Jó reggelt!
Linácska: Jobbulást a gyerkőcöknek. Te már voltál bárányhimlős? El ne kapd te is!
Bikfy: Jó hogy jöttél. Hiányzol ám nagyon! Azt hittem már sosem fogsz jönni többet.
Én azt javaslom nektek, hogy ne halogassátok, vágjatok bele és hagy menjen minden a maga útján. Én is vacciláltam a lombik előtt, de a dokim azt mondta, hogy jó várhatunk még, de ha eddig több, mint 2 évi próbálkozás alatt nem történt semmi, akkor nincs értelme várakozni, az idő meg csak telik és én sem fiatalodom. Szóval ezzel megadta a kezdő löketet, pedig korábban azt mondtam, hogy a lombikot nem akarom kipróbálni soha. És hát látod most itt vagyunk a közepében. Szóval én azt mondom, hogy nem éri meg húzni az időt. Ha akar jönni a baba úgyis jönni fog közben is spontán, ha meg nem akar, akkor meg segítenek. De ez a te döntésed én csak leírtam a véleményemet. Én már hagyom magam sodródni az árral, aztán valahogy majd csak lesz.
Tegnap megvolt a leszívás, ne tudjátok meg hogy paráztam az altatástól. Reggel odaértünk, apusom elment pisilni, de közben meg minden punkcióst egyszerre behívtak. El sem tudtunk köszönni egymástól. Heten voltunk, hát persze hogy én voltam az utolsó. Végig paráztam az előttem lévő 6 embert. Mire rámkerült a sor, az aki elsőnek bement, már mehetett is ki, mertfel is ébredt. Szóval a lényeg, hogy lett 13 darab petikém.
Nagyon örültem neki. Még valami fehérjét is kaptam rögtön infúzióba, emiatt. Mondjuk nemtudom mi az összefüggés. Na mindegy. Ma telefonálok 10 körül, hogy mi a helyzet. Nagyon izgulok. Csak sikerül kettőnek megtermékenyülnie, mert annyit kértünk vissza. Úgyhogy szorítsatok! Annyi gyógyszert kaptam, amit szednem kell hogy ihajj.
Este megint rámjött egy rosszullét, hányingerem volt, meg szédültem, úgyhogy volt amit már be sem szedtem, pedig be kellett volna. Mára szépen elosztogatom, hogy melyiket mikor veszem be. Este egyszerre sok volt. Szóval ez a helyzet. Szorítsatok!
Nemsokára indulok dolgozni is. A visszahelyezés vagy holnap, vagy pénteken lesz szerintem, majd meglátjuk.
Timejka: Akkor hajrááá! HAsználjátok ki az optimális időt!