Sziasztok!
Nekünk jó éjszakánk volt,bár Balut 11kor tudtuk leküzdeni
Igazából akkor tűnt már kicsit álmosnak,betettük az ágyba és 5 perc alatt bealudt magától!
Én még mindig a föld felett járok emiatt
Viszont fél 5kor felkelt enni.Valószínű mert a kajcsiját 3 részletbe ette meg így hamarabb megéhezett.De megetettem és után aludt vissza,és fél 10kor kelt
És amin elcsodálkoztam hogy benyomott 290 gramm tízórait(1 banán+1 alma+6 db babakeksz összepürésítve
) .Erről egy kérdés.Szerintetek ehet ennyit?Nem fogja megülni a pociját?
Ennyit még sosem evett,és folyton tátotta a száját,és ha nem adtam akkor kiabált,meg hepciáskodott
Remélem nem lesz baja hogy ennyit evett.
Orsi:huuu,nekem Balu soha nem volt ott ahova tettem az ágyba
Már mikor hazahoztuk a kórházból akkor sem
Folyton felkúszott az ágy végébe,lehet már akkor se tetszett volna neki az ágynak a helye?
Gratula az első mászómozdulatokhoz!
Zsu:Én is várom már nagyon a tavaszt, a nyarat.Nekem azt javasolták hogy ha ilyen rossz hangulatom van az idő miatt,akkor égessek valami jó kis füstölőt,aminek "tavasz" illata van,meg igyak teát
Sajnálom a rossz éjszakát!
De ilyenkor miért kel fel Gabi?Van oka,vagy csak annyi hogy anya vegyél fel?Mert Balu is ezt kezdte játszani velem,amikor azt mondtam ezt kizárt hogy csinálni fogja velem,és hagytam kicsit sírni éjjel,és alig egy hét alatt rájött hogy hiába sír.Lehet kicsit "kegyetlen" voltam,de muszáj volt.Neki se jó,ha nem alszik éjjel,nem tud mélyen aludni,mert folyton felkel,nem tudja magát kialudni,így ez rányomja a bélyegét a nappalokra is,meg nekem se jó.Vagy te nagyon ellene vagy a sírni hagyásnak?Szép tudatosan állítottad át Gabit a ritkábbi szopikra!
Gyere nyugodtan,akár panaszkodni is
Szerintem szívesen emghallgat mindenki,és talán még vigaszt is tudunk nyújtani
Néha nagy segítség
Isten éltesse apósodat!Gondolom hogy a hátad közepére se kívánod anyósodat.Mennyire építetted le a látogatásait?
Milyen volt az estétek végül?Ohh,akkor Gabi most pótolja amit este nem alszik?
Csi
Kiképzőtábor
Látom azért mára jobb kedved van,de legalábbis tuti humorodnál vagy
Vagy 5 perce ezen röhögök
Mióta alszik Gabi?Azt olvastam hogy ilyenkor még reggeli után visszaalszanak a gyerkőcök 1-2 órára és utána már csak délután alszanak 30 percet.alu sosem alszik vissza reggeli után.
Juci:köszi a szobadicsit,meg a köszöntést is!
Átadtam Balunak
Na igen,amikor emgtanult Balu is felállni,onnantól még nehezeben mentek az altatások,és másfél hónapig bírtam a küzdést vele
Alig vártam hogy kész legyen a szobája és normálisan tudjam altatni.Ugye a szobánkb nem ülhetek sötétben csak azért mert Balu alszik.
Miért nem akartok még egy gyerkőcöt?
Utólagosan is boldog szülinapot a párodnak!
Szerintem ne legyen lelkiismeretfurdalásod emiatt,mert ezzel neki is jót teszel,még ha most "kegyetlennek" is tűnik ez a dolog.
Neked meg jobbulást!
Olyan rossz olvasni hogy sokatok ennyire keveset tud aludni egyhuzamba
Azt hiszem nekem írtó mákom van,bár szerintem 90 % hogy a tápszerezés miatt alszik ilyen jól Balu.
Azt is észrevettem hogy a szopis babák nehezebben térnek átt a rendes kajcsira.Gondolom hogy jobbnak érzik a cicit
Gratula az álláshoz!!
Barba:én kezdettől fogva cumipárti voltam.Mondjuk én nem akartam semmit adni neki,de egyszer csak elkezdte az ujját a szájába venni,na akkor rögtön adtam neki a cumit.Még mindig kotorászik a szájába de már nem akarja szopni az ujját.
