Sziasztok
egy kis helyzetjelentés magunkról. bocsánat elhanyagoltalak titeket az a helyzet hogy rákattantam a mosható pelusokra meg a hordozókra ha van egy kis időm netezni az erről szóló oldalakat bújom. szégyellem is magam érte :p
először is Mikegirl Adélkának jobbulást
hasrafektetést Noncsi vagy ahogy mostanában hívom Nojka
is utálja nekünk is mondta a doki hogy kell. de amúgy már tök ügyesen tudja tartani igy is a fejét nem is értem mért kell erőltetni
torna: ne is mondjátok, már muszáj lenne elkezdeni de otthon egyszerűen képtelen vagyok rá. lehet beszervezem egy babás barátnőmet (most fogunk találkozni kb 10 év után..) jó lenne elmenni közösen valami tornára
Nojka is csomót gagyog már, annyira édes. Ő még csak egyszer aludta át az éjszakát, általában egyszer vagy kétszer felkel, de az a jó, hogy éjszaka magától visszaalszik, nem kell altatni.
Angie tesóméknál ugyanez a helyzet, két kissrác, a picit állandóan fogni kell amúgy üvölt, neki is fáj a hasa. a nagy szegény meg csak unatkozik, őt is állandóan vinni kéne valahova de tesómnak egyelőre nincs mindig ereje, az éjszakáik sem könnyűek. igy most csomószor én segitek most is elhoztam játszóba az űjpesti Oxygenbe mi meg itt vagyunk kint a picivel a hallban. Erik végre levezetheti az energiáit
Dorka ez a masni csuda édes, lehet mi is benevezünk egyre
Eta jó ötlet csinálni valamit gyerekezés mellett, tényleg belehülyül az ember ha nem talál ki valamit. én is elkezdek cikkeket irogatni, bár engem a mosható pelus-hordozó mániám is lefoglal. meg szerintem érdemes minden nap valami rövid programot csinálni, a legtöbb baba imád levegőn lenni nagyokat alszanak
teljesen egyetértek veled abban hogy az anyukák másról sem tudnak beszélni csak erről a témáról.. tegnapelőtt volt nálunk a barátnőm, neki még nincs gyereke, és tök úgy éreztem mintha zavarná hogy másról sem beszélek, csak az altatás, pelus és egyéb témákról. de könyörgöm miről beszéljek ha ez tölti ki a mindennapjaimat? tök rossz volt..
régen én is barlangásztam, azóta van nekem is kisebb klausztrofóbiám.. de én imádtam ettől függetlenül. egyszer tök eltévedtünk és a tesitanárunk beszorult egy járatban.. késő este már sötétben jutottunk fel. hát ma már nem tudom bevállalnék e ilyen izgalmakat
Oltás: hát nekem a szivem szakadt meg nem gondoltam hogy ennyire durva lesz, úgy sajnáltam. úgy sirt mint soha, és annyira összerándult. majdnem bőgtem vele én is
Aranyoska tök jó hogy ennyit segit anyud. mi is beszéltük a párommal hogy majd kéne menni moziba, vacsizni. a mellettünk lévő házban van egy dadaszolgálat, lehet elvállalnák a picit. de valahogy még egyelőre nem merem beadni
olvastam a mini taliról.. remélem legközelebb nem maradok le, szivesen megismernélek titeket
Bedoha ez a fehér csik tetszett
én is annyira wellneseznék..
Eclipse akkor valamire jó volt az a tanfolyam
Navi nem semmi hogy kicsi Zoo már fogzik. Nojka is sokszor rágogatja a kezét, de nem vettem észre hogy dörzsöli.. mi a hétvégén kaptunk egy rágókás nyuszit az jó lesz. borostyánláncot is lehet veszünk majd meg van valami ibolyagyökér is erre. Zoo is milyen ügyes már hogy nagyjából hagyja aludni anyát. de cukin vigyorog szerintem tiszta anyuci lett
enyém lányom is inkább rám hasonlit anyukám mutatott babás fotóimat, kész voltam.. egy az egyben! annyi a különbség hogy nekem már akkor is sötét szemeim voltak, Nonónak meg egyelőre kék, elég világos, reménykedünk benne, hogy ilyen marad
Vikoo én azt érzem, hogy akkor nyűgösebb a babám ha anyuméknál vagy anyósoméknál vagyunk. de mikor a barátnőmék sem jöttek akkor sem viselkedett valami jól. szóval ebben a napirend dologban lehet valami.. ő otthon érzi magát a legjobban. egyre többször van hogy már altatnom sem kell bealszik magától
tegnap este viszont hogy jártam.. egész este orditott de nem gyengén, azt hittem éhes vagy a hasa fáj, de valahogy ez utóbbiról gondoltam hogy nem erről lehet szó valahogy máshogy sirt. na a végén gondoltam átpelenkázom hátha zavarja a pisi vagy valami. hát láttam hogy tök be van gyűrödve a betét, nyomhatta őt. cseréltem pelust utána egy szó nélkül elaludt. de mire erre rájöttem...
Ebba fogamzásgátlót én sem fogok szedni. nekem minden bajom volt tőle, nem hiányzik. majd vigyázunk, ha meg becsúszik egy baba annak is örülünk, úgyis szeretnénk kistesót. bár erre nincs nagy esély mert az első is nehezen jött össze
Nálunk babaöbölben alszik Nojka annyira szeretem hogy ott van mellettem. csomószor csak bámulok rá és gyönyörködöm benne. máskor megfogom a pici kezét. el sem tudom képzelni mi lesz ha kinövi. annyira nincs szivem nagyágyba tenni. tudom, lüke vagyok
Macs örülök hogy rendben vagytok. Fejpánt..
jó hogy tudsz sirni, az biztosan segit
Navi én vaterán vettem kb 40 db babaruhát 8000-ért. többségük tök jó állapotban. tényleg vétek bababoltban vásárolni. de néha én is elcsábulok
Vivi ez a keksz dolog nekem is nagy ökörségnek tűnik. ilyet én se adok tuti
Mikegirl nagyon édi Adélka is
lányok próbálok gyakrabban jönni meg képet is hozni, azt is igértem.. tudom mindig csak igérgetek de most tényleg
:D