Új privát üzeneted érkezett!

Cat,

Add át üdvözletemet a férjemnek a koncerten :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Szép estét!

Detti :)
Nem találkoztunk Árpival este. Mondjuk voltak vagy 300-an, annyi jegyet adtak el. Mi elől ültünk a 4. sorban.

Szuper volt Bori. Gondoltam megnézzük, mert az utolsó koncertje volt, babázni fog, így nem vállal már fellépést. Ma még zúzós bulija van ugyanott, de arra már nem mentünk, kényelmesek vagyunk. :roll:
Kultúráltan ülve szórakozunk. :lol:

Ma megkaptuk Samutól az első komoly kérdést: Mi a különbség a randi és a szex között? :shock: :shock: :shock: Zoli rögtön rávágta, hogy szinte semmi. :lol: Majd Oli hozzászólt, hogy a szexben csókolóznak. :roll:

Na megyek 24-t nézni... :lol:

Cat
Kép
cateye

Nettke,

Nyerges részünkről o.k, mennénk, ti ? Cat? Már régen voltunk, a varázsa remélem a régi, a fellépők jók, még Atcsi is jöhet.... ( régen láttam már, így néha-néha csak elviselem.... :wink: )

Cat,

Samu és Oli :lol: :lol: :lol: Huhhhhh, nem tudom mit reagáltunk volna.
JKSZ, mint Nettke írta Jézus Krisztus Szupersztár. Láttátok már?
Bori nálam hangulatfüggő, van mikor kimondottan hallgatom jöhet, de van, hogy nem. Azért bevállalós, mert mennyi van neki vissza , 1 hónap?

Detti,

valamelyik este az egyik csatornán ( a műsorra sem emlékszem) , gyerek koncertek volt a téma, s az egyik Alma koncert bejátszásnál mintha a ti Ambrusotok lett volna mutatva. Nem láttátok?

Meme
szinta

Meme,
intézem a jegyet 8) Mind a 6an benne vagyunk :lol:

Cat,
hűűű. Zavarba talán nem jönnék, de frappáns válasz ilyen kérdésekre.. :roll:

Kép
nettke

Meme,

Igen, jól láttad :lol: Nekem is utána szóltak, de az rtl klub honlapján fenn van az összes fókusz-os műsor, és utólag megnéztük. Nagyon sokszor szerepeltek, még én is benne voltam...

Cat,

Komolyak ezek a kérdések... Honnan hallottak egyáltalán a szexről? Mármint ezzel a szóval hol találkoztak?

Akkor a február 11-e okés?

Detti

KépKép
kiliman

Szerintem okés a február 11. Talán még Vikó is ráér, bokros teendői közepette. :lol:

A szexről mint szórol hallhattak az oviban is, TV-ben is, néznek Barátok Köztöt, na meg Samu már régóta használja a csajokra azt a szót, hogy szexi. :roll:

Meme :)
Bori még csak kb 4-5 hónapos terhes, alig van hasa. Szerintem csak nyáron fog szülni. Az biztos, hogy hangulat kell hozzá őt hallgatni, na meg nem minden száma befogadható...
Zoli nagyon imádja, minden koncertjén ott van, én nem mindig megyek vele. Zúzósabbakra nem, de azokat ő is kevésbé szereti.

Cat
Kép
cateye

Vagyok én is, de kb. 4 hete csak olvasó üzemmódban (abban szinte naprakészen). Nincs nagy gond, csak az életem szinte minden területén vannak instabilitások....hű, de hülyén fogalmaztam...na, mindegy a január a túlélésé! :roll:

Na, és persze nem jó a február 11. (Jön a gyerekkori barátnőm, és színházba megyünk. Bocsi, hogy karácsony előtt nem gondoltam erre az időpontra! :oops: )
Nem szeretnék kavarni, de egyébként muszáj a péntek? Nekem azok eléggé gázosak (mint ahogy a példa mutatja)!

Na majd írok még tartalmi dolgokat is, meg fotókat is szeretnék feltenni...

Viki

KépKép
vikóka

[quote]B írta:ocsi, hogy karácsony előtt nem gondoltam erre az időpontra! :oops: )

Vikó :)
Ha emlékezetem nem csal még nem nagyon tudtunk olyan időpontot találni ami neked jó lett volna. Pedig nem csak péntek volt. :wink: :roll:

Na de majd a fotókról felismerünk. :lol:

Edit :)
Mi volt a hallásvizsgálaton?

