Kedves Buktabok!
Nagyon-nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!
Drukkolok nagyon, hogy a következő már sikerüljön!
Beszéltél már az intézettel?
Minnie, Belluska!
Köszi szépen a videót; édesek a babák és Sz. Adrienn is nagyon szépen énekel. (Eddig igazából nem is ismertem őt...
)
Minnie!
Olyan ennivaló Nati!!!
(Aznap nálunk is tejbepapi volt a menü!
)
Beus!
Nagyon sajnálom a kaparást!
Örülök viszont, hogy az ikrek szépen fejlődnek, s már az éjszakát is átalusszák!
Sok puszi nekik!
Kata!
Sajnálom, ami történt anyukád férjével! Mielőbbi felépülést kívánok neki! Nektek meg sok erőt és kitartást! Örülök, hogy azért a lombikot nem kell halasztanod! Nagyon-nagyon várom már végre, hogy megszülessen a ti bébitek is, s itt csodálhassuk Natival együtt őt is!
Belluska!
Édes vagy, hogy hiányolsz, ha nem írok! Puszi neked!
A spontán baba sajnos még várat magára - no, de majd nem sokára...!!!
Most sok minden van: főnököm, aki már évek óta nyugdíjas, most végleg elmegy nyugdíjba, s én vagyok a helyettese, így már most mindent átad nekem, így rengeteg dolgom van. Meg készülünk megint egy nagy útra, ami sok szervezést igényel. No, meg egy picit meg is fáztunk megint. Szóval, most sűrűek a napjaim.
De ami a lényeg: ma végre elkezdtük az öf. tanfolyamot, s nekünk nagyon tetszik!
Ma még nem volt sok mindent: csak mindnyájan bemutatkoztunk (ki milyen háttérből jön, milyen babát szeretne), s lehet kérdezni, hozzászólni, meg a pszichológus is, aki vezeti az egészet, kérdezett mindenfélét - szóval ezzel elment az első 2 óra.
Ebédszünet után pedig a Gólyamesék című dokumentumfilmet néztük meg, ami egy nyílt öf.-t mutat be. Utána ennek kapcsán beszélgettünk egy kicsit. S ezzel vége is volt a mai napnak.
Mindenkit puszilok, és mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!