Sziasztok!!!!
Wivi - Tudom miről beszélsz. Mind a gügyögést, mind a hasazást illetően.
Lehet előbb lesz kocka hasuk, mint nekünk
Segítség terén van rosszabb is. Nekünk egyáltalán nincs senki, még havi 1-2 napra sem. Szóval nem keseregni, van rosszabb is
Barninak sem kell a szomszédba menni nagy szemekért
És előkében is helyes pasi
Akkor mini tali Gödöllőn, szerény hajlékunkban: Angie, Hajnii, Wivi
Angie - voltunk már a Tótágasban, meg a veresegyházi Kipp-kopp-ban is. Ha nagyobbak lesznek, talizhatunk ott is környékbeliek, akár heti rendszerességgel is! Egyébként vasárnap majdnem mi is mentünk a Tótágasba.
Laptopért irigy-irigy
Várjuk a fotókat!
Eta - Én írtam annyit, hogy Atinak atrópiás dermatitis-e volt, és akkor kezdtük el a BABÉ-t használni. Nálatok mindig süt a nap
Lehet nem egyazon bolygón élünk
Mindegy, a lényeg, hogy küldjed!!!!
Egyébként kávézol? Koffeinmentest vagy rendeset? Nekem annyira hiányzik... holnap elő is ásom a kamrából a koffeinmenteset, amit még pocakos koromban szereztem be. A lélek se lebecsülendő!!! Tudod, ha a lélek beteg, akkor a test is az, szóval igenis fontos a lelkecskéd!!!!
Gizus kezeket fel fotója nagggyon édes!
Vikoo - ja igen, a hálószobai ágytakaróhoz öltöztettük Adélkát, és megvártuk, míg oda süt a nap.
Anya mindent kigondolt...
Vaya - én is ilyen megszállott tudok lenni, ha akarok valamit. Most pl tavasszal 2 nap kényeztetésre vágyom, ahol a seggem alá tolnak mindent, és még ki is bírjuk fizetni. Na, én meg ezeket nézegetem, és ábrándozom. Aztán majd bilibe ér az ujjam
Témám nekem sincs más, mint kaki-pisi-szopi és Adélka úgy általában. Inkább engem szokott zavarni, hogy adott esetben rajtam kívül vajon kit érdekel? De pont erre való a babanet
Arra pedig ne vegyél mérget, hogy a kistesó is nehezen jön össze
Atira 3 és fél évet vártunk, Adélka minden odafigyelés nélkül - nem volt ám napszámolás, időzített szex, meg ilyesmi - pikk-pakk elkészült.
Gyancsi - tetszenek az életképek!
Pici lánykád tündéri!
Ebba - nekem sosem kellett 10 óra alvás, de a 4 az nagyon karcsú. Hason alvás bejött? Nálunk az van csak. Adél odakúszik a kiságy oldalához, és képzeld kilógatja a kezét a kiságyból a matrac és a rácsvédő között
Ez a kedvenc.
Dorka - Kingával beszéltünk telefonon. Szegényt jól lefárasztottam, mert csak mondtam-mondtam és mondtam, Ő meg próbált vígasztalni, hogy nem az én kudarcom... Jó volt kivinnyogni magam, lehet Kinga nem élvezte annyira
A rota az kb. 2*17ezer.
Lucának nagyon csábos a mosolya
Apa mája meg csak hízik
Hajnii - igen, a rota csak 2 éves korig véd.
Kriszta - Ati aloe verát iszik, kap béres cseppet és C vitamint. Én terhesvitamint és C vitamint szedek, meg szintén aloe verát. Apa most gránátalmával próbálkozik, béres cseppel és C vitaminnal. Próbálkozunk mi....
Kis drágád tényleg nagyon csajozós
Ritya - utazások miatt irigy-irigy
Jó, hogy a szomszédok lehiggadtak! Nekem a középső képed a kedvencem. Még ha nincs rajta a nővéred, akkor is
Macs - csodaszép Balázskádnak a mi csajszijaink öregek
Üdv
ninin!!!
Gratula Olivérhez!!!! Első gyerkőc? írj pár sort nekünk magatokról.
Rólunk: mintha kevesebbet köhögne Adélka.
A szájából dől a nyál, sőt azt is kitalálta, hogy lehet felhabosítani. Mindenre rácuppan, akármire, ami a szája ügyébe kerül, legyen az akár a karom vagy bármi, úgyhogy rágókák beüzemelve nálunk is.
Szigorúan kiságyban alszunk - napközben is, elalvás egyedül. (Na, most hogy leírtam, gondolom nem lesz igaz...
így szokott ez lenni.)
Profi ciciző, szopit hamar lerendezi. Bukások nálunk még jócskán akadnak.
A havazást nem bírom. Szép-szép, de tiszta dilibogyó vagyok olyankor, na meg kell a hordozóra a szakadó hó miatt az esővédő, és nyújtott karral cipelni pedig pár méternél tovább nem igazán bírom. Most is tök le vagyok amortizálva emiatt fizikailag. A végén már szabály szerűen nyögtem: háznál kocsiba be, ovinál kocsiból ki, aztán be, boltnál ugyanez, ráadásul ott végig cipelés van, aztán otthon kocsiból ki.