Új privát üzeneted érkezett!

Na végre,már kezdtem megijedni! Kép

Kisdió!

Sajnálattal olvasom,hogy megint gond van a tejcsivel. Azért ne add fel!
Az én Bencém is nagyon sokat bukik megint.Kép
Takarítás Kép
Irigyellek a bevásárlókörútért.Nekünk még sokáig nem lesz ilyen szerintem.Kép

Panó:akkor úgy látszik csak az én gyerekeim ilyen érzékenyek az oltásra.Katának is kellett a segítség másnap.
Jézusom ez a Rita mit ki nem talál.Nekem a nagyok soha nem voltak ilyenek,soha nem ettek homokot,kavicsot,Remélem Bencus sem produkál ilyeneket majd. Kép
12 ostztályos gimnáziumba jár a fiam,és oda szeretném Katát is íratni.Mivel Geri az osztály legjobb tanulója,és igazgatói dícsérettel végezte az első osztályt,elég nagy esélyünk van,hogy felveszik a hugicát is.Kép
Bence is most egy hete kezd igazán fogni,biztos Beni is beindul nemsokára.Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy idepofátlankodom, de egy kissé meg vagyunk ijedve a párommal. Szeretném a tanácsotokat kérni.
Nekünk is nyári babánk van (júl 22), és gyönyörű, eddig egészséges kislány. Ám mióta megkapta a DiPerTe oltását, amire még csak be sem lázasodott, szinte alig eszik valamit, pedig előtte le sem lehetett venni ciciről Kép Ez kb 2 hete megy. És már tényleg kezdünk aggódni, még a doktor néni is értetlenül áll a dolgok előtt. Nincs valami ötletetek? Veletek nem volt ilyen? Állítólag jön a foga is, lehet hogy ettől sincs étvágya?
Hálásan köszönném a válaszokat!
Üdv mindenkinek!
P.
Orsi
tündéri a turis cucc!
pitypang

sziasztok!

El vagyok havazva Kép Tegnap végül ZSófi láza 39-ig szökött, így priznic is volt Kép Felső léguti fertőése van. Antibiotikumot nem kapott, csak valami baciölőt, és persze egy ideig marad itthon.
Edina jól van Kép A szeme sarka is oké Kép
Én kevésbé Kép

Lino: Istenke éltessen!
Hogy vannak a lányok az első heti ovi után?

Nanda: téged is Istenke éltessen!

Pitypang: üdv!
Én tanácstalan vagyok, de esetleg kéne beszélni másik gyerekorvossal, vagy valaki olyannal, aki ehhez ért! És többször is eszik a kisasszony? Fogy? Én csak azért nem értem, mert ez ált. 2-3 napig szokott tüneteket okozni, de 2 hét???

Mucska: hogy vagy?

Anikó: hogy ment a börze?
Elárulom, Edina meg még mindig bukik! Bár a sűrűbb kajákat nem!
Hogy vannak az oltottak?
Írtam egy mailt!!!

Zita: nagyon el vagy tűnve!

Panó: ajaj! Belegondoltam! ZSófi éppen gyöngyözik!
Bár ez semmi ahhoz képest, hogy a chaten az egyik lány kislánya egy facsavart evett meg!

Kisdió: ez a tejcsárda szórakozik veled? Ne add fel! És megeszi már Ákos a tápszert?
KAka Kép

Jerry: nem ismerem a programot!
Hogy állsz sütőtökkel?

MElinda: jaj! Ez így olvasatra is nagyon gáz!
Várjuk a híreket! ÉS bármi lesz, jusson eszedbe, hogy ez így nem mehet tovább!
JA, és csináltass vérképet, mert szerintem ez a nagy mennyiségű vérveszteség arra is hat! Kép

Orsi: rucik Kép

Kinga: lehet, hogy nem praktikus, de egyszerűbb! LEhet, hogy fél? MEg azért sem mellékes, mert télen könnyű megfázni neked is! TE meg így is pasival alszol Kép

MA ennyi voltam.

ZSuzsa
zerko

Sziasztok,
Köszönöm a névnapi kívánságokatKép

Kisdió,
tejcsi:nem tudom,hogy attól-e,de tegnap hozott a párom olyan szezámmagos szeletet,az a mézes-rágcsálós,és reggelre annyi tejem lett,hogy teljesen átázott a pizsamám,pedig Maxi még éjszaka is felkelt hamizniKépPróbáld ki!
A kesudió is jó tejserkentőKép

Pitypang,ha szépen fejlődik,jól eszik,alszik,nincs láza,nincs ok aggodalomra,de azt mondom saját magatok megnyugtatására vigyétek el egy kivizsgálásra egy gyermek kórházba.
Nem elrettentésül,de a mostani Kismama magazinban olvastam hasonló cikket. www.kismama.hu

Anikó,
Zara-mint a Mango, egy ruhamárka,de van gyerek,férfi,és női is.SzuperKép

Tudja valaki,hogy kell adagolni a Fenistil cseppet,és mibe kell bekerakni?Maya nagyon taknyosKép
Most el...

Nanda
nanda

Sziasztok!

Nanda,
köszi a helyesbítéstKép A Fenistil cseppet este egyszer kell adni, annyi cseppet, ahány kiló, én teába szoktam beletenni. Jobbulást Mayának!!Kép

Pusz,
Hajni
nalika

Pitypang,most nézem,hogy nincs fent a honlapukon,a lap végén a Kismama extrában van egy cikkKép

Nanda
nanda

Ja, és persze boldog névnapot nektek: Lino és Nanda!!!Kép

Hajni
nalika

Zsuzsa!
Szegény Zsófi! Kép Jobbulást Neki!
Nem is tudtam,hogy Edinának megint gond volt a szemével.Ezek szerint nem használt az átmosás?
Börze elég szegényes volt,látszott,hogy nemrég volt a nagy a BNV-n.Azért sikerült beszereznem néhány aranyos cuccot.KépÉs jó volt kimozdulni egy kicsit. Kép
Oltottak köszi szépen jól vannak,ma mindketten angyalok voltak. Kép
A bukás tulképpen nem zavar,mert így is rendesen hízik. Kép
Mindjárt nézem a mailt. Kép

Nanda:Jobbulást a kis betegnek!
Te tudod,hogy hol van ilyen Zara Bp-n?
Puszi Nektek!

Nalika: Kép

Anikó
vakili

FENISTIL cseppek
Antiallergicum
HATOANYAG: 30 mg dimethindenum maleinicum (30 ml) üvegenként.
JAVALLATOK:
Allergiás és nem allergiás viszketés minden fajtája,csalánbetegség, Quincke-ödéma,szérumbetegség,felsőléguti allergiás megbetegedések (szénanátha,rhinitis allergica),rovarcsípés,kontakt bõrgyulladások, ekcémák; fertõzõ gyermekbetegségekhez társuló viszketés (morbilli, varicella,rubeola),scabies.

