Udv lanyok, itt az ejszakai bagoly
Malna nem tud semmit a beagyazodasrol, csak amit ti is. Ilyenkor a dokik csak a meretet nezik, az alapjan kaptok egy idopontot. Aztan lehet, hogy egy het mulva 2 hettel nagyobbanak mondjak majd...en is oda-vissza allitgattam mindig a vonalzomat.. ugyhogy passzolok..
Sajnos nem koltozunk. Visszamondtuk a lakast..pont holnap adtuk volna a foglalot, amikor megtudtuk, hogy 4 mobilszolgaltato 7antennaja van a haztaton. Sok ismeros lebeszelt, hogy artalmas lehet rank nezve is (1. emeleti lakas) az antenna a 6.-on van.
Szerintetek? ti megvennetek igy egy lakast, hogy 5 emeletre a fejetek felett 7 db mobil bazis van?
Most bus vagyok...maradunk alberletben. Az a baj, hogyha babas leszek, nekem fekudni kell es nem tudok tobbe lakast keresni....
Es enni sem, mert a haloszoba fent van, a konyha lent. Ha lent vagyok az se jo, mert wc meg csak fent van!!!!
Ezert is jo lett volna 1 lakas...
Moni ez a zumba itt is nagyon meno! Ugyes vagy, hogy igy magadtol csinalod, nekem nem lenne kitartasom, kell valaki, aki noszogat....
Lanyok jo az a tabli, mi is bekerulunk jo? Csak a mi nevunk mellett meg nem lesz szuletesi datum....csak 2-3 het mulva...