Új privát üzeneted érkezett!

Korenka: mesélj már mi volt??
Az hogy lehet ,hogy nem láttál pár napja??
Jobb az Istenhegyin az Uh gép??

Kép
csucsu2005
Halásztelek

Jaj csajok, mire visszaolvastalak titeket teleírtatok még egy oldalt!
Nagyon köszönöm, és irtóra jól esik, hogy itt toporogtok a gépeitek elött.
Szóval a kis babszem 1 héttel fiatalabb. Nem hogy láttam a szívverést de hallottam is. Szép egészséges a pulzusa is, azt is megnézte a doki. Mérhetetlenül boldog vagyok. :D:D
korenka
Szár

12 mm. Szép NAGY baba! :D
korenka
Szár

csucsu: Gratulálok neked, akkor szerintem igyunk! Virtuális pezsgő kinyit! Egészségünkre lányok! :D:D
korenka
Szár

Nem sirtal a szivhangon? Az olyan meghato!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

Még 4D-ben is bemutatta nekünk a doki, de úgy azért nem sok minden látszik belőle. Már előjegyeztettem magam a kombináltra is.
Amint rátette az UH fejet a hasamra, azonnal látszott a kis szaros :D Sokat nőt 1 hét alatt...
korenka
Szár

malna:Dehogynem, azonnal elpityeregtem. Még apa is párás szemmel jött ki a dokitól. Nekem most jött le igazán, hogy Ő mennyire aggódott, hogy minden oké legyen.
korenka
Szár

Annyira de annyira várom, hogy hamarossan tinektek örüljünk itt ugyanígy. Nagyon édesek vagytok!!! Pusszantás!
korenka
Szár

Csucsu!

Nagyon szép méretek! Remélem megnyugodtál. Egy nappal vagyok idősebb! Tök jó!!!!! :D :D

Korenka!

Remélem jól megpuszilgatod az a gyereket ha megszületik, hogy ennyit bújócskázik veletek! :D
Azt én is szeretném tudni, hogy vajon miért nem látták már pár napja, amikor voltatok, akkor is kellett volna valamit látni!
Annyira örülök!

nikiee
Budapest XI. kerület

Korenka: Igyunk!! Egészségedre:)
Mondtam , hogy ma ünneplünk.
csucsu2005
Halásztelek

Ennyit szamit egy maganklinika es egy profi gep....Jol tetted, hogy bejelentekeztel a kombinaltra naluk. Ha ilyen gepeik vannak, mindent jol fognak latni. Es ki volt az orvos? Mert nagyon jo nevek vannak ott...

malna5

Korenka: Kombináltra mikor kell menni?? És mennyibe került?? lehet oda megyek én is akkor.
Hívnod kell a dokidat?
csucsu2005
Halásztelek

Korenka,
jajj de jó, akkor a mai nap dupla öröm! :D

Kép

Kép
sz.veronika

A kombinált 30.000 Ft

Kép

Kép
sz.veronika

csucsu: Bocsánat, csak kerestem a papírjaimat.
A doki neve: Bátorfi József és február 18-án megyek. Már most beírt a táblázatába, így ez már le van zsírozva. Nagyon kedve és precíz, csak ajánlani tudom! 30000 lesz UH-val, vérvétellel, konzultációval. Azt igérte 1,5 óra alatt meg is lesz az eredményhirdetés.
korenka
Szár

csucsu:Hívd a klinikát, és ha szeretnéd, akkor kérd kimondottan Őt a kombináltra.
korenka
Szár

engem is o vizsgalt...ilyen kis mackos...de nagyon profi

malna5

malna: Igen. Olyan ott a sötét UH szobában mint egy maci a barlangban :D
korenka
Szár

Korenka,
és mondott olyat, hogy utána majd a négyes teszt is ajánlott?

Kép

Kép
sz.veronika

Korenka: Holnap hivom a saját dokimat mert most oda kellet mennem akinél szilveszterkor voltam. Az én dokim azt mondta ha van életjelenség akkor vesz át.Szóval holnap hívom és megtudom mikor is kellene mennem a kombináltra.
De ha nem ő csinálja mindenképpen elkérem a számát.
Amúgy ő nem lepödött meg, hogy nem láttatok semmit az elötte levő uh -on azaz csak a petezsákot?
Te most mensi alapján mennyi idős lennél??
Neked is később volt PÉ d akkor nem?
csucsu2005
Halásztelek

sz.veronika: Addig haladtunk időben a beszélgetéssel, hogy megcsináljuk a kombináltot és kiértékeli a kollégáival, majd megbeszéljük, hogy mi az eredmény. Többet nem mondott, nem erőltette.

csucsu: most 8+4 vagyok az utolsó mensi alapján. De ez a kis babó Jónás-naptár szerint fogant 1 héttel később, és ez is jött ki most a 7+3 meghatározással. Először amikor voltunk 10 napja, akkor mondta, mintha lenne ott valami, de nem tudta behozni, így nem is mond semmi konkrétat. Azt ajánlotta, hogy 10 nap múlva nézzük meg újra. De nem volt lemondó akkor sem.
korenka
Szár

nnnnna át is kalibráltam a babakocsit egy héttel visszábra. :D
korenka
Szár

sz.veronika: A kombináltat azonnal mondta még a múltkor, csak a négyes tesztet nem erőltette. Gondolom, ha majd esetleg olyan lesz az eredmény, akkor.... de nem lesz olyan... :D:D
korenka
Szár