ELLENJAVALLATOK: hatóanyaggal szembeni érzékenység.

ADAGOLÁS:
Szokásos napi adagja csecsemőknek 1 éves korig 3-10 csepp,1-3 éves korú gyermekeknek 10-15 csepp,3 éves kor felett 15-20 csepp, naponta, felnőtteknek 20-40 csepp,naponta 3*,esetleg egyharmad reggel,kétharmad este,lefekvés előtt adható. 20 csepp (1 ml) 1 mg hatóanyagot tartalmaz.

FIGYELMEZTETÉS:
Egy éves kor alatt csak óvatosan,fokozott körültekintéssel alkalmazható az alvási apnoe előfordulásának kockázata miatt.
Alkalmazásának időtartalma alatt tilos szeszesitalt fogyasztani.
MEGJEGYZÉS: + Csak vényre adható ki.
zerko

Anikó: nem a szeme volt, hanem a szeme sarkánál a bőr! Még csak az kellene!

ZSuzsa
zerko

Anikó.
puszi nektekKép Zara az Árkádban, és a Váci utcában.
nalika

SziasztokKép

Csak beugrottam, mert megy az esti nyűglődés és Apa nincs itthon, úgyhogy ketten a Hugommal együtt küzdünk kismókussal, de rendesen megdolgoztat minket.KépKép

Mindenkinek puszi, aki írt a turis rucival kapcsolatban.Kép Van más is, csak az még nagy rá, majd ha belenő ráadom és készül fotó is.Kép

Képzeljétek ma voltunk venni járókát, nemsoká lesz Gergő névnapja, meg ugye majd mikulás is, erre nem csak azt vettünk, hanem mégegy babakocsit, ami egész kicsire összecsukható, így ha vásárolni megyünk, vagy utazunk, akkor sokkal jobb, mint a mostani nagy batár, ami majdnem a teljes csomagtartónkat elfoglalja. Majd csilálok róla fotót holnap.Kép
Anyukámtól és a Hugicámtól meg kapott egy faliszőnyeget, amin zsebek vannak, lehet bele pakolni is, nagyon cuki, majd ha fent lesz arról is csinálok.Kép
Eléggé ledöbbentem magamon, mert most rájöttem, hogy ha tehetném mindent megvennék ennek a kis Prüntyöginek! Csak sajnos nem tehetem, de azért ami van, azt ráköltöm.Kép

Na, most már mennem kell, nagyon sír.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

ZSuzsa!

Már csak hőemelkedésem van. De Anna jól van és az a lényeg.

Zita Szegden van a hétvégén. Nem jött össsze a tali miattam, mert belázasodtam. Nagyon szomorú vagyok miatta, mert nagyon szerettem volna vele talizni. Kép

Orsi!

Most mit mondjak apának mire gyüjtsön ?Kép

Jerry!

Pusz nektek!

VAli!

NAgyon szépek az ikrek, igazán büszke lehetsz Rájuk!!!!!! Kép (ezt a párom üzeni, de én is így gondolom)

NAnda, Linó!

Boldog névnapot!

Kép

Pusz Mindenkinek!
A.

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa!
Látod,mit tesz,hogy nem tudlak olvasni Titeket folyamatosan? Félinfókból következtetek . Kép

Nalika!
Köszi Kép Már akartam Neked írni,hogy az újpesti OBI mellett van egy gyerekbolt,ahol most minden 40%-al olcsóbb,mert lehet,hogy megszűnnek.

Mucska!
Hát Te sem úsztad meg? Kép Jobbulást Neked és vigyázz a gyönyörűséges Annácskára! Kép
Kár a minitaliért. Kép

Orsi:Jó volt hallani a hangodat. Puszi! Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!!!

OrsiKép
Nalunk Bazsinak van 3 unokabatyja/novere, igy sem jarokat, sem etetoszeket, sem kiskadat, stb nem kapott ujat... Pedig, biztos jo erzes vasarolni ennyi mindent, olyan valasztek van mindenbol...
Nagyon szep Gergo az uj naciban (is)!!!

NandaKép
Mail megjott, koszonom. Es Boldog Nevnapot!!!

AnikoKép
Mar gratulaltam a fiadhoz a nyaron, de most meg 1X!!! OltasKép Hogy sikerult a borzezes?

KisdioKép
Macska harapja meg ezt a tejet!!! Es Akos hogy birja? Nyugosebb vagy kap valami potlast?
Apa ma igy agyazott nalunk is, kejes sohajtozasok nyujtozas kozben, ezeket hallottam Kép
Egyebkent, tegnap egy ures muanyag tejtartot talaltam a hutoben, Rad gondoltam, hogy erre is csak ferfiak kepesekKép Es nem Bazsi volt!

PitypangKép
Csak azt tudom kerdezni, amit a tobbiek.. Fogyott is a lanyod, zavarja a dolog ot is?
Meg sajnos Zita most nincs netkozelben, o talan mondott volna valami okosat...

ZsuzsaKép
Szegeny Zsofi.Ezt az oviban szedhette ossze?
Es Te? Veled mi a gond?

Fogas: Balazs is csak par napja kezdte (majdnem 4 honapos), de meg mellenyul...Kép
Bukas: Erdekes kiskoraban nem csinalta Bazsi, par hete jovoget neki is vissza...de nem nagy mennyiseg.

szoszi
szoszi

Szia Szöszi!

Börze:Hát volt már jobb is,de azért van egy-két jópofa szerzemény. Kép Egy édes sapit is vettem tavaszra,majd teszek fel róla képet.Olyan kis helyes a golyófején. Kép
Most mihez is gratuláltál? Nem értem.Kép
Tejesdoboz Kép
Bazsi hogy van? Eszik már rendesen?

Anikó
vakili

Sziasztok
Idaig visszaolvastam, jegyzeteltem, holnap fogok irni igerem. Erre mar felejfel van, hulla vagyokKép.
Lino Nanda
Nagyon nagyon nagyon nagyon sok boldog nevnapot.
Puszika
Ildiko
salla

Szöszi
Mi is sok mindent kaptunk kölcsön, és kaptunk egy használt járókát is és egy használt kisebb fajta babakocsit, de mindegyik nagyon agyon van gyepálva, úgyhogy végül az új mellett döntöttünk.Kép Elvégre akarunk még legalább egy, de én inkább két picurkát, úgyhogy ki lesz használva. Ja, és még a Hugim is fog babázni, szóval...Kép
Tényleg jó érzés volt Neki vásárolgatni, jobban élveztem, mintha magamnak vennék! Főleg, hogy magamra már sokkal kevesebb jut.Kép De azt hiszem ez így normális, ha az ember lányának babája lesz és nem milliomos, csak egy tanári fizuval rendelkező valaki.Kép

Anikó
A Tiédet is! Kép Remélem hamarosan minitali!!!Kép

Zsuzsa
Jobbulást Zsófinak!