Én is annyira sajnálom akik iylen keveset alszanak.El sem tudom képzelni,hogy bírjátok!Csajok hatalmas respect nektek!!Le a kalappal előttetek!
Nem a szopira értetem a mérést
Hanem a szilárd kaját amit eszik
Én általában mérem neki,ritka ha nem.Szeretem látni mikor mennyit eszik,de nem írom.
Napi 7 étkezés? Nekem a doki azt mondta hogy 8-12 hónapig reggel este szopi/tápszer,tízórai uzsonna gyümölcs/tejpép/joghurt és az ebéd meg főzelék.Na meg persze mivel Balu stagnált így a tízórai vagy az uzsi az főzelék neki.Én a saját fejem után megyek,abszolút nem tartom amit a doki mond.Pl reggelire már rendeset eszik Balu,mert a tápszerből nem hajlandó reggelre 70nél többet enni.Szóval nem is erőltettem neki.
Én is nagycsaládos hivatásos anyuka akartam lenni,és még most is benne lennék,de ahhoz egy nagyobb lakás kellene.Mondjuk én csak 3 gyereket szeretnék
Nem is tudom hogy császárosoknál van erre lehetőség?Mert gondolom a másik kettő is csaszi lenne.
Na de még ez a jövő zenéje,egyelőre most csak Baluban godolkodunk,aztán meglátjuk hogyan alakulnak a dolgaink.
Gratula a kúszáshoz!!!
Kapunk videót róla?
Hidd el hogy Samu simán utól fogja érni Balut
Na,látod Samu észre gyúr
Balu még semmi ilyesmit nem csinál
Miért kelhet ennyit Samu?Mindig ennyit kel vagy csak most?Lehet tényleg a frontot érezte ő is.
Jajj ez a vesekő nem hangzik jól
Erre van valami gyógyszer nem?Hogy könnyebben távozzon.Meg hallottam valami teáról is ami segít a kialakulásában.Szedsz rá valamit?
Egyetértek a napirendről.Nekik is más az igényeik,ők is kis embrek,ahogy Orsi is írta,önálló akaratzuk van,és szerintem nem szabad rájuk erőltetni a szerintünk jó napirendet.Oké,bizti könnyebb tervezni ha kiszámítható a nap,de úgyis felborítják ezek a törpék ha úgy van kedvük
Pelus:mi nappalra még 3ast használunk,még van vagy 30 darab,aztán átállok nappal is a négyesre.Éjszakára 4es pampers sleep and playt adok rá,eddig ez bírja legjobban a 12-14 órás fentlétet
Hibernia:Nálunk is esett Balu,de inkább csak lehuppant a popsijára.Nagyon keveset esett úgy el,hogy beverje a buksiját.Pár esés után rájött hogy ha kitámaszt a kezével akkor nem üti emg a fejét
Te még mindig írod a napjait!!Tök jó!Én már rég abbahagytam pedig most így visszagondolva tök jó dolog!Tök jó visszanézni
Na madj felteszem a videót,hogy hogy sétálunk már
Egyébként 10-15 méternél többet nem tud még egy kézzel menni,összeakadnak a lábai még
Akkor ez még viszonylag tűrhető éjszaka volt,nem?
Melyik repülőtérre jöttök?Csak mert ferihegy kettőnél,Vecsésnél van a Market Central,és itt is vannak bio zöldségek a Tescoba!Na meg aztán össze is futhatnánk
Én egyébként nem nézem hogy bio e,annyita nézek hogy magyar termék legyen.Üvegesből is csak akkor kap bio-t ha le van értékelve és egy árban van a simával
Fegyelmezés nálunk is elég nehézkes.Sokszor mondom neki hogy nem szabad,néz is rám,de ugyanúgy csinálja.Ilyenkor elveszem onnan és elmagyarázom neki hogy nem szabad.De ha valami veszélyes dolgot csinál,akkor van hogy pár rászólás után rácsapok a kezecskéjére kicsit,hogy érzékelje hogy nem szabad.Ebbe még nem hal bele,de ha a konektorba nyúlkál...
Azért ez jó,hogy Peti ennyit alszik nappal,nem?Tudsz enni,pisilni
Na asszem a végére értem,nagyon belendültetek sajok!
Hálisten Balu szépen elszórakoztatja magát és hagy írni
Bár most épp a függönyt tépi,ez az új heppje.
Na meghyek reggelizenm.