Cat
Kép
cateye

Cat!
Igen, igazad van. Mi eléggé tervezősen élünk (most kb. március végéig tudom minden hétvégi (péntek estétől) programunkat, a hétköznapok meg csak egyszerűen ütköztek).

Már szokszor gondolkodtam rajta, hogy ez miért van, és, hogy lehet-e rajta változtatni, de arra jutottam, hogy ha mindent "szeretnék" továbbra is csinálni (család, munka, barátok, sport, gyerekbetegség, házimunka, utazás, olvasás stb.) amit eddig, akkor az csak jó hosszú előre tervezéssel megy. Valószínűleg ez nálunk hosszabb, mint itt a többi családnál, ezért potyogok mindig én ki (na meg persze az utóbbi alkalmakkor nem voltam kellően rámenős időpontegyeztetésben sem!). Azért én szeretlek Benneteket... :lol:

Márciusra időpont??? :oops: Mondhatok én?

Viki

KépKép
vikóka

Én megértem, DE (ugye most nem fogsz megsértődni?): az embernek arra van ideje amire akar szakítani. És ez nagy igazság. Kialakult bennem is egy prioritási lista, amire felteszem a programjaimat, fontosságuk sorrendjében. Ahogy írtad is, család, munka, barátok, színház, mozi, stb. De amire nagyon akarom arra mindig szakítok időt, és hátrébb sorolódnak a számomra nem annyira fontos vagy kellemes feladatok/programok/lehetőségek. Úgy látszik, hogy ez számodra kevésbé fontos. És nincs ebben semmi rossz, mi így is szeretünk. Ilyen a virtuális ismertség, ki mit vár tőle.

Van aki személyesen nem is akar ismerkedni, csak kiírni magából a dolgokat, képet feltenni a saját életéből. Én ezt is elfogadom. Van aki ezen túl lép és mások bajával is foglalkozik, tanácsot ad stb, és van akinek fontos a személyes ismeretség is, ne adj isten barátokként kezeli a virtuálisan megismert barátokat. Széles a skála.

Például egy színház nekem is fontosabb mint ti vagytok. :lol: De ez érthető nem? :wink: Ez csak külön öröm, hogy ehhez is találtam itt partnereket. :lol:

Ja és még egy adalék. Több ember vidékről is megoldotta, hogy találkozzon velünk, szóval nincs lehetetlen. :wink:

Szóval hajrá! Akkor válassz márciusra időpontot. :D Nekem a 25 nem jó. :lol:

Cat
Kép
cateye

Nekem márciusban 10 és 15 között nem jó, mert Rómában leszünk :lol:

Nekem ezek a vacsorák bejönnek, szerintem tök jó, hogy havonta, kéthavonta összejárunk. Dumálunk (szerencsére nem mindig a gyerekekről!!!), és nem utolsó sorban kipróbálunk különböző éttermeket.
Egy csomó ismerősöm már tőlem kérdezi, hogy hová érdemes menni vacsizni, mert én annyit járok... :roll: Utoljára ilyen kérdéseket ezelőtt 7 évvel tettek fel, csak a szórakozó helyekre vonatkozóan :wink:

Nyilván nem kötelező eljönni, és való igaz, hogy gyerekek mellett baromi nehéz találni olyan időpontot, ami a többségnek jó, de azért lehet. Én megpróbálom mindig úgy intézni, hogy el tudjak menni, asszem mindig ott voltam, ha meg nem jön össze, akkor legközelebb.

A tervezéstől már én is a falra mászom, és nyárra szinte már minden hétvégénk foglalt, de hát muszáj előre, a kölkök miatt.

Most pl. azért van időm annyi filmet nézni, mert itthon nyomom az ágyat betegen, ősidők óta nem volt lázam :(

Detti

KépKép
kiliman

Detti,
Jobbulj!!!!!
És a Rómáért nagyon-nagyon irigy!!!! Kettesben mentek? :lol:
Már megvan a nyári program is??? Nálunk még azt sem adták meg, mikor van az oviszünet..