Mucska
Jobbulást Neked!

Most húzok a zuhany alá, hulla vagyok, mert álommanónkkal megint hadakozni kellett negyed órát lefekvéskor!

Jaj, még a ma esti sztorit el kell mesélnem!
Mivel Apucija ma este nem volt itthon a fürdetéskor én fürdettem Mókuskát a Hugicám segítségével. Betettem a vízbe, cuki volt nagyon, mert teljesen lelazult, lebegett a vízen, nagyon élvezte látszott az arcán. Közben nézte Hugikámat, én mosdattam és beszélgettünk hozzá mind a ketten. Egyszer csak rámnézett és akkor látszott a szemén, hogy most esett le Neki, hogy én nem Apa vagyok, hát úgy elkezdett sírni, hogy az csak na!KépKép Este jót röhögtünk, mikor elmeséltük Karcsinak és Anyukámnak, de azért elég sz... érzés volt.Kép Hogy én már csak tejcsárdának vagyok jó.KépKép Ez van.

Na, most már tényleg jó éjszakát!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a megértését és a gratulációit. Ma egy kicsit könnyebb volt, mert itthon volt a férjem, így még fodrászhoz is eljutottam.Kép

Felteszek két érdekesebb képet a bábákról, remélem tetszeni fog nektek.

Itt már beszélgetünk:
Kép

TOMIKA ARCÁT FIGYELJÉTEK!
Kép

Vali
cvali

Hát most sikerült idejönnömKép

enyém lenne az arany,de mivel eddig még 1O percet sem aludtam,nem is számítok ráKép
Maya belázasodott,ráadásul a bal szeme váladékozik,nagyon félek,hogy nehogy kötőhártya gyulladás legyenKép

Zsuzsa,látom nálatok is sorozatos ez a hülye betegség Zsófinál.KépJobbulást nektek!

Orsi,Légyszi tegyél fel képet a kocsiról,én is szeretnék valami kicsit,és könnyűt,mert ami nekünk van az is nagyon nehéz,és baromi sok hercehurca amíg becuccolok vele a kocsiba,bárhová...
FürdésKép

Vali,nagyon édes ez a két tündér manóKép

Szöszi,Ildikó
KöszönömKép

Mucska,jobbulást neked!Kép

Linda,hogy vagytok? Dani? Túl vagytok már a nehezén?

Kisdió,
Tejcsi?Sokat gondolok rátok,én a Mayával jártam így,ne add fel,és ne idegeskedj,próbálj megnyugodni,és ne másra,csak az ösztöneidre hallgassKép
Én anno sajnos nem így tettemKép

Anikó,csak nem a Brendonról beszélsz?Megszűnne?Vagy van más Obi is?Jó nektek,hogy túl vagytok a 3 éves oltáson,már meg kellett volna kapni,de megint beteg(Maya),nem baj ha ennyit késik?

Puszi,most megyek Maya sírKép

Nanda
nanda

Sziasztok!

Mi is megvagyunk és jól vagyunk, bár a tegnapi napunk elég nyűgi volt, mivel a trutyi idő miatt nem tudtunk kimenni, ezért aztán Botond sztrájkolt az alvással. De ettő függetlenül rájött a drágám, hogy milyen jó is a saját hangját hallani és szinte egész nap kiabál.Kép Ráadásul beindult a kúszással ezerrel, ami extra hangerővel jár mellette -ráadásul mindezt úgy, hogy még az ujja is a szájában van- úgyhogy zajlik az élet nálunk is. S tegnap vettük észre, hogy ha megfogja az ujjunkat akkor fel tudja húzni magát ülésbe!Kép A hordozóból teljesen, vízszintből meg majdnem! De érdekes, hogy ülve aztán meg nem nagyon szeret lenni, mondjuk nem is erőltetjük, mert ehhez még szerintem kicsi is. Szóval ennyi történések miatt elég záros a gépidőm.Kép Na meg ugye a hétvége a szokásos családlátogatásoké.

Ildikó! Ígérem nem tűnök el, csakhát most kezdem érteni, hogy ahogy nő és ügyesedik a bébi egyre több időt igényel.Kép Hát még ahol van plusz egy-kettő, nem is beszélve rólatok! Ehhez képest most nagy-nagy piros pontot kapsz a jegyzetelésért, meg azért mert többé-kevésbé képben is vagy!KépHogy van Lukács barát? nagy és a csajok? És a párod hogy boldogul a kismanóval?

Soraya! Azért te se csak névnapi meg ilyen-olyan köszöntésekre ugorj ám be! Martin jól van? S ti már kezditek a mindennapjaitokban úgy igazán érezni a szülői mivoltot?

Anikó! Sziaaaaaa!!! Olyan aranyos vagy, hogy hiányoltál! Sajnálom a csemetéket, hogy ilyen érzékenyen reagálnak a szurira, de a lényeg, hogy mindannyian jól vagytok! Börzén mit sikerült vadásznod? Most Bencus elvolt a lefejt tejcsivel?

Vali! Az ikrek gyönyörűek!!! S nagyon kis ügyik! S hogy még mindig csak szopiznak, le a kalappal!!! Érdekes, hogy Tomcsinak a hátáról a hasára fordulás megy, szerintem a másik könnyebb lehet...legalábbis Botond meg "csak" ezt űzi.Kép Olyan édesek lehetnek, amikor egymással beszélgetnek!Kép

Orsi! Ruhák, vásárlásKépA fürdetés alatti bömbit nem hiszem, hogy pusztán letejcsárdásozásodra szánta!Kép

Zsuzsa! Remélem a gyerkők kikerülnek már ebből a betegség-halmozódásból!Kép Veled mi a baj? Neked is mielőbbi jobbulást!!!

Nanda! Utólag bár, de én is boldog névnapot kívánok!!! Mayának meg jobbulást! Érdekes, amit erről a mézes-szezámos izéről írtál, én is kipróbálom! Azért próbálj pihenni, kell az neked a gyermekeid miatt is!

Melinda! Neked is megy a drukk ezerrel!!!

Mucska! Nagyon aranyos ez a kép! Őrület mire képesek ezek a picúrkák!KépJobbulást neked is! Egyébként már korábban is akartam kérdezni, hogy hogyan viszed együtt sétálni Annát meg a kutyát? Nem húz? (Mármint GinóKép)

További jó hétvégét mindenkinek!

