Sziasztok!
Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!
Én már azért vártam az ovit, mert Vicus állandóan nyúzta a kistesót és ebből már kezdett elegem lenni. Mindig pakolgatja, vadul játszik vele, bántja is sokszor. Úgy csinál, mintha játékbaba lenne. Nem tudom mikor fog legnyugodni, de már jó lenne, mert így nagyon fárasztó. Próbáltunk programokat szervezni, de nem lehetett minden nap menni. Sokszor kell büntibe ültetnünk, mert szemtelen velünk nem kicsit.
Úgy szájal velünk, mint egy tinézser. Tudom, ha most nem fogjuk meg akkor ez csak rosszabb lesz és hat éves kor után már veszett fejsze. Na mindegy nem akarok panaszkodni.
Szofika már mondja ezeket: cica (a kutya, ló minden állat cica neki), baba, apa, ada (ez azt jelenti- add ide). Ezeket nagyon gyakran mondogatja. Mutatja a mutatóújjával hogy egy. A mondókákat, énekekt is mutogatja. Szeret táncolni ami abban nyílvánul meg, hogy forog egy helyben. Nagyon mókás. Ő is próbál segíteni a rendrakásban, és elég ügyes. Fetrengeni nagyon imád. Meglát egy párnát a földön azzonal ráveti magát és neki áll fetrengeni. Nagyon laza csajszi. Vikinek is vannak jó beszólásai, a minap ezt mondta: "akada pálya" - ( akadálypálya), "miért kell leöltözni?", "lehangosítanád?"
Idén nem volt egyszerű megoldani, hogy titokban jöjjön a Jézuska. A lányokat felöltöztettem szép ruciba és apával tanakodtunk, hogy hogyan jöjjön titokban a Jézuska. Ekkor apa levitte egy kicsit a pincébe Vikit és akkor aztán a bátyám meg én ezerrel elkezdtük pakolni az ajándékokat mint a szélvész. Épp az utolsó ajándékot raktam a fa alá amikor feljöttek, a bátyám az utolsó pillanatban tudott csengetni.
Kinél hogy volt ez? Hátha az idén ügyesebbek leszünk, mert ez így nagyon rohanós, és húzós volt. Viki kérdezte, hogy nem láttuk a Jézuskát, én meg mondtam neki, hogy mindenki kinn volt cigizni én meg wc- n voltam. Erre ő... de gyors ez a Jézuska... gondoltam magamban, ja még levegőt sem kap...
Mazsuzs,
Nándinak jobbulást! Fül-orr-gégésznél voltatok már? Valami vitamint adsz Nándinak? Te maradsz vele otthon? Nemsokára négy éves lesz..... rohan az idő...
A lányok nagyon örültek az ajándékoknak, sok kicsit kaptak most, puzzle, társasjáték, játékfényképezőgép, gitár, babaruhákat sok maguk után húzható játék (kukac, teknőc), meg a szomszédtól vettem egy activity asztalt Szofinak, na annak nagy a sikere. Ja meg Vicus kapott még Lego Duplot. Viki ahogy bontogatta az ajándékokat mindig mondta-- "erre vágytam egész életemben!" Nagyon mókás volt.
Nándi mit kapott, örült az ajándékoknak? Ti hogy oldottátok meg az ajándékok kirakását? Te mit kaptál?
Szandra,
Lányok örültek az ajándékoknak? Párod otthon volt 24-én Veletek? Hogy megy a fotózás?
Eszti,
Hogy vagytok? Gyerkőcökkel mi a helyzet? Minden oké az oviban? Ők nem betegeskednek? Hogy teltek az ünnepek?
Lányok a vonalzókkal mi a helyzet? Sokunknak úgy maradt amióta szülinap volt. Ezeket frissíteni kell?
Január 17-én megyünk síelni Mátraszentimrére (Mátraszentistvánon van sípálya), egy wellness hotelbe, mert Szofival mi nem síelünk, néha majd megyünk szánkózni, de azért egész nap nem lehet azt csinálni, így tudunk majd pancsizni is a gyerekekkel. Már várom. Viki most tanulgat síelni apjával az utcánban, egész ügyes. Bár ő minden sportban nagyon ügyes. Tavasszal vinni akarom úszni csak hát most van ez a téli köhögése, ami minden télen kijön, már túl van két antibiotikum kúrán is, de csak köhög. Nem tudják mi a baja. Most kérek időpontot a pulmonológiára egy allergiavizsgálatra. Bár tavaly pont emiatt már voltunk ilyen vizsgálaton ami negatív lett, most sem remélek többet, de azért elmegyünk.
Na jó akinek van ideje és kedve írjon pár sort, mert nagyon haldoklik ez a topik....
Kinek hogy telt a Karácsony, Szilveszter?