Pipocska
Most halálra röhögtem magam, magamon
Vanda
Jövő hét pénteken megyek vizsgálatra, pont 6+0-ánál. Ekkor gondolom szívhangot még nem de legalább a gyerkőcöt remélem látni fogjuk. Ekkor mekkora a gyerek???? Tudja valaki? Lehet már látni nem túl szuper UH-s készüléken is?
Lányok! Tegnap este a cicim olyan érzékeny volt, hogy nem bírtam a pólómat huzogatni magamon
,
Tetényke (marhára tetszik ez a név) és Hajni
Az Elevit tényleg nagyon jó, de nekem iszonyatos étvágyat csinált, úgyhogy helyette csak follsavazom. Érdemes rá odafigyelni.
Mircimama
Én nem tudom milyen kórházak vannak, de pl. a Margitban (azért szeretek oda járn) amikor bejelentkezel a terhesgondozásra kapsz egy papírt ahol le van irva, hogy mit-mikor-miért kell csinálni és hogyan. Minden egyes vizsgálatot elvégeznek, megcsinálják és még a dokidnak sem kell ott lenni, hanem mindig az ügyeletes nővér és orvos (leveszi a vért, vérnyomást mér, CTG-t csinál, kiadja a laboreredményeket, pisit beszedi, terheléses cukrot csinál stb, stb, stb) vagy az UH-s csecsemőorvos megnéz. Vagyis nem a saját dokink néz meg a legfontosabb időpontokban így a 12. hétben például, hanem egy totálisan hozzáértő UH-csecsemő orvos.
A választott dokinkhoz pedig magánba havi 1 alkalommal elmegyünk, amikor elviszed az összes addig összegyűjtött leletedet, nomeg akkor is elmegyünk, ha valami gondunk van vagy éppen látni akarjuk a babát UH-n mert látni szeretnénk a kismaszatot. Természetesen a doki fogad a kórházban is magánrendelésen kivül külön egyeztetéssel. Ennek sincs akadálya.
Szóval e szó mint 100, azt szeretném mondani, hogy a Margitban iszonyú jól meg van szervezve minden, mindenre odafigyelnek és minden meg van csinálva egy időben és egy helyen az egész, nem kell külön helyekre rohangálni, belgyógyászatra, sztk-ba meg ilyesmi helyekre.
Igy egy kismama sem marad ki semmiből és még arra is megvan a lehetőség, hogy bármilyen fogadott orvos nélkül szüljél, bár ezt nem nagyon szeretik.
Na, most megyek,
Pusszancs,
MJ-MÓni
4+6