Kisdió! Továbbra is szorítok nektek!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Nanda!

Köszike!
MAyának is gyors jobbulást, MAximnak meg sok pusz.Ez neked:

Kép

Swen!

Köszike.
Az az igazság, hogy Ginót lehet vinni póráz nélkül is, mert szótfogad. Általában.
A bébi komphoz meg annyit, hogy ahogy én olvastam nagyon sok helyen nem ajánlják, mert a gyerek később tanul meg járni. Jött a Papmperstől is füzetecske abban ki is volt emelve. Bár pl. ez az unokahúgoméknál nem jött be, mert nem hátráltatta a kislányt. De nekünk nem lesz, mert nincs is helye, hogy hol lavírozzon a panelban.

Vali!

Minden tiszteletem a Tied! Az sem könnyű ha valakinek két vagy három gyerkőce van, de ha egykorú kettő az nem semmi. Szóval meghajlok előtted és nagyon édik a csemetéid. Olyankor sokat gondolok rád, amikor az enyém vértyog és nem akarja abbahagyni. Olyankor még az egy is sok. Pedig Anna inkább a mosolyt osztja.
De én baromi szerencsés vagyok, mert ugye apu és a párom is általában itthon van. Így könnyű mindent szépen ellátni. De kedden lesz még egy 3 hónapos babám megőrzésre, lehet hogy fogsz csuklani.Kép

Orsi!

Neked is pusz! Egy kicsit pihizhetnél a vásárlással ám Kép

Szép napot mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Orsi: Gyonyoruek a kepek! Kép

Zsuzsa: Gyogyuljatok meg! Es mindenki mas is aki beteg.

Megtortent Lili elso hajvagasa! Kép A frufrujat igazitottuk meg, mert mar belelogott a szemebe es allandoan zavarta. Kép A lenti kepeken lathatjatok is.

Vali: Nagyon szepek az ikrek. Kép Nagyon jo, hogy szopiznak.

Kisdio: tejci ugyben kitartast. Ne add fel. Nagyon jol csinalod.

Nanda: Jobbulast Maya-nak. Jobban van mar?

Szilvieknek: Nagyon sok Boldog Nevnapot kivanok!!

Lili tovabbra is jol van. Most mar tenyleg minden reggel 6-kor kel es este 8.30 es 9 korul alszik el. Kép Nagyon szepen fog. Barmit adsz neki hosszabb ideig fogja es ragcsalja. Kép Maga melle nyulva mindent meg tud fogni. Es ha kell neki valami, kinyujtja erte a kezet, bokdosve arra az iranyba, ami kell neki. Ha valamivel jatszik es elveszem, siras lesz a vege. Kép De ha visszaadom elhallgat. Kép

Kepek (Bocsanat a sok kepert, de nem tudtam kihagyni):
Lili papaval alszik a furdetes elott:
Kép

Majd furdetes:
Kép

Kerem a kacsamat:
Kép

Imadok furdeni:
Kép

Mosoly a mamanak:
Kép

Esti szopi utani bealvas:
Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Rita
Kész, teljesen szerelmes vagyok a Lányodba!!!Kép Még jó, hogy Gergő "udvarolhat" Neki!Kép Nagyon jók a képek, a kádatok még mindig nagyon tetszik, valószínűleg kap egyet karácsonyra. Csak arra nem emlékszem, hogy hol is lehet ezt kapni?
Lilike kicsit hízott, nem? A tali óta. Legalábbis akkor nem volt ilyen kos tokája.Kép
Gergő is most megint hízós korszakát éli, esküszöm napról napra gömbölyödik! Ma le is mérem, kíváncsi vagyok szerda óta mennyit hízott.Kép

Ma voltunk börzézni Kistarcsán, de nem volt valami nagy szám, ruhát egyáltalán nem láttunk, de 1-2 játékot azért vettünk. Anyukám megvette a bébikompot Gergőnek, majd jó lesz, ha már tud ülni, meg vett Neki Lego-t a Duplosat. Vettünk képet a szobájába, persze Mici Mackósat és egy vékony hálózsákot. Elég gyorsan megjártuk.Kép Gergő meg közben édesen aludt az új babakocsiban, Karcsi kint sétált Vele.
És képzeljétek, reggel 6 után csak 11-kor szopizott megint!!! 5 órát kibírt és még nem is sírt a ciciért, csak én gondoltam, hogy azért már csak éhes, persze amikor meglátta, akkor tök extázisba került.Kép És 5 perc alatt végzett, ilyen sem volt még!Kép Úgy veszem észre, most megint változik, éjszaka például hamarabb kér cicit, de utána tovább bírja, kíváncsi vagyok mi alakul majd ki végleges időnek.

Szóval jól vagyunk, minden ok.Kép

Vali
Édesek az ikrek!!! Beszélgetnek?Kép Nagyon cukik lehetnek!Kép

Gergő mostanában kezd ám zsivány lenni, rájött, hogy mit kell csinálnia, hogy felvegyük, úgyhogy elkezd nyöszörögni, és látszik rajta, hogy várja a hatást!Kép cuki!!Kép Aztán próbálkozik mosolygással, hátha az bejön, majd megint a nyöszörgés!Kép Röhögtünk egy csomót ezen ma!Kép

Most megyek, csinálok 1-2 fotót a babakocsiról és a járókáról.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Orulok, hogy tetszett Lili. Kép Nem tudom sajnos, hogy hizott-e, mert legutobb a tali utan 2 nappal lett lemerve es foglamam sincs, hogy allunk most. Bar szerintem is hizott, de majd 2 het mulva kiderul. Akkor lesz ujbol oltas es akkor le is merik. A kadat en se tudom, hogy hol lehet kapni. Mert en is csak kaptam. De szerintem a megatoys-ban biztosan! Csak fel kell hivni oket es megkerdezni. Hidd el Gergo is nagyon elvezne ezt a kadat es praktikus is! Kép
Varom a kepeket! Kép
Ne nezz hulyenek, de mi a bebikomp? En ezt nem ismerem. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Én is hoztam pár képet, remélem nem gond, hogy sok.Kép

Nandának a babakocsirólKép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

A HugicámmalKép

Kép
Kép
Kép

pusziKép

Orsi

avocado

Rita
A bébikomp olyan játék, amibe beleülteted a gyerkőcöt, vannak kerekei és a lábával tudja magát lökni. Majd azt is lefotózom, meg a járókát is, de most már nem volt rá időm, nemsoká vendégek jönnek.

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi,
köszi a fotókat,ennek teljesen vizszintesre le lehet dönteni az ülését?