Vikó,
sajnos igaz, tényleg ritkán látunk és elég régen utoljára, de azért próbálkozunk :wink:
A péntekek nekem őszintén megmondom, könnyebben megoldhatóak, én azért ragaszkodnék hozzájuk. De ha neked nem jó, akkor max én nem megyek el hétköznap! 8) Valami csak összejön :roll:

Kép
nettke

Nettke,

Négyesben megyünk, Á. szüleivel. De nem lesz gond, mert ők múzeumról múzeumra fognak járni 3 napon keresztül, mi meg sétálgatunk a római kis utcákban - kettesben :lol:

A nyári oviszünetet már szeptemberben megmondták, és mivel a családban sok a gyerek, ezért már most be kellett osztani, hogy mikor vigyáznak a nagyszülők a kölkökre. A nyaralás időpontja és helye is megvan már.

Én ma reggel dupla gyest kaptam.

Detti

KépKép
kiliman

Hova mentek nyáron?

Még nekünk sem mondták meg a nyári szünet idejét, azt várjuk. Tavaly ti Törökországot melyik utazási irodával intéztétek?

Én is dupla gyest kaptam, mert csak április 1-el hatályos a törvény. :lol: :wink:

Cat
Kép
cateye

Cat,

Igen, sejtettem, hogy április 1-től lesz a változás. Addig van időm elintézni, hogy anyukám kapja a pénzt.

Mi tavaly a Kartagoval mentünk, mert volt olyan akció, hogy két gyerek ingyen utazik, csak az illetéket kell fizetni. Na, ez idén már nincs, csak egy gyerek utazhat ingyen. Emiatt viszont nagyon drága, 700e ft alatt nem találtam utat :roll: Csak az illeték 100e ft felett van négyünknek. Azért mindennek van határa...
Úgyhogy lemondtunk Törökországról, bár nagyon fájó szívvel. Olyan luxusban, mint amit az a szálloda nyújtott, még sehol nem volt részem.

Úgyhogy idén Szardiniára megyünk, repülővel szintén, már lefoglaltuk. Villát bérelünk azt is leelőlegeztük. Más jellegű lesz, mint tavaly, de már évek óta el akartam menni erre a szigetre, úgyhogy most itt lesz az alkalom :lol:

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Nettke!

Bárányhimlőn túl vagyunk szerencsére, legalább megvan a védettségünk... :D
Hétfőtől oviznak a fiúk, még itthon vagyunk, ma Attila is.

Detti!

Róma....imádom. Utolsó gyerekek nélküli utunk volt...., az apácáknál laktunk...:-)
Attila is Szardíniára akar menni..., persze szörfös útként.... :( Mi + 2 gyerekes család.
Mi egyszer már voltunk autóval+komppal+sátorral, még a gyerekek előtt. 3 napot északon voltunk, 11-et délen. Szeptemberben voltunk, délen majd megdöglöttünk olyan meleg volt. Ti hova mentek? melyik részre?
Amúgy gyönyörű és drága.... legalábbis akkor..., és imádtuk.

Cat!

Samu és Oli szövege hihetetlen!!! Jót röhögtem..., na de Zoli válasza se semmi!!!!!
Hol tartasz a 24-el?

Meme!

Remélem már jobban vagytok!

Vacsi: elvileg oké a 11-e. :D és a hely is tetszik.

Nyári ovi szünet nekünk is megvan, most mondták a szülőin. Ismét a 2. turnus a miénk, júl közepétől aug. közepétől.Már nem emlékszem pontosan a dátumra.

Kata

Kép
kateduo

Az utazás kiállításon nem gondolod, hogy olcsóbban fogják adni az utat? Talán ezért érdemes kimenni. Mármint törökországra gondoltam. De tényleg piszok drága. :roll: Szardínia is klassz. :wink:

Kata :)
Jó hogy túl vagytok a barihimlőn. Most kettecskén pihenitek a fáradalmakat? :wink:

Farsang kinél mikor lesz? Mik lesznek a gyerekek?

Cat
Kép
cateye

Cat!

Négyesben...., fiúk csak jövő héttől oviznak. Bár bevihettem volna őket már ma is, de egyszerűen reggel nem tudok felkelni. Hozzászoktunk a kényelmes keléshez. 1/2 10 körül reggelizünk....
Hétfőtől már muszáj menni!!

Farsang: nekünk 16-án lesz, nagy dilemma, nagyon variálnak a fiúk és semmi sem jó. A szokásos mesehősőket egyből elutasítják, inkább állatokat mondanak, na meg Gergő dínó akar lenni, de nem láttam normális jelmezt, illetve a fiúknak mindenből csak az élethű utánzat jönne be, na de ugye olyan nincs.
Egyenlőre Gergő ördög lesz, Vendelt nem tudjuk.

