bocsi, hosszú lesz, aki akar, ugorgyon.
monde, neeem, nem sértődöm meg, ne izgulj, köszi, hogy leírtad. tök logikusnak tűnik ez az elképzelés, meg elhiszem, hogy fontos azt megtanítani, hogy egyedül is el tudjon aludni a gyerkőc, DE az a "baj", azaz nem baj, csak a probléma ezzel az elképzeléssel, hogy minden gyerek más. pl Bori bealszik (elbódul
) szopi után, Peti abszolút nem, kb felébred ezerrel. akkor Csöpplány írta, hogy Balu bealudt a pihenőjében - hát velünk ilyen sem fordul elő soha.
meg még millió példa van persze. gondolom Krisz Charlott ölében ül a zenefoglalkozások alatt, hát én ma próbáltam úgy telefonálni anyuékkal, hogy ül az ölemben, tapsikoltattam, dúdoltam neki, ringattam, hát mit ne mondjak, 10 mp után kifeszítette magát és ott hagyott a fenébe.
no ezt csak azért írtam, hogy mindenki más, mi egy ilyen kis "hiperaktív" (=izgága), nyugtalan kölyköt fogtunk ki és hiába próbáltam én már bármikor félálomban letenni, kicsiként is forgatta a fejét és ha nem vettem ki, sírt, mint az őrült, hogy utána dupla annyi idő volt elringatni, mint máskor, mert "felhúzta" magát.
most ha csak forgolódik, bemegyek simizni a hátát, nem alszik el, csak ha kiveszem...
szóval próbáltam én ott hagyni, nem egy este még Pesten, de egy-két hét után feladtam, hát szegény gyerek... persze így szegény mi, tudom.
ez most csak a normális napokra vonatkozik persze, ami most megy ez a 4-es pontod, vmi miatt felriad és baja van...
(ezt azért gondolom, mert sokáig nagyon szépen aludt, 10-8/9, hát ez szuper szerintem)
de most valami baja van, ez szinte biztos, mert nem fészkelődik, hanem teli torokból sír, akkor is, ha felvesszük...
vagy a foga vagy a hasa, nem jövök rá. iszonyatra csikorgatja a fogait meg ugye most tört át a jobb felső, a bal felső is tök látszik már, ez fogra utal; de ha feszít, akkor közben távozik ez-az, nem tudom, hogy azért feszít, mert fáj a hasa és nyom vagy csak feszít és kinyom vmit véletlenül. szóval értitek.
meg ma pl alig evett... máskor fél üveges kaja + 120 lecsúszik, most egy negyed kaja + 50 volt az ebédje... uzsi dettó, kb 70 tápszert evett 200 helyett...
tegnap éjjel az a 1,5 óra masszív sírás volt pl, nem az volt, hogy bealudt, felriadt, bealudt, felriadt...
ez a rossz helyzet amúgy kb november vége óta van, mióta iszonyat sokat mozog... hullámokban van amúgy a gond, van, hogy most is jól alszik (pl kedd éjjel asszem), de ugye sokszor rossz. az arányok változtak meg mostanság meg ugye ahogy nő, fogy a türelmünk is...
na mindegy, köszi még egyszer a tippet, lehet ha nem nő épp a foga, nem tanul új kunsztot, ki is próbáljuk ezt újra.
jó éjt