Rita,kösziKép
Nagyon szépen fejlődik Lilikéd,szerintem is hízott tali ótaKép

Ildikó,
jó hogy jössz újra,milyen nálatok az idő,leesett már az első hó?:Idén megígértem a Mayának,hogy egyszer elmegyünk megnézni hol lakik a télapóKép
Nagyon szép nagylányod van,hát még a picurkákKép
Lukács barát még mindig olyan méregzsák esténként?

Mi nem aludtunk semmit,Maya mára be is lázasodottKépMost nem engedem,hogy együtt legyen Maxikával,ezért átköltöztem vele a szobájába.Egész éjszaka orrot fújtunk,porszívóztunk.Most elment apával Vénához,legalább pihenek kicsit.

Mucska,
MILLIÓ PUSZIKépKépKép
köszönöm a fotót,olyan jó látni,hogy Gino is ilyen édes AnnávalKépÉs a lelkem is mosolyog picit,nem szomorkodikKépKÖSZIKép

Megyek is,mert ledőlök a székről....Kép

Nanda
nanda

Nanda
Majdnem teljesen vízszintesre, de sokkal jobb, mint mondjuk a hordozó! És én is tök könnyen nyitom-csukom! Szóval nagyon szuper kis babakocsi és 19.900 volt. Ha érdekel a bolt címe megírom.Kép

Hoztam még pár képet a Hugicám esküvőjéről.Kép

Az igazi szerelem, csak Ő még túl fiatal.Kép

Kép

Az ifjú pár.Kép

Kép

A szüleimmelKép

Kép

Túl a ceremónián.Kép

Kép

avocado

Elfelejtettem aláírni.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Tejcsiügy katasztrófális.Kép Ákos du. már nagyon éhes volt. Megint bekevertem neki tápszert, 90ml. Szegény azt hitte, hogy kapja a finom anyatejet, úgy rácuppant a cumisüvegre, mintha cici lett volna. Elkezdte nyelni mohón, az ötödik korty után megállt, sírásra görbült a szája, nézett rám, én meg bőgtem, mint egy hülye. Kiköpte a cumit, nézett, és közben azt "mondta": Hát anya, nem adsz nekem tejcsit? Hát nincs más, mint ez? Úgy látom kénytelen vagyok ezt enni! És visszavette a szájába a cumit, és megivott 60 ml. Utána cicire raktam, abból meg jött 25-30 ml. Nem is kellett neki több kaja.
Hát el vagyok keseredve rendesen.Kép

Orsi: a kádat mi a soroksári Megatoysban vettük kb. 4 hete. Én is Ritáéktól lestem el. Tök jó, mert szabad a kezed, a gyerkőc biztosan ül-fekszik a kádban. Ákos nagyon élvezi. Pár napja felfedezte, hogy hatalmasakat lehet rúgni a vízbe. A fürdőszoba is úszik a vízben Kép.

Csendes ez a mai nap. A kedvem is jó sz@r. Anyukám telefonált, hogy a 12 éves macskánkat elütötte egy autóKép Makk egészséges volt, 8 kg, gyönyörű tigriscsíkos, és nagyon óvatos. Egy nagyon nagy sebességgel száguldó autó ütötte el. Amikor érettségiztem, akkor hozták hozzánk egész piciként.

Most megyek vasalni.

Mindenkinek szép estét!

Kisdió

Kép
kisdió

Sziasztok,

Apukaja altat, én mar meguntam, ma valahogy nem akar elaludni ez a gyerek. En hulla vagyok, csak gyorsan bekukkantok Hozzatok.

Mucska,
jo a kép Ginoval!!!Kép

Nanda,
jobbulast Majanak!
Boldog névnapot!

Vali,
szépek vagytok!Kép

Kisdio,
szerintem ez is haladas, ne add fel! Szoritunk Neked!

Rita,
Lilinek jo lett a frizuja!Kép
(az alvas miatt pedig: irigy-irigyKép)

Orsi,
nagyon édesek a rucik és persze Gergö is! Tényleg kis dundokaKép Mennyi ajandékot kapott!Kép

Zsuzsa,
gyogyulast Zsofinak!

Aniko,
Bencusnak nem semmi méretei vannak! Es milyen ügyes a nagyfiad! Puszi az egész csaladnak!

Ildiko,
nagyon örültem a hivasodnak, olyan jo volt beszélni. Folyt. köv.Kép

Swen, Szöszi Nektek is nagy-nagy puszi!

LinoSzilvi,
Boldog névnapot! De jo Neked, hogy mar bevasaroltal karacsonyra!

Rolunk par szo:
még mindig nem az igazi Andriska orra, de mar javulunk. Ma az agya végébe rejtettem egy kis feldarabolt hagymatKép

Tegnap pedig szülinapi bulin voltunk, ahol a meglepi egy jazz-zenekar volt. Andriska tehat részt vett élete elsö koncertjén (ami egyébként szuper volt!), végighallgatta szépen (apukajanal, kendöben) és a végén elaludt. Büszkék voltunk raKép (föleg a nagy zenekedvelö Apukaja).

Puszi Mindenkinek
Süncsi
süncsi

Nanda, Soraya irtam Nekek mélt, remélem megkaptatok! (Nanda, Neked a citromos cimre)

Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Anikó,Ildi, Soraya/Kriszta, Süncsi, Nanda, Orsi, Panó, Rita, Zsuzsa, Mucska, Nalika: köszönöm szépen a névnapi köszöntést!!!

Anikó: oltás Kép Szegények! Olyan jó, hogy megint tudsz jönni gyakrabban!!! Nagyon sok pussz! Kép Nagyfiadra meg továbbra is büszkék vagyunk mi is! Kép És remélem Katát is felveszik oda! Mikor lesz a felvételi? Bencus súlya Kép Nem semmi! Apa csütörtökön utazik, de szerencsére vasárnap már haza is jön, de így is hosszú lesz . Karácsonnyal már egész jól állunk, már csak három ajándék kell! Utálok decemberben tülekedni. Az oviban meg annyi szünet van, hogy tényleg nem tudom hogyan oldja meg az aki dolgozik Kép

Bnm: Réka méretei Kép Remélem a doki tud segíteni nagylánysággal kapcsolatban!

Jerry: pedig úgy vártuk a narancshajú képet Kép

Zsuzsa: Zsófi hogy van? Neked is jobbulást! Edina nem kapta el? Csajok jól vannak az ovi után/ellenére is Kép

Pitypang: két hét kicsit hosszú oltási reakció lenne. Fogzástól nálunk nem változott a gyerek étvágya. Fogyott is?

Mucska: kép nagyon jó Annáról! Kép Ginós is Kép Jobbulást neked!

