Sziasztok!
Ismet jol eltuntem, de azert egyszer csak mindig elokerulok.
Igy mar csak utolag tudom koszonteni a januari szulinaposokat is.
Borokanak es Gerusnak nagyon sok boldog szulinapot kivanunk utolag!
Edith, nagyon szep tortakat gyartottal! Febr. 6-an megyunk a baratnom kislanyanak a 4. szulinapjara es o is hercegnos tortat rendelt, ugyhogy en is kiprobalom, meg ilyet sose sutottem. Lehet, hogy nekem nem fog izleni, ugyanis csokisat kertek es en mar kezdem unni a csokis tortakat. Sose voltam odaig a csokitortakert, de mar honapok ota mindenkinek azt gyartom, ugyhogy feludules lesz Lolli szulinapja, ugyanis o rozsaszin tortat kert. Van egy nagyon aranyos angol rajzfilm, ami ket testverrol szol es a kislany pont kb. 4 eves lehet benne. Lollinak nagyon tetszik, ugyhogy ki is talalta, hogy neki Charlie and Lola-s tortaja legyen. Meg nincs pontos elkepzelesem a kremrol, de ugye rozsaszinnek kell lennie, ez mar fix.
Lehet, hogy epresre vagy malnasra csinalom. Meg azt se dontottem el, hogy fozott krem legyen vagy csak egy sima tejszines-gyumolcsos vagy esetleg mascarpones. Meg agyalok. Ha valaki evett mar ilyen jellegu tortakat, akkor irja mar meg, legyszi, hogy milyen kremmel volt a legfinomabb!
Ma egyebkent itthon voltunk egesz nap, ugyanis Lolli szegeny lerobbant. Laza is volt es egyfolytaban azt hajtogatta, hogy o beteg es gyogyitsam meg!
Oktober vegen kaptuk a levelet, hogy menni kene emlekezteto oltasra es azota nem jutottunk el, ugyanis azota minden honapban volt beteg vagy eppen az unnepek jottek kozbe. Rogton jan. elejen meg nem akartam menni oltasra vele, mivel o utana mindig lebetegszik es nem szerettem volna, ha a hosszu szunet utan rogton hianyzassal kezdjuk az ovit. Szoval, ha ebbol a betegsegbol kimaszik, akkor most mar nagyon el kene mennunk oltasra.
Marina, udv. kozottunk! Sajnos ebben a kerdesben en se tudok segiteni. Csak annyit tudok mondani, hogy az en keresztfiamnak is volt valami "furcsasaga" es voltak vele gyerek ideggyogyasznal es nekik se tudtak mit mondani, de szerencsere ahogy nott, egyszer csak elmaradt ez a furcsasaga. Szoval, valoszinuleg nalatok is ez lesz a helyzet. Persze, tudom, megnyugtatobb lenne, ha Sancsival tudnal ertekezni rola.
Sudi, nagyon edik a gyerekeid! Mindig ugy elcsodalkozom, hogy Gery mar milyen nagyfiu?!
Kezdek kokadni, mar aludni kene, csak nem mertem lefekudni, mert tudtam, hogy Lolli meg ebredni fog. Eleg magas volt a laza, amikor lefekudt es nyugtalanul aludt. Jobban szeretek ilyenkor fennmaradni tovabb, mert az agybol nehezebben maszok ki.
Gondoltam, hogy ahogy megy ki a Paracetamol hatasa, ebredni fog. Most adtam neki egy ujabb adagot es visszafekudt. Remelem, most mar alszik, amig Apank ebred hajnalban es akkor nekem mar nem kell kelnem hozza.
Marina, sajnallak is az ejszakai ebresztokert, mivel en azt nagyon nehezen birom. Mi ilyen szempontbol szerencsesek vagyunk, Lolli csak az elso 3 honapban ebredt ejjel, amikor hasfajos volt, utana mindig ataludta az ejszakat, persze kivetel, amikor beteg.
Eszter, de jo neked, hogy jarsz pilates-re! Nekem is nagyon jol esne, de en sajna nem tudok elszabadulni estenkent, amikor tartjak. Meg szerencses nagyon, hogy a kozeletekben laknak a nagyszulok es rajuk tudjatok hagyni neha a gyerkocoket. Sajnos nalunk a nagyszulok, akikre lehetne szamitani es szivesen latnak Lollit, jo messze laknak, egy evben csak max. 3-szor talalkozunk, anyosomra meg nem lehet szamitani. Meg a sogornom tudna segiteni, de hat vele se egy orszagban elunk.
Edith, sokszor gondolok rad, amiota ovono vagy! Lolli ovonoi minden nap beszamolnak nekunk Lolli aznapi vagy elozo napi aranykopeseirol. Nem gyoznek nevetni rajta. Azt mondtak igazi kis egyeniseg, ritkan van ilyennel dolguk.
Annyi mindent szerettem volna irni, mivel tenyleg nagyon regen jelenkeztem, de most mar mennem kell lefekudni.
Puszi mindenkinek:
Olive es Lolli