li
hát mi fél6kor keltünk és szó szerint: nem aludt vissza... ringattuk, etettük, semmi, ott hancúrozott az ágyon... Peti az egyetlen, aki nem képes egy ágyban aludni velünk?
ráadásul megjött, de nem lehet semmit bevenni ugye a szoptatás alatt, fejem is fáj, nő a bölcsességfogam, mi jön még?
hát rólunk ennyi.
orsi, gratula, no majd mesélj a peluscserékről...
nálunk botrányosak továbbra is...
az autó úgy volt, hogy odafelé bealudt, fél órát, aztán sétáltunk, aztán haza kocsiban, de hát nem fáradt ki, mert nem mozgott... az lenne az igazi, ha már le lehetne tenni a fűre, de hát január van.
így nem tudom, mi lesz, csak "házhoz" mehetünk, ahol kicsit mászkálhat...
a repcsivel legyen igazad!
most az a terv, hogy külön jövünk vissza, én később ugye. viszont jóóóó sokat maradunk... legalábbis ez a terv.
tök jó, hogy ízlik a hús mégis.
én 2 napig adok neki, 2ig nem, szóval egy héten 3-4x kap.. üvegeset. utálnám turmixolni a húst, sajnálom.
hát én ma reggel is azt mondtam, hogy nem kell tesó.
zsu, jót röhögtem a fogamzásgátlási módszeren.
azon ne aggódj, hogy gabi az esküvőjén is tejet fog szürcsölni.
belejön, hidd el, mi ezer éve kezdtünk és még mindig folyékony az igazi kaja... ez van... múltkor csak tápi UTÁN fogadta el a sütőtök-almát, pedig szereti.
ja és tényleg emlékezz, mit meséltem, az az ismerősöm januárban szült 2010ben és ugye most már kb félidős.
és szoptat és meg sem jött neki a 2 között.
és gabi 1 hétig nem produkált semmit??? szegény...
én úgy csinálom, hogy minden másnap tuti adok neki vmi hajtót és hanyagolom a szorongatót... egyszer volt, hogy 2 napig semmi sem volt, a 3. nap délben adtam 4-5 ml laevolac-ot és az segített.
eddig 1x volt ez mióta hozzátáplálódik.
anita, de aranyosan üldögél Vince! jut eszembe: ezer éve masszíroztam, mert nem marad háton, múltkor vhogy 2 percre mosolygott a hátán, mondom, háhááá, jövök, elkezdtem simizni a hasát és tök izom!
eltűnt a régi jó kis puha has...
röhögött ahogy masszíroztam, nagyon furi volt, tök átváltozott...
nadi, gratu a székhez! mi még nem vettünk...
köszi a gratulát, egy álom, mióta le tud guggolni.
vannak perceim. meg mászkálok a lakásban és csörtet utánam... de mire odaér, tudok ezt-azt csinálni, pl elteszek egy farmert, átviszek egy játékot a szobájába (=pakolok)...
a mama nem tudom honnan jött, azóta volt papa + baba is. annnnnyira finoman mondja a p-t, ilyen szakértően, megzabálom.
sajnálom a szar hetet, hátha ez már jobb lesz...
a 2-3 edzés meg...
úristen. és diéta is? mit (nem) eszel??
én még mindig tömöm magam, kekszek, csokik áááááá
vicces hogy eddig kb csak mi szerettük a céklát elsőre...
barba hogy ment a vonatozás? ezen filóztam már, mert ha hazamegyünk vidéken lakunk majd, hogy teszed fel a kocsit a vonatra??? lehet szállítani ott babakocsit? hol?
ügyik vagytok a szőnyeggel, kérünk majd ilyen lett képet!
éles a karika??? de hol??? illesztésnél?
jajj én is nagy alvó vagyok (lennék), a babakori hiányomat pótólom.
nem tudom, mi lesz, ha jön(ne) a 2. gyerkőc és álomkóros leszek...
a repülőzésnek mi a módszere? úgy értem, lényege... hogy feszítse a hátát ki? vagy a kartartás? a láb? az egyensúlyozás? mert ha hasra teszem, azonnal kutyázik és elmegy, a másikat meg nem értem.
azt szoktuk, hogy a karjai meg a csípője alá teszem a két kezem és előre-hátra ringatom, mint egy faltörő kost. a karja ebbor úgy lóg le... asszem... majd megfigyelem.
ha nem ringatnám ilyenkor, kificeregne a kezemből.
csöpplány, hogy haladtál? kitartást neked is.
charlott, jobban vagy? nem írtál...
ja kérdés: ti a pépeket nyersen adjátok már? pl ha almát csinálok, é még mindig párolom, turmixolom... nyerse lehetne már? mert lehet megpróbálkozom reszelt almával, olyan vagányul eszik már darabosat. meg gondolom táplálóbb is a nyers. monde megijesztett...
no megyek, itt ülünk, kinn az udvaron, ő szunyál, de már pislog...
jajj még leírom, tegnap kaptunk egy farmos csörgős könyvet megint, az oldalain különböző állatok vannak és egyes részeik izgalmas anyagokból vannak. pl a malac teste selyem, a ló farka zsinórok, a birka hasa bolyhos, menő, imádja az ilyesmit, mikor símogattatom a furcsa részeket jókat nevet.
ja és csekkoltam, 5,5 hósan volt 8 kg és 8 hósan lett 9. ez rossz szerintetek? van még "szabály" mennyit kell hízni minimum?