Kata

Kép
kateduo

Ja és már csak hármasban, Attila elment jégszörfözni.
Még akartam írni, hétvégén voltunk a Velencei tavon, Gárdonyban tök jól lehet korizni, lényegében az egész tó be van fagyva, csak van rajta kis hó, de valahol le van takarítva. Ahhoz képest hogy másodszor volt rajtuk kori, egész ügyesek. Tetszik nekik. Gergő annyira élvezi, hogy kb. 2,5 óra múlva, amikor már hulla fáradt volt, elesett és már meg sem bírt mozdulni, úgy ki volt merülve, mondtam h menjünk haza,ő erre ordított, h még korcsolyázni akar. Persze mozdulni már nem bírt.

Kata

Kép
kateduo

Cat,

Nem lesznek olcsóbbak az utak az utazás kiállításon. Évek óta ebben hittem én is, és a kiállításon még soha nem tudtam olcsóbban foglalni. Általában február végig vannak nagyobb akciók, utána is akcióznak, de nem annyira.

Kata,

Mi is az apácáknál fogunk lakni. Én ugyan ellenkeztem, de a többség győzött :roll:

Autóval nem akartam nekivágni Szardíniának két okból: egyrész repülővel olcsóbb (csak a komp kerül annyiba, mint a repjegy oda-vissza), másrészt meg gyorsabb. A fene se akar 8 órát autózni, utána meg 7 órát kompozni.
Ott meg bérelünk autót, az egy hétre kb. annyi (talán egy kicsivel több), mint odáig a benzinköltség. Egy hátrány van: nem viszünk azt, amit akarunk, mert a bőröndbe nem fér annyi cucc, mint ha kocsival mennénk.

F10-kor reggeliztek???? Na ne má'... :lol:

Cat,

Ambrus: Anakin Skywalker, Bernát: Indiana Jones. Itt sem tudtam győzni...

Detti

KépKép
kiliman

Detti,
Szardínia gyönyörű lesz!! Én még ugyan nem voltam, de a barátnőm oda ment férjhez, és imádja. Viszont pokoli meleg van!! Készüljetek fel. Bár Téged ismerve ott leszel elemedben :lol: :wink:
Mi maradunk Horváto-nál, nekünk nagyon bejött! Csak a szállást keresgéljük még. Idén 2 hetet akarunk egyben, felhőtlen kikapcsolódást
8)

Kata,
a korizást nálunk az oviban tanulgatják, heti 1x viszik őket. És imádják :lol: Szóval mi is akarunk hétvégén menni, igaz addigra már bőven pluszok lesznek az előrejelzés szerint... szóval inkább a műjég esélyes.
Azért így ellustizni :shock: elképesztőek vagytok :wink: :lol:

Cat,
nálunk 17-én lesz Farsang, ha jól emlékszem.. És megvan a 3 jelmez. Lesz egy lovag (nna, vajon melyik gyerekem??? :lol: ), egy lovacska (ez Nati) és egy balerina (Sárika). Ők még egyszerűen működnek, és nincsenek nagy igényeik. Hálistennek :D
Kicsit OFF: Klárika nem jelentkezett?

Kép
nettke

Írtam egy qrva hosszú hozzászólást és elszállt. :evil: :twisted: :x :evil: :twisted:

Ha kidühöngtem magam újra nekifogok. :roll:

Cat
Kép
cateye

Szerintem nem működik jól a Babanet, mert csak nagy nehezen tudtam én is belépni.

Megkaptam a hivatalos választ a NEFMI-ből: a lényeg, hogy jogosult vagyok ikergyesre (április 1. után is), mert heti max. 30 órában dolgozom!
Tehát Nettke, te is.
Ha napi 8 órában dolgoznék, akkor kapnék csak egy gyerek után, ahogyan Cat is írta.

Na, most megnyugodtam egy kicsit.

Nettke,

Horvátország melyik részére mennétek?

