No. nagypapa megtudta végül a jó hírt, de nem aznap amikorra számítottunk és egy kis szomszédi segítséggel. Együtt mentek táncra és a szomszéd megkérdezte a Zalánt, hogy elmondta-e, na akkor már utána persze elmondta
De hogy mit szólt a nagypapa arról még fogalmunk sincs, mert nem találkoztunk azóta vele.
Sógoroméknak mondtuk el még a hétvégén, ők is rég várták már a jóhírt, így örültek nagyon, drukkolnak megint a kislánynak
Anyukámék még nem tudják (szerintem sejtik), de hétvégén találkozunk velük, így végre teljesen publikus lesz a dolog.
A munkahelyemen már nem takargatom bő pulcsikba, de még azért aki nem tudja nem hiszem, hogy észre veszi a minipocit (kép nincs
).
Tegnap elvoltam a vérvételes papírjaimért, amin a doki velem ellentétben jól elhült, hogy milyen alacsony a vasam, meg jó vérszegény is vagyok, de hát én ezt papír nélkül is tudtam, így az elveivel ellentétben (miszerint kismamát nem tömünk gyógyszerrel) kaptam vasas folsavas bogyeszt, mint anno Zalánnál.
Kinga!
Szívdöglesztő a fiad
Évi!
Dórinak boldog névnapot! (bocs mindig le vagyok ilyenekkel maradva, de legalább most mentségem is van rá, az agyam a hasamba szállt)
Panka!
Gratula a kukacoshoz, szép nevet választottatok.