Sziasztok!
Megint csak elszaladtak a napok, még jó hogy előre kívántam a jó szilveszterezést!
Mik nem történnek itt?!!! Azért remélem visszatért már mindenki nyugalma a szóváltások miatt. Én nem is fűzök a témához csak annyit, hogy az biztos, hogy egy újdonsült anyukában, aki talán nem tájékozott nagyon széleskörűen a babával előforduló minden problémával kapcsolatban éppen elég stressz az, hogy megoldja ezeket, a rossz szó nem segít, az biztos. Aki tőlem tanácsot kér, még ha meg is lepődök a kérdésen, biztosan nem szidalmat kap tőlem. Persze sokszor előfordul, hogy nekem is égnek áll a hajam, olyan dolgokat látok és hallok néha, de sosem tuni mi áll a háttérben, úgyhogy messzemenő következtetéseket nem vonok le.
Na mindegy, ezt a témát lezártátok, de azért remélem nem haragszotok ezért a pár sorért.
Tulajdonképpen azért jöttek, hogy Nani felől híreket olvassak, és úgy látom épp időben.
Kedves Nani!
Könnyű szülést, egészséges szép babát és sok tejcsit kívánok!!!!!!
Nem olvastam mindent, csak futólag...
Lois!
Ki Zé még mindig gyönyörű!! Fúú, azért aza pukli az megijesztett volna. Nekünk még nem sikerült egyet sem beszerezni, le is kopogom!!!
Elküldöm neked priviben a mobilszámom, mert van hogy egy hétig be sem kapcsolom a gépet. Azért teszem, mert hátha lesz
TOPIKTALI.
Én már úgy várom, mert ide olyan ritkán jutok. Nálunk is lehetne, dehát olyan pici a lakás, 58nm.
Rani!
Milán is nagyon édes. Úgy érzem te is olyan aggódós anyuci vagy, mint én, na meg még egy jó páran, csak vannak szintek. Mi egy szinten lehetünk.
Angel!
Puszillak Titeket!! Tudjuk hogy ügyes Dióka, majcsak túllesztek ezeken a kontrollokon!!
Till!
De édi vagy ezekkel a sorokkal, amit a sírásra írtál.
Én is így vélem. De Loissal is egyetértek, hogy bizony mi lányaink már elég nagyok. Ettől függetlenül én nem hagyom sírni éjjel, kétszer felkel, azt meg kibírom.
NNa, mondjuk megvan az oka, szopizik a lelkem. annyira imádja. Barátok, rokonok meg vannak döbbenve, hogy ilyen pici lány, meg ilyen pici cicik, hogy produkálnak ennyi tejet?!!
Én se tudom.
. Na, de a viccet félretéve, ezzel kapcsolatban van kérdésem.
Kedveseim! Tapasztalatokat szereték arról, hogy az igez, ha másfél éves korig nem szoktatja le anyuka a gyerkőcöt a ciciről, utána már nem is sikerül, csak ha a kicsi úgy dönt? A másik pedig, az igaz lehet, hogy ha szoptatok és próbálkozunk a 2. babával nagyobb az esélye a méhen kívüli terhességnek ill. a vetélésnek.
Nekem most ezek az aggodalmaim. Remélem, csak félretájékoztattak és alaptalanok.
Pár szót még Littiről!
Többnyire angyalka, egyszerűen imádom. Adja a cupanós puszikat, bújik állandóan, szeretteti magát. Imád rajzolni, meg a kirakókat továbbra is. Egyedül eszik ( villás hamihoz persze kell segítség, meg a leves-evés nem olyan szép) és végre hajlandó mormális mennyiséget inni, (lehet apad a tejcsi). Már jó hónapja nem kiságyban alszik, hanem egy kihúzott kanapén a szobájában. Nagyon élvezi. Mikor kezd hozzánk átjárni nem tudom. Remélem sokára, vagy egyáltalán. Naív vagyok mi?
Na hirtelen ennyit, így is sok lett.
Pusszantás és nagyon szép napot!!