Augusztusban mi is leugrunk sátrazni, mert tavaly anyagi okok miatt kimaradt, de idén mindenképpen szeretnénk, mert a gyerekek a mai napig emlegetik a sátrazást. MEg ha már beruháztunk egy profi felszerelésbe, ne csak ott álljon a kerti kisházban :roll:

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Tényleg nagyon ellustultunk. Azért nem azt jelenti, hogy 9-ig alszanak a fiúk...., ha "rossz" napunk van, akkor Gergő felébred az apjára kb. 7-kor. Ha jó napunk van akkor tovább alszik, de legkésőbb 1/4 9-kor kell. Általában azért 1/2 8-ig felébred. Vendel és én Gergőre ébredünk. Tehát tőle függ minden. Aztán én még szunyókálok, mert nem bírok felkelni, addig a fiúk eljátszanak. De azért igyekszem összeszedni magam és reggelit adni neki... 8)

Nettke!

Én is Horvátországba szeretnék menni, egyszerűen imádom. De nekünk úgyis csak az utolsó pillanatban fog eldőlni, hogy hova megyünk. Szerintem jók a jelmezetek, nálunk is egyszerűbbeket választanak. És a sláger mesehősöket elutasítják. Nem tudom miért...
Egyenlőre Gergő ördög, Vendel Malacka, a Micimackóból. Érdekes lesz rózsaszínben a lányos pofijával, de engem már nem érdekel. Semmi nem jó nekik, ennek örül. Most próbálom a jelmezt megszerezni. Gergőé egyszerűbb lesz, találtam egy boltot, ahol lehet kiegészítőket kapni, így ördög szigonyt tudok ott venni kb. 300 Ft-tól lehet már kapni, szóval tök jó ár....

Szerintem még hétvégén simán lehet bárhol korizni, az igaz, hogy meleg lesz, de a vastagabb jég lassabban olvad. Mondjuk délelőtt kell menni, mert délutánra már biztos vizes lesz a teteje. Na majd meglátjuk. Műjégre hova mennétek? Ahova az ovival járnak? Tényleg hova viszik őket? Azért az nagyon jó dolog, hogy az ovi így elviszi őket.

Kata

Kép
kateduo

Na szóval újból nekifutok.

Nekem van egy tök jó ördög jelmezem, ha kell kölcsönadom. A talira el tudom vinni. Szigony nincs hozz, de azt vehetsz. :lol: :wink:

Na akkor nem kell a gyes átiratással bajlódni... Gondoltam. 8)

Én viszont a tegnapi bér papíromnak örültem nagyon, sokkal többet kapok mint tavaly.

Nyaralás: mi hezitálunk a kétszer 1 heten vagy az egyszer két heten. Szeretnénk repülős, szállodás, kényeztetős helyre is menni (pl. Töröko), meg autós, szabadabb, apartmanos helyre is (Olasz). De nem biztos, hogy összejön időben, na meg pénzben sem, de az első jobban zavaró. Ugyanis barátnőm is akarja, hogy menjünk hozzájuk a Balcsira, a fiúk nagy álma meg Demecser, ahol tavaly falusi turizmusban volt részük a rokonoknál, azóta is azt emlegetik. :lol: Ennyi szabink meg nincs.
Olaszba is nagyon vágyunk, a megszokott helyünkre, ott is lassan foglalni kell, ha helyet akarunk. :roll:

Farsang: Nálunk ma van. Samu rendőr lett Oli meg teknősbéka. Nem csináltam fotót róluk. :oops: Könnyű volt a választás, mert ők megértik, hogy miért nem lehet harcos jelmezeket felvenni, ki is van írva az oviban. De szerencsére nem is vágynak ilyesmire.

Nettke :)
Beszéltem tegnap Klárikával, de csak Mozart ügyben, mert kavarunk Meméékkel. De hívom úgyis ha Meméék megkapják a Mozart jegyeket, és akkor rákérdezek a többi jegyre.

Cat
Kép
cateye

Húúú Cat, nagyon megköszönném!!!!!! Pont jól jön ki a tali.... :D , aztán a márciusin meg vissza viszem.

Még este lefotózhatod a srácokat otthon... :wink:

Csajok!
A zsírpapír ugyanaz, mint a sütőpapír?

Kata

Kép
kateduo

Kata,
szerintem nem. A zsírpapírnak mindkét oldala olyan "zsíros". Most jól megmondtam. De más, zörgősebb. Szerintem.
De évek óta nem is láttam zsírpapírt. Mire kell? Ha receptben volt, akkor tuti jó a sütőpapír helyette.

Detti,
tavaly Zadarnál voltunk, most is arrafelé mennénk, ill. 1 hetet még délebbre is, Dubrovnik felé.