Szöszi, Swen, Linda, Bori, Süncsi, Zita: pussz nektek meg a babáknak is! Kép

Nanda: örülök, hogy beszéltünk (utána még sikerült harisnyát venni Katának, és a nagyok nagyon jól bírták a mozit, még Nóra is)! Kép Szegény Maya Kép Remélem gyorsan meggyógyul. Ja, és semmi baja nem lesz, ah ennyivel később kapja meg az oltást.

Rita: képek nagyon jók, tök jó lett Lili haja Kép Éjszakai alvás Kép

Orsi: akkor jól bevásároltatok! Kép Képek Kép ZARA-ban pont tegnap voltunk (az Árkádban, van még a Váci utcában is), nagyon jó cuccok vannak, csak éppen az áruk nagyon húzós. Pl: kis ruha Kata méretében 7990 volt a legolcsóbb Kép

Panó: gyöngy Kép Nálunk egy tic-tac volt egyszer Kép

Liv: első gyerek nagyon bukott, mindenféle kivizsgáláson voltunk, nem találtak semmit nála, és mivel nem fogyott (na jó, a hízást sem vitte túlzásba), nem piszkálták. Amikor elkezdett más kajákat is enni, akkor elmúlt. Második gyerek is bukott, de jóval kevesebbet. Most Kata az elején egyáltalán nem, mostanában viszont szokott. És nem függ össze a büfiztetéssel nálunk. Ha noprmálisan gyarapodik, és nem találtak nála semmit, akkor remélhetőleg minél hamarabb kinövi! És gyere máskor is nyugodtan.

Kinga: mennyi van még vissza a suliból? Mennyi hízásra mondták, hogy sok? Képet nem tudsz felrakni? Sok pussz Kép

Kisdió: annyira sajnálom ezt a tej dolgot Kép Remélem, hogy még rendeződik a dolog!!!!!!! Ákos csalódottsága Kép Bukás Kép Remélem tud valami okosat mondani rá a doki! Játékok Kép Dadoo Kép Kata az utóbbi időben már eléggé unta, így egy hétig nem raktuk alá, így most az újdonság erejével hat Kép Macsek Kép Sajnálom!

Ha valakit kihagytam, bocs érte, de most rohanok, mert Maszatkám felébredt!
Szilvi
lino

SziasztokKép

Csak beugrottam, mert elvileg mennénk vásárolni, de Gergő megint bealudt szopcsi után.Kép Felkelteni meg nem akarom, úgyhogy meglátjuk felébred-e időben.
Nálunk minden ok, csak az elalvások mennek nehezen, de este szerencsére bealudt a szopcsiba és így le tudtam tenni küzdelem nélkül. Amúgy kész csata egy-egy elaltatás!Kép
Tegnap kíváncsiságból megmértem Mókuskát és már 7360 gramm volt, szerda óta 150-et hízott!!!Kép

Kisdió
Annyira sajnálom ezt a tejcsi dolgot!Kép Remélem rendbe fog jönni, de akkor se keseredj el, ha nem, hisz nem Te tehetsz róla, attól még nagyon jó Anyuka vagy! Szegény Ákoskát el tudom képzelni!Kép De szegényke majd megszokja a tápit is és minden ok lesz, hidd el!Kép Kitartás!!!

Lino
Zara-ba majd benézek, de akkor nem hiszem, hogy venni is fogok valamit.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Szep jo reggelt! Mar ha nem lenne ilyen csunya ido. Kép

Orsi: nagyon jo a babakocsi! Suly! Kép Nagyon szep! Kép

Kisdio: csak annyit tudok irni, amit a tobbiek, hogy kitartas. Tenyleg nem lehetett konnyu, de ilyenkor gondolj arra, hogy nem az az elsodleges szempont, hogy hogyan eszik a babad (cicirol, vagy cumisuvegbol), hanem, hogy eleget egyen, hiszen ha jol eszik akkor boldog, kiegyensulyozott es gyarapszik. Tudom, hogy erzelmileg megvisel, de gondolni kell a babara is. Kép Hidd el minden jora fordul. Ha ugy adodik es tapszert kell adni, akkor is minden jol fog menni. Sok tapszeres babat ismerek es csak jokat tudok mondani. Kép Egyebkent nagyon ugyes vagy!!! Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Nos, én sem vesztem el, csak el vagyok havazva! Bár tegnap este már nem voltam messze attól, hogy itt hagyjak csapot-papot! Kép
ZSófi nem lázas, de sajna köhög, és nem igazán javulgat szerintem, így nem hiszem, hogy szerdán ovi lesz!
Edina most éppen jól van (kop-kop-kop), csak az állandó bukása ne lenne!
VAnnak új "mutatványai". Az egyik a lábfogdosás, amit láttam Mucska Annájának is nagyon megy, illetve a nyálfújás/brummogás. No meg ha nincs tele a cumisüveg, akkor egyedül iszik. Ezen kívül szuperul ki tudja venni a szájából a cumit, és kinyitja a penka tépőzárát is! A fogással nincs baja. Amúgy nagyokat rugkapál a kádban, és teljes vehemenciával rágja az ujjunkat!
Cumi ügyben vegyes üzem. Hol a saját ujjai, hol a cumi!
Én még nagyon messze vagyok attól, hogy azt mondjam jól vagyok. A felső légutam tiszta gáz. ÉS hát a tej sem önt el Kép

Orsi: este Kép Akkor nagyon szép súlya van Gergőnek. VAn nektek is mit cipelni!
Képek Kép Szép menyasszony volt a hugi! Ja, és hasonlít rád!
Hogy van Anyukád? Hogy tetszik neki az új lakás?
BAbakocsi Kép

Süncsi: Koncert Kép

Kisdió: Ákos is megszokja majd a dolgot! VAgy lesz elég tejcsi, vagy majd megeszi szépen a tápszert! A lényeg, hogy ne éhezzen.

Lino: Edina most sem kapta el hála Kép
Ja, amúgy Edina is imád pucérkodni! Kép MEg szabad popsival kakilni is! A pisiról nem is beszélve!

NAnda: úgy látom, Linda Danija, ZSófi és MAya egy ütemben betegszik le Kép
Jobbulást nektek!

Rita: képek Kép HAjvágás Kép Jó nagy a haja Lilinek! Kép

Panó: hogy vagytok? NEm lett folytatása a gyöngyös horrornak?
VAn valami rokonságod a Logikoktélos Slenker GYulával?

Swen: tornamutatványok! Akkor jobb, ha már nem hagyod egyedül Botondot!

Vali: nagyon helyesek a képek Kép Még egyszer gratula a kitartásodhoz!

