Kedves Mindannyian!
Látom, izzik a topik. Az én információm szerint nem vonták vissza, hanem felfüggesztették a határozatot.
Nem vagyok eü. dolgozó, mégcsak a törvényeket se ismerem kívülrõl, de érdekelne az információ eredete, miszerint a transzszexuálisak átoperálását a TB fizeti. Közelmúltban volt riportfilm egy hermafroditának született emberrõl, aki genetikailag nõ volt, így "levágták" neki. Csakhogy felnõve õ bizony férfinak érezte magát. De a TB egyáltalán semmit sem akart fizetni, hogy "vissza"operáltassa magát.
És bármilyen hangnemben írt is Karcsika, azért tényleg sok mindenre nincs pénz.....
Továbbra se írt senki konkrét helyet, tudományos forrást, miszerint a homoszexualitás, transzszexualitás genetikailag meghatározott, nem a körülmények alakítják stb.
(Balett táncosok rabok stb. kivételek?)
És arról sincs konkrét forrás, hogy teljesen egészséges nemi identitású embert tudnak nevelni a homok, transzok stb.
A véleményemet én is leírtam, és azt is, hogy mire alapozom. Az ellenvéleményt is alapozni kéne. És még lehet, hogy meg is hajlok elõtte.
Más. Sokszor eszembe jutott, hogy a nagyon liberálisok vajon mit szólnának, ha a gyerekük azzal jönne haza az oviból pl. hogy egy azonos nemû társával szerelmesek egymásba, és össze fognak házasodni stb. Jó, itt még veheted viccnek, de ha u.ez mondjuk iskolás korúaknál lenne?
Bárhogy gondolkodom, képtelen lennék ezt természetes dolognak venni....
A bunkóság mögött sok érdekes gondolat van, de attól, hogy ilyen vehemens a szerzõ, még nem kell a fürdõvízzel a gyereket is kidobni
És persze legyetek kulturáltabbak!!!!!
Edóka