hali
most néztem, csak nálunk van 4 fog alul és 2 felül? mindenkinél ez fordítva van?? (2 alul, 4 felül)
orsi, hogy érted, hogy elisa kislány? úgy értem, ezt mire írtad? irigykedem a sétára...
ja, ma mennek ügyvédhez anyukámék...
igazság szerint az is szar, hogy nem jönnek, de basszus, tök sajnálom őt is, 40 évet lehúz valahol, kb sosem volt betegállományban, erre most át akarják cseszni kis fos ügyintézők és ő rohangálhat ősz fejjel munkajogászokhoz??? micsoda eljárás ez! tök sajnálom.
most voltunk sétálni, 30 percet kb, mert most csak fúj a szél, nem orkán erejű, erre végigsírta az egész utat...
evés után mentünk, nem volt éhes, nem fázott, nem volt melege, rátettem az esővédőt is már végül, nehogy a szél zavarja...
komolyan, ennek a gyereknek semmi sem jó.
meg is fogadtam, hogy majd az érettségije után megkérhet, hogy menjünk el sétálni, addig én em szarakszom itt vele, úgyis ez van, végigsírja az egészet, hát ez aztán már végképp nem hiányzik... az apja leviheti sétálni, ha akarja, de én már unom, hogy mindig csak hazarohanunk vagy cipelhetem egy karban, az orrommal meg bökdöshetem a babakocsit...
(a sport résyben abszolút nem marad meg, hordozóstól sétálunk)
melltartóbetét, eh...
én vettem csomó félét szülés előtt, erre egyet sem hasynáltam el, örülök, ha abból csöpög vmi, amelyiket szívja...
persze elhiszem, hogy a fordítottja is kellemetlen lehet...
monde, igen, kéne társaság...
csak miután ilyen kiszámíthatatlan meg sírós Peti ezért félek programokat szervezni...
a szomszédban igaz, itt ez a nő, 5 hós a kislánya, de van vagy 45 éves...
tök félek tőle...
fotókat várjuk.
csöpplány, hogy megmondtad, hogy gombás fertőzés...
cyntia, örülök, hogy a doki segített.
macianyu, osanit nem segít??
pedig én alig várom, hogy megjöjjön... rendeltem postán...
ja, kipróbáltunk egy új homeos cuccot, por alakú
és bébi kokainnak hívják, elősyör ayt hittem, a hatás miatt, de nem, külsőre hasonlít csak.
tegnap adtam először, bele kellett rázni a szájába...
ja és én sem adok 4 napig ugyanazt... ha újat adok (bár ez rég volt) akkor csak azt tartom be, hogy keveset adok először, aztán másnap többet, ha nincs gáz.