Na végre a végére értem!
Annyira jo hogy irtátok az édesitöszeres dolgot, én meg mindig tettem plusz az ásványvizes üvegembe, hogy finomabb legyen. Azonnal abbahagyom!
Lici, én még csak most reagálok a barátod-elhagy-egy-másikért témára. Nekem tetszik ahogy Aura kezeli ezt a dolgot, vhol ö is hasonlo cipöben jár. Tartsd meg a méltoságod, NE kérdezgess a másikrol, és légy baromi jo fej. Lássa mit veszithet. Az a másik dolog ugysem fog sokáig tartani. Ne kényszeritsd semmire, ne vess semmit a szemére, ne követelj semmit. Csak légy baromi erős csaj, aki megáll a maga lábán, és légy vele kedves, és megértő. Ettől megőrülnek, majd meglátod.
Kikocska, utoljára akkor én is boldog szülinapot kivánnék neked, Rékacsnak meg bolgod névnapot.
Bringa, kérdezted hogy miért kéne megfordulnia a babának. Szoval én csak ugy gondoltam, hogy a baba az hol igy fekszik hol ugy, és megijedtem hogy az enyém végig egy pozban van.
Kikocs, köszi a megnyugtatást pocak ügyben,illetve kitartást kivánok neked, olvasom mennyi minden balul ütött ki neked. A férjed biztos hamar talál másik állást, gondolom nézitek az internetes hirdetéseket a különbözö portálokon.
Noémi, a zsibbadás tuti azért van, mert nyomta az ideget a méhed. Probálj inkább oldalt feküdni. Egyébként a zajokra nekem sem reagál igazán a gyerek. Inkább akkor mocorog, ha minden nyugodt körülötte, akkor sem viszi tulzásba, ugy kell noszogatni.
Mummy, én már meg is rendeltem a könyvet, köszi a tippet.
Bagzer, felháborito ami UH-on történt veled!
Tüni, cukor ügyben már jobb a kedélyem. Hajdum neked is mondom hogy a 3 föétkezés után kell mérnem egy orával. Ma pl. sárgaborsofözeléket ettem ebédre amiben sok a szénhidrát, és fel is ment 4,9-röl 6,3-ra, de az még mindig ok. Szoval ugy néz ki hogy diétaval karbantarthato. Most már én is inkább ugy gondolom, hogy legalább egészséges dolgokat fogok enni.
Ttimi78, én 28 hetes vagyok, a pocak 97cm már egy ideje. A mell az elején nö meg és a végén , ugy tudom. Én vettem nagyobb melltartot, de szoptatosat még nem , és elötej se csordogál hogy betéteset kéne vennem.
Na remélem nem hagytam ki semmit.
Pusza,
Eszter
28+3 (ti is irjátok már mindig oda jo?)