Anikó: meggyógyulttatok? Hogy van Bence szeme?

Andi: jobbulást! Itt is nagyon helyesek Anna képei Kép

Most ennyi voltam!

ZSuzsa
zerko

Megint üdv,
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Szerencsére Lizi nem fogy, csak nem fejlődik olyan tempóban, mint eddig. Ma már teljesen feladta a doki nénink, látva, hogy már kúszni is tud, és csak kacag-kacag sokat, nem igazán hiszi, hogy nagy lenne a baj ilyen "tünetekkel". Igaz, tegnap is 12-től este 7-ig nem evett.

Nanda,
én is olvasatam a Kismamában azt a bizonyos cikket, ezért is nem voltam túlzottan nyugodt...

Kisdió
Nekünk is voltak nehéz periódusaink, meg szerintem még lesznek is. Nem próbáltad ki a homeopátiás csalán-bogyót? Nekem nagyon "bejött". Szinte azonnal megduzzadtam Kép És mi lenne, ha a tápszer előtt próbálnád meg ciciztetni? Vagy ezt már más is írta? Bocsi, de nincs időm részletesen visszaolvasni, csak öntöm itt magamból az okosságokat!
Köszi megint a válaszokat
Üdv,
P
pitypang

Sziasztok!

Elnézést kérek, de nem fogok külön reagálni senkire. Nagyon rég jártam erre, és most nem tudok megpróbálkozni a visszaolvasással sem. Mostantól próbálom követni az eseményeket.

Üdv mindenkinek!

Zita
pzita

Csakk kukk...
beteg az egész család,Mayának kötöhártya gyulladása van,Maxikám taknyos-alig alszik- Kép,apa,és én is beleszaladtunk a jóba.Most egymást gyógyítgatjukKép

Puszi,Nanda
nanda

Zsuzsa ,
most olvasom az "ott hagytam csapot-papot"-hát tegnap este én is elmentem egyet sétálniKépNagyon idegesít,hogy tehetetlen vagyok,mégis mindenki tőlem vár mindentKép

A kicsinek lehet adni Panadol szirupot?Mennyit?

nanda
nanda

Sziasztok lányok!

Látom mindenki beteg. Nekem meg arcüreg gyulladásom van.

Mucska!
Te meggyógyultál már? Képek nagyon klasszak!

Anikó!
Hát a nagyfiadra lehetsz büszke, hogy olyan okos, jó tanuló! Ehhez gratulált Szöszi!

Nanda!
Jobbulást az egész családnak!

Kisdió!
TejcsiKép De azért ne add fel!
A cicát nagyon sajnálom, nekünk is van egy 9 éves cirmos kandúrunk (herélt kandúr, nem tudom azt hogy hívják)

Zsuzsa!
Igen, Gyula a bátyám. Tetszik az újság?
Miért akartál otthagyni csapot-papot?

Most ennyi, mert Beni nagyon háborog.
Mindenkinek puszi!

Panó
panó

Sziasztok,

Nanda,
látom, bekaptátok a vírust családosanKép Hamar gyógyuljatok meg
Maya enged szemet csepegtetni? Dani alig bírja, bár szerencsére ritkán kellett eddig.
Maradt a pelusnélküliség?Kép
A Zarát sem ismeremKép, olyan jellegű, mint a C&A?

Vali,
csodálatosak a gyerkőcök! Szerintem tiszta apucikKép
Egyszerűen le vagyok nyűgözve, ahogy a szoptatást "csinálod", és hogy kitartasz a 6 hónap mellettKépMár kíváncsi vagyok, mennyire lesz egyforma pl. az ízlésük, a hozzáállásuk. Majd mesélsz, ugye?Kép
Hétvégén sokat gondoltam rátok a csúszdaparki élményeitek miattKép Mi is kivettük a részünket a tombolásbólKépKépKép

Zsuzsa,
Zsófinak jobbulást, neked is perszeKép
Edina mutatványaiKép Nálunk ebből kimarad a nyálfújás, brummogás. Viszont a zoknirágás- agyonnyálazás nagyon menő...
Ruhakupac nincs, nem mentünk vásárolni, másképp töltöttük az időtKép Na jó, két csodás body azért hazajött velünk, de az is Sopronból.

Rita,
pussz nekedKép A fotók szokás szerint tünemények.
Mikor jössz hozzánk?Kép
Vághatnál nálunk is hajatKép

Orsi,
fotókKép
Mókuska súlyaKépKépKép
ElalvásKép
Most nálunk is...kivéve az esti.
Jön a második foginca, extra nyűggel, ami szerencsére csak tegnap délután kezdődöttKép, miután hazaérkeztünk. Először azt gondoltuk, most adja ki az utazás fáradtságát...de ma megláttam tisztán a fog csúcsátKép

Ildikó,
nem jön az a magyar nyelvű izé Kép
Milyen idő van mostanság nálatok? Hó?
Laura köhögése javul a gyógyszerektől?
Mi van az ovival, egyelőre nem lesz, mert otthon vagy a picivel, ha jól emlékszem, ugye? (nagy kavar van az agyamban)

Soraya,
szemecskéid? hány a szöglet?
Martin jól van? Várod már az utazást, ugye?

Mucska,
fotóKép

Chello,
látom, patikát nyitszKép 6 hósan elkezdhetitek a hozzátápit?

Kinga,
nagyon elvesztél a tankönyveid között...Nem irigyellek, hogy ott is helyt kell állnodKép

Kisdió,
helyzet javult valamit?Kép

Nalika,
15 napra visszatérve: a gép már nem garanciális, és a külső borítást (magyarán az egész házat) kellett cserélni egy apró pöcök letörése miattKép
De még most sincs kész!!! Meg is vigasztaltam magam utazás előtt egy másik csodamasinával. Most azzal szórakozom, ha van időmKép

Jerry,
hahóóó!
Mikor is volt itt utoljára Narancs-Jerry? Vagy csak nekem nem tűnt fel?!

MACI!!!!
Holnap halnap? DrukkolokKépKépKép Nagyon!!!!

