Szia Melitta!
A volt kolléganőm is mondta, hogy buszon egyáltalán nem adták át neki a helyet. Pedig abszolút látszott ugye, hogy nem meghízott (HASRA), hanem kisbabát vár. Volt, hogy szólt is, mert fájt a lába és a gerince. Teljesen jogosnak tartom.
Tényleg, lehet, hogy már láttuk egymást a dokinál.
Mondjuk ezren járnak hozzá, de van akivel már többször találkoztam.
Azt mondta a kolléganőmnek a doki, hogy a ciszta lehet jó dolog is, abban az esetben, ha azért alakult ki, mert a babó agyacskája gyorsan fejlődik. Lehet azonban azért is mert Down kóros a picur. Reméljük a jobb verzió az igaz. A nőgyógyásza például azt mondta, hogy az agyban kialakult ciszta teljesen normális. Sokan nem tudják magukról, de felnőtként is cisztával az agyukban élnek, akár 100 éves korukig.
Egyenlőre még izgulunk a végleges eredményig.
Nagyon várom már, hogy érezzem a kismackót.
Elvileg akkor érzed igazán, hogy van benned egy kis élet. Mindenki azt mondja, amit Te, hogy olyan érzés, mintha buborékk szállnának fel a pocakból. Olyan aranyos volt tegnap a férjem!
Néztük a Fókuszt, vagy Aktívot - már nem is tudom - benne volt a Michell Wild (nem tudom így kell-e írni - bocsi), aki most már nagy pocakkal bír. Mutatták, a régen nagy port kavart Demi Moore fotót, amin szülés előtt pár nappal látható. Szerintem nagyon szép volt rajta. Voltak nyilatkozatok, amelyek arról szóltak, hogy azért az xy nem mutatta volna meg magát, mert ez nagyon intim dolog (mármint a pocak). A férjem erre kikelt magából, hogy ez hülyeség, mert egy pocakos kismama igenis szép, és hogy ezt büszkén mutogatni kell. Örülhetne minden nő, hogy a teste ilyen csodára képes. Olyan édes volt, ahogy mondta a magáét!
Megint rájöttem - mint már annyiszor - hogy tökéletesen választottam.
Remélem jól vagytok! Pici fiad harci fogai bőszen nőnek.
Azt akartam kérdezni Tőled, hogy a szülés után a gátseb dolgot, hogyan viselted? Tudom, ez túl bizalmas kérdés, ha akarsz válaszolj a mail címemre, ha nem akarsz válaszolni, hagyd figyelmen kívül.
Mennem kell, mert sok a munka.
Vigyázz magatokra!
Szia,
Beja