Cat,
csak azért kérdem, mert Tiffany is küldött e-mailt... és nem akarok két szék között, tudod.. :roll:

Kép
nettke

Ilyen a jelmez. Remélem még jó lesz rátok, de ti kisebbek vagytok, így reménykedem. 3-5 éves a méret.

Kép

Viszem pénteken.

Felhívom ma Klárit.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

nálunk semmi extra, telnek a rohanós hétköznapok, s nagyon utáljuk ezt a rossz időt, pont ma reggel beszéltük a picikkel, hogy ha a hétvégén valóban megjönnek az ígért celsius-ok, biciklizünk egy nagyot. :wink:
Farsang nálunk oviban és suliban is febr. 11-én lesz. Zsófi : tündér, Zsombi : pókember ( mint minden évben a Kristóftól örökölt jelmezben...), Kristófék kollektíven mesterségem címere néven öltöznek be. Ő ehhez tűzoltóként járul hozzá. Honnan is jöhetett neki? :lol: :lol: :lol:

Detti,

jobban vagy? Influenza volt?

Nettke,

Tiffany -s Ildikó tegnap hozta el a jegyeket az opi pénztárból, ha kell valami még ma szerintem van nála. :wink:

Kata,

korizás...:shock: Húúú, nem semmi.
Alvás, ha tehetnénk nálunk is ez menne. Gyermekeim maguktól soha nem kelnek fel 1/29-9 előtt... Ezt mi, szülők hétvégén nagyon szépen kihasználjuk...:wink

Nyaralás:

Horvát vagy Olasz, de egyenlőre lövésünk sincs több, pedig tudom intézni kellene. 1 hét az tuti, mert idén Gyulára is kell menni, gyerekeink követelik, imádnak ott. Meg mi is.

Meme
szinta

Sziasztok!

Én a szép idő örömére nagy kutya-sétáltatást rendeztem a kicsikkel. :D T dolgozik,Dá meg haveroknál.örömmel konstatáltam,hogy a kutya is és a gyerekek is elfáradtak. :D :D :lol:

Farsang:Itt febr. 11-én lesz.Nekem 1pókemberem,1 hősöm és 1 dart waderem lesz.Én nem értek egyet a harcos jelmez tiltásában az oviban (nálunk sem szeretik,de nincs kiírva). Miért lenne ez tiltó-listán? Mennyivel rosszabb,mint a boszorkány? És miért rossz,ha 1-2órára mondjuk egy negatív figura bőrébe akar bújni egy egészséges lelkületű gyermek?

Kép

Nettke!
Dolgozol még? Vagy jan. 1-től otthon vagy?
Tavaly nálunk is a Marci rózsaszín malac (Peppa pig) lett volna - ha nem lettek volna farsangkor betegek.

Kép

Kép
edit73

Vikó!
Én teljesen megértelek.Ez nálunk is így működik.
Ráadásul nekünk meg T folyamatos munkarendjéhez is alkalmazkodnunk kell. Valószínűleg ezért is alakult ilyen tervezősen az életünk.Illetve ha valami bizonytalansági tényező (lásd most a fiúk műtétjét) van az életünkben,akkor inkább semmilyen programot nem tervezünk.

folyt. köv

Kép

Kép
edit73

Cat!
Hallásvizsgálat:car lett.Ahogy vártuk.Ránézett az új dokinéni az eredményre és megkérdezte,hogy melyik időpont lenne jó??? Mármint műtétre. Így márc. 16-án megyek a Benivel és a Marcival kórházba. Remélem, addigra kikeverednek a köhögős nyavajákból.Mert a tubus behelyezés egy kb. 30perces altatásos műtét,így előtte egy héttel már nem lehetnek betegek.Ami számomra érdekesség,hogy itt kérnek vérképet is (sérv-műtétnél csak vizelet vizsgálat kellett). Szerencsére az októberi vérkép,amit a gasztrón csináltak,jó lesz.Így legalább ezt nem kell megismételni.
Ha pedig bent lesz a tubus,akkor további vizsgálatok lesznek.Most egyenlőre - állítólag - felesleges,mert a hallójáratban lévő váladék miatt fals eredmények jönnének ki. Az hogy van-e más egyéb probléma a fülkürt elzáródáson túl és hogy miért lesz mindig arcüreg-gyulladásuk,majd a későbbiekben derülhet csak ki.