Anikó,
szurikKép
Babaruha-eladás: akkor könnyen ment a dologKép
Puszi nekedKép

Linó, Panó, Swen, Linda, Zita, Süncsi, Szöszi,
nektek is pusszKépKépKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

SziasztokKép

Bori
Sziaaaa!Kép Jó, hogy újra itt vagy! Annyira hiányzik minden távollévő, Swen is alig tud jönni, Szöszi is, Zita is most volt már hosszú idő óta.Kép Remélem újraéledünk!!!Kép

Panó, Nanda
Jobbulást Nektek! És Nanda nálatok mindenkinek! Hamar lábaljatok ki ezekből a bajokból! Olyan ramaty idő van kint és ezt betegen még nehezebb elviselni.Kép

Most nem sok újat tudok írni, úgyhogy megyek is.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Jajj, mennyi beteg!Kép Mindenkinek indítom a gyógyrakétákat! Felnőtteknek felnőtt-gyógyrakéták, gyerekeknek gyerek-gyógyrakétát!Kép

Akik pedig nem betegek vigyázzanak magukra és gyerkőceikre, hogy ne is legyenek betegek!Kép

Délután elmentem nőgyógyihoz, mert az alhasam változatlanul fáj, pedig a mensi már kedden elmúlt. Hát megint van egy nagy bazi petesejtem. A hormonjaim tréfálkoznak, és csaponganak. Totál termékeny vagyok, akár megint mensizhetek jövőhéten. 6 hét alatt 3X.Kép Nagy valószínűséggel e miatt akadozik a tej. És a fentiek tükrében nem is olyan biztos, hogy helyre áll a tejtermelés. Kép
Na, ez van.
Azért továbbra is döntöm magamba a teát, dugdosom a nyelvem alá a homeobogyókat, és minden olyasmit eszek (lsd. Nanda szezámos szeleteiKép), amelyek serkenti a tejtermelést.
Ma már nem tudtam Ákost becsapni a tápszerrel. Úgy hogy kicsit éhezünkKép

Jó estét mindenkinek!

Kisdió

Kép
kisdió

Sziasztok!
Visszater Daniel a hadseregbol...Kép

KisdioKép
Es akkor ezzel nem kell/lehet csinalni semmit?

NandaKép
Mindenki beteg? Gyogyulast! Es akkor ki apol Benneteket?
Ja, most latom a "csapot-papot".Ezek szerint Te!Kitartas!

PitypangKép
Most jut eszembe, ha almos vagy felalomban van nem szopik jobban?

ZsuzsaKép
Es hova akartal menni? Bulizni? Igyal egy pohar bort vagy ulj be egy kad meleg vizbe este...Mert ha kimerult vagy, a betegseg is nehezebben mulik!
Zsofinak (is) gyogyulast!

AnikoKép
Hat persze, hogy a nagyfiadhoz gratulaltam !! Persze, gratulalhatok a kiflisuto, kotenyes ferjedhez is, meg mindig nem biztos, hogy volt alatta valami, mert extra jo kedved volt, ugye?Kép

MucskaKép
Szepseges Anna a szepseges Ginotol meg nem kapott a szajara puszit? Ez egyebkent tuti hosszu baratsag lesz, latszik a kepen!Kép

RitaKép
Megint megallapitottam, hogy milyen jo talalmany ez a kad... Mekkora ez? Erdemes meg megvenni, vagy most mar lassan kinone Bazsi?
Lili az uj frizuraval is szep!!!

Tudjatok, mi a Bazsi kedvence ujabban? Az Anyam Tyukja meg az Arany Lacinak. Nem tudtam vegig, ujra meg kellett tanuljuk Apaval, szajtatva hallgatja...Kép

Jo ejszakat!!!
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Nanda!

Hát félve raktam fel a képet, de direkt neked ment remélve, hogy nem fájdalmat okozok vele!

Zsuzsa!

Itt is köszike! Csapot papotKép Sajna itt is előfordul, hogy igy gondolom.

Szöszi!

Tudja, hogy nem adhat puszit, bár Anna nyúzta amikor csak lehetett.

Orsi!

Mi ma beruháztunk egy etető székre. Kiürült a pénztárca, szóval nyugodtan üldögélj otthon. Kép

Bori!Panó! KöszikeKép

Láz nincs csak az orrom folyik. Szerencsére Anna nem kapott el semmit.

Mai napi kép: Ha anyám nem kotorászna mindig, meginnám én pohárból a grizt és nem lennék nyakig koszos:

Kép

Szép álmokat!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Szep jo reggelt!

Kisdio: nekem is megjott a mensem mar reg, es 3 hetenkent, pontosan 21 naponkent megvan. En is erzem a ket mensi kozotti idoben az alhasi fajdalmat, ami a tuszorepedest jelenti. Mar megszoktam. Ma is az van. Kép De en is szedem a homeos bogyot, mert 1 honapja nekem is olyan erzesem volt, hogy keves a tej, azert szopizott olyan gyakran Lili es ejjel is azert kelt tobbszor. Bar ez nem biztos. Sose fogom megtudni. De amikor elkezdtem szedni a homeos bogyot 2-3 nap utan mar ereztem, hogy sokkal tobb tejem van es Lili is jobban alszik. De mint irtam, nem biztos, hogy a bogyoktol van. Lehet veletlen egybeeses is.
Azota Lili atalussza az ejszakat, de reggel 5 es 6 kozott felkel es nem alszik vissza. Kép Viszont kesobb igen. Ma csodat muvelt. Felkelt negyed 6-kor, megszopiztattam es termeszetesen nem aludt vissza, igy bevittem a vendegszoba agyba, magam melle, hogy kedves ferjemet ne zavarjam alvasban, es megprobaltam aludni. De Lili egyfolytaban pofazott es jatszott, igy nem nagyon ment, viszont fel ora utan elkezdett laposakat pislogni es magatol elaludt! Haton! Kép
Igaz nem aludt sokat, masfel orat, de mar ez is megerte, hogy nem cicin aludt el.
Olyan furcsa neha, hogy mar nem cumizik. Kép

Anita: Koszi a dicseretet! Kép Mondd meg mikor menjunk es akkor megbeszeljuk. Kép Vagy ha neked jobb irjal e-mail-t. rjeney@cora-h.hu

Szoszi: A kadat 1 eves korig lehet hasznalni. Persze az a kerdes, hogy miutan ul a baba, ezt a kadat fogod tovabbra is hasznalni, vagy a nagykadat. Mi ezt fogjuk, mert a nagy sarokkadat feltolteni vizzel, ha mar ul a Lili, nem igazan takarekos. De ha nagyobb lesz, akkor irany a nagy kad. Tudod ez a kis kad olyan, hogy addig mig nem ul, az egyik vegeben fekszik. Lasd a Lili kepeit, majd ha mar tud ulni, meg kell forditani, es ott mellyebb a viz is. Szoval praktikus.

Szomoru, hogy ennyi beteg van. Gyogyuljatok meg! Kép Remelem mi megusszuk! Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Mucska!

Hihetetlen hogy milyen szepen ul mar Anna. Nalunk ez meg odebb van. Kép

Anita: Nem is irtam, hogy gratulalok a masodik fogacskahoz.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Kép Anitanak es Orsinak:
Kép

Kép
Kép
trita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X