Sziasztok!
Anikoh, sajnálom, de remélem, hamarosan a te uh-képedhez is gratulálhatunk! Tudom, nem könnyű, de fel a fejjel!
Macine, nagyon helyes kis lurkó!!!
Nitácska, köszi a puszit!!
Ma is hős volt Botond... mennünk kellett altatóorvosi vizsgálatra... csak épp azt nem gondoltam, hogy 5 napi hideg élelemmel menjünk... :S Azt gondoltam, hogy sokan lesznek, rendben van, érkezési sorrend, világos... tudom, hogy vannak pofátlan szülők-nagyszülők, akiknek a gyereke-unokája nyilván mindenkiénél fontosabb... De hogy 9,15-11-15 között 5(!!!!!) gyereket vizsgáljon meg a doktornő... minden várakozásomat felülmúlta... majd mikor megkérdeztem, ugyan mi történik egy ilyen vizsgálaton...azt mondták, kérdezgetnek betegségekről, családban betegségekről, tüdőhallgatás, toroknézés, és jónapot. Na, ezen mi tart egyes gyerekeknél fél órát??? Nem értem, főleg, hogy a nagyrésze mandulaműtétre jött..... na mindegy. Közben Botond evett-ivott, neki legalább vittem, aztán még aludt is egyet, mire sorrakerültünk... én meg nem tudtam lemenni a büféig sem, fájt a fejem, egyedül voltam, nyilván, (miközben minden gyerekkel jött anyu-apu, volt akivel még üknagymama is) és még mivel "ünnepnap" van, még a derekam is le akart szakadni, leülni nyilván nem lehetett... áááá borzasztó nap volt.. utána még át a sebészetre a felvételre, na ott is fél óra, utána még át az osztályra, másik épületbe, ott meg jópár lépcső... de pont jött egy doki, és segített felmenni, majd fent meg egy kollégája közölte, hogy van ám lift is... :S köszi....
de ez már csak a hab volt a tortán
így aztán du 2-kor jöttünk el... szóval maratoninak éreztem...
De ha nincs semmi baj addig, akkor hétfőn megműtik bébit, és még kicsit rossz lesz, de utána SOKKAL jobb
úgyhogy pozitívan, és napi nevetgélésekből töltődöm
én nem fénnyel táplálkozom, hanem nevetéssel, mint a Szörny Rt végén a vállalat
Kicsit sajnálom azért bébit, mert először azt mondták, éjféltől nem ehet, de az osztályon a nővérkék azt, hogy 3-kor még ehet, aztán 6-tól már nem is ihat... és reggel 7-re már bent is kell lenni.. szóval még felkelés után ihat, aztán azt sem
és ki tudja, mikor műtik, majd amikor sorra kerül. Bár ott a várakozás közben az egyik apuka azt mondta, ők azt az infót kapták, hogy az ilyen picurkákat előre veszik, hát majd meglátjuk. Remélem
és akkor gyorsan majd minden oké lesz, és kedden jöhetünk is haza
Ja, és az egyik apuka még mosolyt is csalt az arcunkra, mert mindenki odanyomult az ajtóhoz, ahol a lista volt kirakva, hogy melyik gyermek hányadik a sorban, és anyu próbálta rávenni, hogy ő is, de apu: "minek álljak az ajtóhoz?! Mi ez, BKV?!"
Szóval nem röviden, ennyi a mai napi sztorink....
Azért remélem, nálatok jobb a helyzet!!!
Szép estét Mindenkinek!