet vettem, gondoltam majd veszek még, de csakúgy, mint Ircsi én sem használom.

Ruhák: az 56-os rugiból talán 3-4 alkalommal volt rajta. Nyári baba, bodyban volt és pici zokniban.
Nekünk - szerintem - nagyon kevés ruhánk van (ahogy látom a többi pécsi csajnál mennyi van) mégis számos olyan van, ami nem is volt rajta, vagy csak egyszer kétszer. Pedig szeretem szépen öltöztetni, de mégsem tudom kihasználni a holmikat.

Cumisüveg: mezei, márkátlan üvegjeink vannak, csak mindegyikre NUK cumit vettem.
A nagy üveget reggel, este, a kisebbet napközben használjuk. + üzembe van a teás, és már használjuk a varázsitatót! + van még egy klasszikus üveg cumisüvegünk! :)

Úgy látom a vásárlásos téma engem is jól lekötött! :D Bocsi!
limo73

Kép

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Kép

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

repülőzik :)

Kép

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Nagyon tudományos az arca... 8)

Kép
xtina75

Limo, rengeteg ruhánk van, és nem használjuk ki, de nem lehet ellenállni nekik. Mondjuk én a legtöbbet még a nagynak vettem, most a kicsinek csak 1-2 darabot vettünk, amit nem lehetett otthagyni. :D De a legtöbbet igen jó áron akcióban, vagy használtan vettem. Nyilván nem lenne ennyi, ha új áron kéne megvennem :wink:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Ja és nekem 50 és 52 cm-el születtek, úgyhogy használtunk 50-es rucikat is kb 3-4 hétig, de olvastam te is beszereztél néhány kisebb rucit.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Köszi Limo, az infókat, babaruhákkal asszem én is jobb, ha leállok, és max, ha nem elég, veszek majd... Legalább kiruccanok ide-oda... Max napozót meg kisruhát veszek nyárra, mert azt meg nem árulnak most...

Kép
xtina75

Nyúzás/ túlszeretés :):) (mielőtt hívnátok a gyámügyet, a kicsi hívja táncba a nagyot, és nevet rajta)

Kép

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

azért szépen is tudnak játszani..

Kép

na befejeztem mára

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamóca!....Tündériek!!!! Tigrises felsőnk nekünk is van, meg Éviéknek is :)

Ruhák és minden egyéb: nekünk mindent úgy kell megvenni, sajnos vagy nem, de senkitől nem "örököltünk" ....én is imádok vásárolni, de vissza szoktam fogni magam. (A tigrises felsőnél pl. nem sikerült :wink:) Néha én is teszveszezek, de én is jobban szeretem látni, megfogni, így tesco, c&a, h&m, és egy használt babaruhabolt a nyerő.
limo73

én a tigrises felsőt tecsóba vettem leárazáskor 450-ért. :wink:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Tina, én is leírom a véleményem....
Nálunk 20 db textilpelus volt, aztán még vettem min. 10db-ot (mintásat). Bukos a drágám és kell neki. Mindenhol ezt használtuk, babakocsi, kajálás után vállamon, kanapén ha büfizik. Van a nagyszülőknél is 2-2 db. Ja és a dokihoz is ezt kell vinni az oltáshoz, erre rakják rá.
Fürcsihez, van 2 db kapucnis törülköző és 3 db kifogó. Én használom a kifogót is, mert jobban tudom megtörölni a gyereket.
Pelus, újszülött volt vagy 1 hónapig. (az Huggies és pampares a fehér). Majd amikor éjjel folyamatosan öltöztetés volt, akkor 1-est kezdtük el használni. (az libero és pampers)
Most libero-t használunk 2-es.
Popsitörlő vettünk akciósan Müllerben (4 db van összecsomagolva).
Cumisüveg, Aventtel kezdtem. De nekem nem jön be... (kezdő szett volt ez most elosztva a nagyszülőknél van, ne kelljen folyamatosan vinni) Így most Tommee Tippee-t használunk a kedvencem, mell formája van!
De cumisüvegből elég 2 db, mivel a szopihoz nem kell, ha meg sajnos nem lesz szopi, akkor még lehet venni.
Ja cumit is Tommee Tippeet vettem. De nem kell neki.
(kapni meg Aventet kaptunk, de az sem kell neki)

Még annyi, hogy tavasszal, ősszel szoktunk mi bevásárolni. A Glamour újságban van mindig 20%-os Müller kupon. Akkor veszek egy csomó pelenkát, popsitörlőt, eldobható pelenkázót és lerakom a pincébe. Mivel az akciós termékekre is vonatkozik a kedvezmény. (tavaly áprilisban volt az akció)

Csillag, jók nagyon a rucik!

Minden baba cuki!

Gasztroenteorológiára április közepére van csak időpont. Magyar egészségügy! :twisted:
Ja és a legjobb, hogy naponta 6-8 beteg nem megy el az időpontjára, az anyukák meg nem mondják le. Szuper! (asszitsztens mondta)
Viszont mehetek magánrendelésre a főorvoshoz. Az 1 hét múlva lenne időpont még szerencse, hogy kapok számlát egészségpénztárra. Uh is csak 2,5 hét múlva lenne a kórházban....

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ruhák, rugi v. nadrág body és zokni. Viszont én rugikat vettem, azt nem nagyon kaptam nővéremtől (ő nem szerette).
Én max 3 db-ot vennék 56-os méretet többi 62-es. De vigyázni kell, mivel van olyan 62-es ami simán 74-esnek felel meg.
Napozó nálunk is volt, de kb. 2x volt a gyereken, hiszen féltem, hogy megfázik. Aztán szeptemberben már nem is lehetett volna hordani.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

[quote="limo73"]J írta:limo73ó reggelt!!!!