Edit

Kép

Kép
edit73

...hogy ne csak a szám legyen nagy :oops: : március 8 (kedd) tali? 19:00? A helyszínre ötleteljünk közösen! Várom a javaslatokat!

És néhány fotó:

Kép Így szoktunk pakolni...

Kép Bence grimasz szenteste a vacsinál

Kép Síelés Murauban

Kép Ritka fotó: négyesben a hidegben (a sapkámon nem ér röhögni!)

Kép Síbajnokok (1 arany / 1 bronz)

Kép Összebújva

Amúgy megvagyunk, holnap megyünk két hét itthonlét után oviba: tüszős mandulagyulladás tüdőgyusszal kiegészítve! Klassz volt! :roll:

Farsang? A peches lurkóim a gyakorlatban még nem tudják, hogy mi az igazi farsang, mivel az eddigi két ovis alkalomkor betegek voltak. :cry: Remélem most másként alakul. Luca fekete kiscica szeretne lenni, Bence meg kalóz. Szerencsére mindkettő kivitelezhető némi Muellerben vásárolt kiegészítővel. Idén biztosra megyek: február 19-én jönnek barátaink (minden évben van egy Kence-party nálunk Zsolt szülinapján) és kitaláltuk, hogy farsang lesz! Tényleg van valami ötletetek, hogy felnőttként minek lehet beöltözni? Zsolttal együtt! Ha kell hülyét csinálok magamból, de azért nekem kell a háziasszonyi teendőket ellátni (értsd: meg tudjak mozdulni a jelmezben...)

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok!

Cat, tetszik a jelmez, mind a kettő... :D
Gergő őrjöng, hogy ő malacka szeretne lenni. Miután Vendel nagy nehezen kiválasztotta és meg is vettem neki. Beintettem neki. Most már ördög lesz vagy nem megy farsangra.
Remélem jó lesz a méret....olyan kis picikék most is...

Nettke!

Sütésre gondoltam a zsírpapírt, mert csak a dm-ig jutottam el és ott csak ezt találtam...., még nem használtam, azt hittem lesz időm, de nem volt.

Meme!

Biciklizés összejött? ma még szép idő van, aztán holnaptól állítólag lassan újra visszahűl az idő.

Edit!

Reméljük ez a tubus megoldja a problémáitokat, vagy legalább elindultok a gyógyulás útján.
Fiúk jelmeze nagyon klassz. nem tudom ki van középen... 8) , te tiszta Dávid..., mondjuk nálatok Mindenki hasonlít egymásra... :D

Vikó!

Jók a képek, Lucának milyen hosszú már a haja, igazi nőcis.
Végül is jártatok síoktatásra év közben vagy ott a helyszínen fizettetek be iktatást. Nagyon ügyesek, hogy érmesek lettek!!! :D

Farsangkor, mi Attilával (még a fiúk előtt) nem párban voltunk, Attila Arab volt, én meg néger nő, volt parókám, barna bőr..stb.
De ha a neten rákeresel, nagyon jó felnőtt jelmezeket lehet kapni.

Fiúk végre oviban.... :D :D :D

Kata

Kép
kateduo

8) iktatás = oktatás

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Jók a képek! Növeszti Luca a haját?

Felnőtt női jelmez a legegyszerűbb a boszorkány vagy a szajha. :D

Viszem az ördög jelmezt, remélem jó lesz.

Edit :)
Oli van középen, nem? 8)

Hát én is remélem a tubus jó lesz. Lilláéknál is Dávidnak segített. Lehet verni fogod a fejed a falba, hogy miért nem korábban műtöttetek.

Akkor hány főre foglaljam a Babart? 4-5?

Cat
Kép
cateye

Cat,

Csak gyorsan most: én mennék pénteken.

Brigi,

??? eljösz vacsizni?

Detti

KépKép
kiliman

Cat,

Csak gyorsan most: én mennék pénteken.

Brigi,

??? eljösz vacsizni?

Detti

KépKép
kiliman

Ja Samu benne van a zuglói lapokban. Rém büszke magára. Oli is ott van a háttérben, ő kórus volt:-)))

Itt tudjátok megnézni, a lap 8. oldalán van.

http://www.zuglo.hu/wps/portal/zugloi_m ... VIA-8DPHXG

Cat
Kép
cateye

Cat,
gratulálok :lol: Samu, a médiasztár :lol: :lol: :lol:
Én mennék pénteken.

