Sziasztok!
Bari, nagyon drukkolok! Remélem, sikerül megúszni túlstimu nélkül, esetleg enyhe túlstimuval! Mi Dórival mindketten túlstimulálódtunk (én kicsit, Dóri kicsit jobban) amikor létrejött a terhesség, az erre való hajlam jó jel, csak hát nehéz a határon maradni, tudom. Igyál rengeteget, én a fehérje mellett azt nagyon hatékonynak éreztem, szó szerint vedeltem (40-45 percenként lenyomtam fél litert - na persze nem egész nap, de a nap nagy részében), mondjuk jóval könnyebb dolgom volt, mert azért melegben jobban csúszik, mint most. Hajrá, szerintem nagyon bíztatóak az előjelek
Bodzássüti, drukkolok, h februárban tudjatok kezdeni, remélem az endokrinológus is megnyugtat majd, az a lényeg, h tudják, h mit kell kezelni, és akkor mindent optimálisan beállítanak.
Én tegnap voltam a dokimnál, szerencsére a méhnyakam és méhszájam nem változott, a méhnyakam ugyan a felére van rövidülve (3cm helyett 1,5cm), de ez a rövidülés dec.30 óta stagnál, és a méhszáj is zárt. Nagyon örülök neki, elég sokat aggódtam az elmúlt hónapban, most megpróbálok megnyugodni és újra teljesen élvezni a kismamaságot, mint ahogy azt tettem a méhnyakdiagnózis előtt. Persze a kíméló életmód marad
A babák édesek, szép nagyok, a kisfiam elég szemérmetlen, ellenben a kislány még csak Hajdú drnőnek fedte fel magát, ő bújósabb. Kíváncsi vagyok, így lesz-e születés után is
A hasam néha csak úgy hullámzik, szemmel is totál feltűnő!
Remélem mihamarabb ti is mind hullámoztok lányok, nagyon szorítok, és várom a jó híreket!
Puszi!