Tegnap szuper nap volt....újra kint, séta, séta, játszótér! (Sajna, most tele volt gyerekkel - nem úgy, mint újévkor - így anyuka, apuka most nem hintázott :oops: :D )

Évi!.....Látod Tomi megtáltosodott... :D :D

Ircsi!....Cuki a kis gitáros!!!

Csillag!....Nagyon jó kis holmik!! De áruljátok már el, hogy használjátok ki a sok ruhát -ezt mindazoktól kérdezem, akiknek rengeteg holmijuk van!

És akkor tovább Tinának :arrow:

Én kezdésnek 1 újszülött, és 1 2-es pelust (Pampers) vettem. Berci kb. 4 kilóval született, továbbiakban még újszülött pelust (Huggies) vettünk (talán még 3 csomaggal, aztán a 2-ből ha jól emlékszem 2 csomag ment el összesen) Mindig nagy csomaggal veszünk, és "tartalék" sosincs itthon. Ahogy kezd elfogyni, akkor veszem meg a másikat.

Törlőkendő: a dm-est használjuk, de akciósan vettem már Tescost is (nem a gazdaságost, hanem a másikat) és az is bevált.

Kifogóból egyet vettem, gondoltam majd veszek még, de csakúgy, mint Ircsi én sem használom.

Ruhák: az 56-os rugiból talán 3-4 alkalommal volt rajta. Nyári baba, bodyban volt és pici zokniban.
Nekünk - szerintem - nagyon kevés ruhánk van (ahogy látom a többi pécsi csajnál mennyi van) mégis számos olyan van, ami nem is volt rajta, vagy csak egyszer kétszer. Pedig szeretem szépen öltöztetni, de mégsem tudom kihasználni a holmikat.

Cumisüveg: mezei, márkátlan üvegjeink vannak, csak mindegyikre NUK cumit vettem.
A nagy üveget reggel, este, a kisebbet napközben használjuk. + üzembe van a teás, és már használjuk a varázsitatót! + van még egy klasszikus üveg cumisüvegünk! :)

Úgy látom a vásárlásos téma engem is jól lekötött! :D Bocsi!

Limo!
Itt játadkor ecseteltem is és láttad...sajna Gergőt minimum napi 4-5 ször öltöztetem a bukások miat....nem szárad hamar a ruha...muszáj velőle :(
...és most már leginkább 80-as méreteket veszek...Az tuti "sokáig " elég lesz :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

én még hála istennek egy ruhában sem csalódtam amit tezsveszen vettem!!!!!!! D: P
szeretek ott nézelődni-ha Gergő alszik :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

anyósoméktól jelentkezem! :lol: :lol: :lol:

Tina jajaj, de irigylem ezt a készülődést!!! :wink: :lol: :lol:
kifogó :arrow: nekünk kettő van és két kapucnis törcsi... én úgy szoktam, hogy a törcsit teszem alulra, erre ráfektetem a kifogót, és a kettőbe együtt bugyolálom a gyereket... (most már annyira nem kell, de az első pár hónapban nagyon fázott fürcsi után...) a kifogó jobban szívja a vizet, de a törcsi melegebb...
textilpelus: a 28 jó, nekünk 20 van, az első pár hónapban kevés volt, ezért gyakran kellett mosni, de most már sok is...

pelenka: igaza van Ircsinek, nem hiánycikk, felesleges betankolni, nem tudod előre, hogy mekkora lesz a gyerek... enyém baba pl 3kg-al született, viszont hosszú volt, ezért az 1.es pelus is nagy volt neki elég sokáig, amíg meg nem combosodott... bezzeg most már a 4-est használjuk. majdnem minden hónapban ugrott egy méretet, szóval tényleg felesleges betankolni... (viszont nem árt, ha az aktuális méretnél egyel nagyobb mindig van otthon, éjszakára lehet, hogy jól jön)

popsitörlő: nekem nem volt gond a használatával, szépen letörölte még a ragacsos első fekete kakit is... ebből ha találsz jó áron, akkor érdemes többet venni, bár előbb próbáld ki (nem mindegyik jön be mindenkinek...)

Kép
gtunde75

woody, nekem azért több nyári cucc kell, mert júniusban szülök...

Kép
xtina75

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75n úgy szoktam, hogy a törcsit teszem alulra, erre ráfektetem a kifogót, és a kettőbe együtt bugyolálom a gyereket... (most már annyira nem kell, de az első pár hónapban nagyon fázott fürcsi után...) a kifogó jobban szívja a vizet, de a törcsi melegebb...

Igen, sógornőm ugyanígy csinálja, mutatta nekem is (fürdettem én is sokat a Brigit, hajj de jó buli volt... :lol: )

Rendeltünk pelenkázókomódot, Zsolti nem értette, az minek. Nem elég egy lap a rácsoságyra? Mondom, aha, majd nézd meg pár hónaposan hogy fog tekeregni... Kábé, mintha a beagle-ünket akarnád bepelenkázni... Na erre röhögött, mert egyszer beteg volt szegény kutya, és neki kellett (volna) lefogni a kutyát röntgenre (azt hitték lenyelt valami műanyag játékot) Hát baromira nem sikerült, olyan volt, mint egy vizisikló, mindenki kezéből elmenekült... (Így úsztuk meg a 21ezer ft-os röntgent)

A pasiknak így kell szemléltetni a dolgokat :lol: :lol: :lol: Egyből megértette, és kifizette az előleget 8) :lol:

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?