Brigi,
ugye eljössz???

Vikó,
a vámpír is elég egyszerű. És most divatos is :wink: :D
Mostanában az ismeretségben mindenkinek tüszős mandulagyull-sa volt.. idén ez a vírus kering, úgy látszik. Ti meg a szokásos pech-szériát hozzátok idén is...

Kép
nettke

Elvileg el tudok menni pénteken, ha valami nagyobb szerencsétlenség nem jön közbe.
A múlt hét vége felé kiderült, hogy apukám valószínűleg tüdőrákos ... Szarul kezdődött az év, és még szarabbul folytatódik :( :(

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Babar foglalva van pénteken este 19 órára!

Cat
Kép
cateye

Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Lehet, hogy picit késni fogok, de sietek nagyon.
Attila Balatonfűzfőn, mondtam, h legkésőbb 6-ra legyen itthon. Hát ezt húzósnak találja.... :evil:
De megyek....

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok,

Nettke,

Ez az a szállás Krk szigetén, ahol a barátnőmék voltak, és nagyon tetszett nekik:

http://www.hotelibaska.hr/page.aspx?view=Hotels_eng

Cat,

Valószínűleg csütörtökön megyek a Duna plázához, a Babér utcába. Ha gondolod, elviszem neked a Maffiózókat.

Kaptam választ a Kolpingból: akkor is be kell fizetni a 10%-ot, ha az egész összeget üdülési csekkel szeretném kiegyenlíteni...

Jó volt a vacsi megint, márciusban ismételjünk!

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Detti!
Postázhatod is nekik a szállás 10%-ának megfelelő értékű üdülési csekket.
Ez most már szinte mindenhol így van.Vajon miért? :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
edit73

Én is kaptam a Kolpingból választ ugyanezzel a tartalommal.:-( És felhívják a figyelmemet az előleg átutalására határidőig, kölönben ....

Jöhet a Maffiózok csütörtökön. Mikor jársz erre? Egy kávéra beülhetünk.

Jó lett a jelmez?

Milyen volt az Erdei kalamajka?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Én is nagyon jól éreztem magam a vacsin.... :D :D

Cat!

Tündéri a jelmez, ahogy mondtad, majd megzabáltam benne, amikor feltette a kapucnit a fejére...., a derekáig ér, jó lesz az. Még nem tudom alul hogy lesz, van piros harisnyánk, de picit nagy és ha sokat ül benne szerintem bugyogna a fenekén, ami ugye hülyén néz ki. Arra gondoltam, harisnya + piros rövid nadrág. Jobb ötletem nincs. Úgy emlékeztem van egy szűk örökölt piros leggingünk, amit pizsamának hordtak a fiúk, de most adtam oda ajándékba az Eszenyi "unokájának". Az lett volna a legjobb.

Na már én is ülnék valahol a tenger partján.....

Kata

Kép
kateduo

Majd teszek fel képet, ha fotóztunk....

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Még mi is élünk, bár én épp alig-összeszedtem vmi influ-szerű nyavaját. Zoé nődögél, már 7, 5 kiló körül járhat, hosszú is, 74-es rucikat hord. Cuki, jó kislány. Nagyok imádják őt, mostanában mintha megnyugodtak volna kicsit már. Angol is megy nekik elég jól, ősztől suli, úh épp házakat nézünk, költözünk, mert itt nem jó az iskola. Ők is járogatnak korizni Robival, nagyon bejön nekik.

végigolvastam becsülettel az elmaradásomat, de jelenleg nem vagyok olyan agyállapotban, h emlékezzek sok mindenre- bocsi. :oops: :oops: :oops: Igyekszem visszakapcsolódni.

Edit

Csövecskét kapnak a fiúk? Remélem jó lesz majd nekik. És nem fog sokszor kiesni, ahogy Dá-nak. Mi egy mandulaműtéten gondolkodunk nyáron ha megyünk haza. :roll: bár kopp-kopp, mintha kicsit hozzánőtt volna a mandulaméretéhez, már nem tűnik annyira szűknek a hely a torkában (madulák még mindig irtó nagyok).
Egy ismerősömnek kéne jó gasztro. Felnőttnek. Ahol Ti jártatok, az jó, foglalkoznak felnőttel is? Helyileg hol van? A csaj győri.

folyt.köv. teszek képet is később!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?