Helló Lányok!!
Próbálok visszakapcsolódni, Lili baba rajtam szunyál a kendőben, Apjuk még dolgozik, úgyhogy itt vagyok
Mike-Nagyon szomorúan olvasom, hogy mind a két picúr beteg
Nagyon szorítok, hogy ne legyen kórház belőle!!!Honnan jött megint elő egy betegség?Esetleg Ati hozta az oviból??Vagy ez még a múltkori maradványa??Bocsánat, de nem vagyok képben
Ebba-Lili is néha cumizik, van, hogy 2 percenként nyöszörög, hogy tegyem vissza neki mikor kiköpi
De aztán olyan is van, hogy el sem fogadja, úgy nyomja kis a kis nyelvével, hogy közben még grimaszol is hozzá, mintha rossz izű lenne
Janka akkor még a végén megszereti a babakocsit
A kisasszony meseszép!
Eclipse-Gratula a vizsgához, le a kalappal!!
Akkor most már az államvizsga van "csak" hátra?
Amidaa-Én is úgy tudom,hogy anyatejes babóknál normális ha több napig nincs széklet, szerintem amíg őt nem bántja addig nem kell aggódni....Szélcsövet nem próbáltad még??Van akinek segít.....
Kriszta-Dávid igazi kis pasi, egyem meg a bicepszét, nagyon cukiii
Csajok ti holnap találkoztok????Iszonyúúúú irigy vagyok, én is, én is, én is akarok
Bedoha-Én is olajjal kenem Lili hurkáit
Szissz-Hatalmasat nőtt már a fiatalember!!Hogy jön ki a két gyerkőc egymással??
Maccs-Balu kész kis legény
Mi nem csak a lábujjaink között, hanem a kezünkben is gyűjtjük a szöszt és a ragacsokat
Lucuzs-Ti meggyógyultatok már???
Vikoo-Mi is a gyógyszertári szereket nyomjuk ( fürdető, popsi krém, testápoló), otthonról hozattam Anyuval, de már fogyóban vannak, így megint hozatok, nekem nagyon beváltak!!
Hozzátáplálást én csak 6 hó körül szeretném elkezdeni, remélem lesz addig tejem
Hayniii-Ahogy mondod, mindig aggódunk valamiért, ha nem alszik azért, ha túl sokat alszik azért
Mi is mostában kicsit tovább bírjuk, bár azért éjszakai átalvásról még nincs szó, de 20 órától , hajnali 2.30-ig már volt hogy aludt
Enyém lányom állandóan éhes éjszaka
Mondjuk meg is látszik rajta
Angie-Nagyon szorítok, hogy az a szívvezeték magától záródjon és ne legyen semmilyen műtétre szükség
Remélem minden rendben lesz az oltások körül is!!!
Eta-Az én kedvencem is a H und M, annyira király cuccok vannak benne, a világ összes pénzét eltudnám ott verni gyerekruhára
Pedig hát aztán Lili baba nem szenved ruha hiányban
Nálunk minden rendben, itt voltak az egyik legjobb barátaink, egy pár, akiknél szintén baba lesz, kedvet kaptak tőlünk és a barátnőm 8 hetes várandós, annyira cukik
Úgy örülök, megérdemlik a boldogságot, mert nincs valami könnyű életük!!Nagyon jól szórakoztunk, voltunk Linzben várostnézni , barátnőm le sem tette egy percre sem Lilit, teljesen szerelmes lett a kiscsajba, amit meg is értek
Lányok a ti babáitok tartják már a fejüket??Lili egy csomószor percekre is képes megtartani, aztán nagy erővel csapódik a testemnek, mindig attól félek nehogy betörje az orrát
Próbálok résen lenni
Amit már régóta megakartam kérdezni.....Akiknek van légzésfigyelője, használjátok???Bevált???
Én már egy hete nem alszom Lili szobájában ( eddig ott csöveztem egy matracon), először fura volt, de így viszont nem kelek fel minden nyöszörgésre....Egy csomószor van, hogy hallom ahogy szüttyög, átmegyek de csukva van a szeme, szóval szerintem alszik , úgyhogy ilyenkor nem veszem ki egyből!
És egy pár kép a kisasszonyról:
Bocsi csajok a sok kép miatt, nem tudtam választani!!
Puszi mindenkinek!!
Lili és Ancsa