Kriszta:köszi a dicsit
Sajnálom az éjszakákat
csak nem nálatok is a fogak macerálják?Én 20 percig hagyom maximum sírni,ha ennyi idő alatt nem fejezi be,akkor bemegyek és megvigasztalom,kiveszem,aztán előlről az egész,ha muszáj.Bár ez még talán csak egyszer fordult elő.
Előre is boldog születésnapot a fiadnak!
Sajnálom a nyuszit
Nekünk is volt régebben.Csak nem takarítottam őket,mindig nagyapám,nak kellett aki megunta és egyik nap nyúlpörkölt volt....(kicsit azért megviselt
) Végül mit csináltál a nyuszival?
Macianyu:szopival én is küzdöttem.Balu a koraszülöttre került,sürgősségi császárral született a 36. héten 1900 grammal,és 11 napot voltam bent vele (addigra érte el a 2 kg-t) és nem sok kellett hogy megszokja a cumisüvegezést,na meg nem is volt elég tejcsim,mondjuk nem is volt aki beindítsa.Mert szívott kettőt,üvöltött,aztán megint kettőt,üvöltött.És egész nap próbálkoztam de csak sírt,így mi kb 6 hetesen csak tápszeresek lettünk
Addig tudtam fejni is
Nagyon hamar elillant az a picike tejcsim is
Aztaa,az már szinte kést fogsor
Hát tényleg nem túl sok alvás.Nálunk is általában kettő van,egy fél órás,meg egy 1-2 órás.De tegnap csak egyszer aludt,de akkor 3 órát,és én keltettem hogy mi van már
Várjuk a fotókat.
Nekem Balu még semmit nem mond,még untudatosan se
Habűűű,bú,meg ajakhangok,brrr,és ennyi.Na majd csak megindul ez is
Balázs 6 és fél hósan tanult meg ülni,rá egy hétre mászni és még egy hét múlva felállt,aztán egy hét múlva már oldalazva ment az ágy mellett
Szóval mozgásban hamar fejlődött,de úgy ő most beéri ezzel is
Ma elkezdett mondjuk tapsolni,olyan édes volt
Nem adsz neki húst?De hát az neki még fontos lenne,nem?Bár tudom lehet teljeskörűen helyettesíteni.Nem tudom,én nem bírnék hús nélkül élni.Meg én a gyerekre bízom hogy vegetáriánus akar-e lenni (ez nem beszólás akar lenni,félre ne értsd!!!!Mindenkinek szíve-joga mit hogy csinál
)
Jajj és szép méretei vannak a lánykádnak
Orsi:na akkor végül még is csak átkerül Elisa különszobába?
Emlékszem nagyon nem akartad
Balu is fél 10ig aludt
És szintén gagyogva kelt
Összebeszéltek?
Nadi:nekünk egy Pierre Cardin ps 288-as van,nagyon szereti Balu.Elvileg 25 kilóig van.
Lurdy se rossz,és közel is van hozzánk,oda még kocsival is be merek menni
Csak ott hol?
Max a mekihez tudnánk leülni,nem?
Köszi a szobadicsit
Főzelék nem ízlett neki
De semmi más sem.(próbáltam tojásos nokedlit,becsináltlevest,végül üveges brokkolifőzit kapott).
Igen,rendes rántással,vagy habarással csinálom neki is.Elvileg 8 hótól lehet lisztes dolgokat adni,szóval már ehet
8 hótól mehet ugye a kenyér,pékárú,szóval azok is lisztesek
Balunak már mindenből adok amit én eszek,van amiből konkrét mennyiséget felemészt,van amiből csak csipeget.Most uzsira sajtos tekercset majszolt
Te is akarsz hintát venni?Mi iylet vettünk:http://www.abcjatek.hu/minta2.php?tnev=13337_atalakithato&tipus=kiegeszitok Nagyon jó,kül-és beltéri egyben,nagyon erős műanyag,és kornak megfelelően alakítható.És van hely biztonsági övnek is (azt nem adnak hozzá,csak a lyuk van kialakítva neki) ,én most akarom megkérni párom anyukáját hogy varrjon rá,nehogy kiessen Balu.Bár mindig együtt hintázunk,nem hagyom magára fél percre se.Én az ajtófélfára akasztós hintába nem bízok,én félek hogy nem elég stabil
Lehet hülyeség,csak valahogy ez van bennem
Monde:Ti is 3 gyereket szeretnétek?
Hbernia:én nem tudom megnézni csak az első linket.A másodikra error 404-et hoz be
Balu aludt 45 percet déltájban és most megint elaludt.Szerintem fél 7kor felkeltjük,különben éjfélig biztos nem bírjuk lebírkozni
Ma a szobánkat is elkezdtük visszaforgatni az eredeti felállásba,kész táncparkett lett a szobában
Hihetetlen mennyi helyet elvett a kiságy.