Sziasztok!
Megint csak olvasni volt időm, nehéz időszakunk volt... csak néhány dolog amire emlékszem...
Hibernia: legöregebbként 38 és fél évesen szültem a kislányomat
Peti nagyon vagány, örülök, hogy ilyen ügyes és könnyebb vele
Barba: azt hiszem Te írtad, hogy nem írt fel a doki pépet estére. Nekünk épp a védőnő ajánlotta, hogy adjunk este "tömőnek", hogy ne ébredjen olyan sokszor éjjel enni. Először nem nagyon akartam, de most már minden este kapja, mondjuk eredménye még nincs, Julcsi még mindig sokszor ébred, néha azonnal visszaalszik, de 3-4 óránként még mindig eszik is. Nem tudom mit tegyek, már rég legalább 6 órát kéne aludnia egyhuzamban, de ez sehogy sem jön össze.
Zsu: kaja miatt ne aggódj, nálunk ugyanez volt, 2 hónapig alig evett néhány kanállal, már azt hittem sosem fog mást enni csak anyatejet, aztán a 8 hónapos fordulóján bevágott 150 gyümölcsöt és azóta eljutottunk odáig, hogy délelőtt 100-150 gyümölcs, délután 50-100 zöldség, este lefekvés előtt 50-100 tejpép, közte igény szerint szopizik. És ezzel meg is oldódott a kaki gondunk is, tegnap és ma már 2x is volt.
Nagyon küzdelmes volt, mert nehezen szokja a pocakja az új kajákat, de most úgy néz ki beállt egy új rendszer, nagyjából átállt a nappali 2x alvásra is, jó kedélyű, szépen eljátszik egyedül is, nagyon élvezi a mászást körben a nappaliban, felhúzza magát térdre, állásba.
Miután le vagyunk maradva a kajákkal, még későbbre marad a glutén és a tejtermék bevezetése, de legalább már haladunk.
Mi most nagyon nehezen mozdulunk ki, vagy szopizik, vagy pépet eszik, vagy pépet csinálok, vagy alszik... valahogy most nem tudom szervezni a házon kívüli programokat, egyedül a délelőtti alvás amire egy sétát tudok időzíteni :S gondolom majd kialakul... Ti hogy iktatjátok a napi programba?
Ja, és azt hiszem már csak Julcsinak nincs foga
Orsi: Elisa nagyon édesen dumál
Gratulálok mindenkinek a kúszás-mászáshoz, álláshoz, a fogacskákhoz!
A betegeknek jobbulást kívánok!
Csöpplány: kitartást, szép lesz Balu új szobája, biztos szeretni fogja az új helyét.
Bocsánat nem jut eszembe a többi
További szép hétvégét mindenkinek!