Most úgy olvasok, mint ahogy újságot szoktak.... :roll:
Bocsi csajok, de leginkább korenkára és csucsura voltam kíváncsi, :oops: persze a többit is mindjárt végigolvasom. :D

Pusszantalak benneteket csajok! Elő a kristály poharakkal! :wink: :D :D :D :D :D

Kép Kép

Kép

Kép
mirci09

csucsu gratula itt is :):):)

Korenka csodaszép :):):):) a francba a dokival hogy ijesztgetett téged :) mondtuk hogy biztos fiatalabb mint gondoltad :)

nika70
Salgótarján

sz.veronika:
Jó a telefon, én is Samsung fan vagyok. Most is az van…már amennyire telefonnak lehet ezt még nevezni. Hívni csak azokat tudom, akik benne vannak a hívásnaplóban. Csak azért nem kötött még ki a kukában, mert nagyon jó fényképeket csinál. Vakus telefon. Van még egy gagyi Samsungom is, de azzal meg csak telefonálni lehet. Mennyibe kerül egyébként ez a készülék?
Én nem kenek kenyeret az embernek, hanem piszkálom, hogy ő se kenjen. 8) :D
hogy utálok főzni, ezért még stresszel is
Na…itt van a főzés elásva. :D :D :D :D

malna5:
Mirci ebben a topicban mindannyian nagyon szeretunk! tovabbi szep napot..
Köszi, akkor maradok még egy kicsit. :P :D :D :D :D
lehet, hogy nekem is ki kellene költöznöm hozzátok, ott etalon lennék ezzel a súllyal. :oops:

nikiee:
Nem olyan könnyű összenyomni azt a gyereket, ne félj :wink: !

nika:
Nekem kb 18 éves koromban volt az első mandulagyuszkó, azóta állandóan kínlódok vele. Nem fáj, de gócos a doki szerint és elképzelhető, hogy attól fájnak az izületeim. (nem a súlytól…ááá… :oops: 8) .). Mindig ki akarják venni, de nem engedem, állítólag szörnyen fáj.
gyerek: Igazad van, erőltetni nem kell, csak minden tőlünk telhetőt megtenni. :wink: :)

korenka:
Szépen mosolyog a kis puttonylakó. :wink: :)

csucsu:
Akkor a tiéd is később fogant, de nem baj, lesz még ideje megnőni. Úgy örülök nektek. :) :wink:

Kép

Kép
mirci09

Korenkám!

Nagyon szép képet mutattál nekünk! :)
Nagyon örülök annak, hogy boldog vagy! Kéretik a jövőben nagyon vigyázni magadra és a kicsi babódra!!!!!!
Vendég

Na lányok!, újra itt köztetek.
a tényállás az, hogy nagyon elkapott a munkahelyemen a gépszíj. rengeteg munkám van és a napi munka és a tavalyi beszámoló írása, statisztika elkészítése iszonyú időt és nagy odafigyelést kíván, így nem tudom az iramot tartani veletek.

főzésről: én hétköznap egy nagyon jó belvárosi menzán eszegetek. jól főznek, ízletes minden ételük. mivel még szerencsére kapok cafetériát , így a havi összegéből vígan csipegetek. a páromnak hol az édesanyja főz, hol rendel, hol pedig én alkotok valami finomat. így az ő étkezése is változatos.

.... az a kombinált teszt , az micsoda? :oops: az a down kór szűrés?
Vendég

Sziasztok! Hát aludtam egy kicsit. Most épberdtem. Cirka 12 órát bírtam. Mostanában alig várom a hétvégét, hogy aludhassak amíg bírok.

nikiee:Olyan édes volt a kérdésed, hogy ha lehajolsz nem nyomod-e össze a babádat. :D De a csajok már megirták... :D Én azon aggódtam, hogy ha tüsszentek nehogy kijöjjön... :D
korenka
Szár

bbercsi: Igen a kombinált a downt IS szűri. 35 felett melegen ajánlják...

Én is hasonló cipőben vagyok mint te. Gyúrok a beszámolóra már és nem lesz végleg időm itt lógni. De esténként majd én is feljövök mindenképpen. Tegnap úgy berágtam a főnökömre, hogy most úgy érzem leadom a beszámolókat meg a költségvetést és beintek neki.... az egész nyarat itthon fogom tölteni Ő meg azt csinál amit akar....
korenka
Szár

bbercsi: Remélem, hogy a mostani szerelmes hétvégén alkottatok valamit!!! Annyira nagy lenne! :)

Sajnos itt még a gyerekek menzája is olyan, hogy rá sem akarok gondolni. Egyszer beteg lett a lányom és elhoztam a kajáját. A karfiol levesben nem volt karfiol. De ezt úgy értsétek ahogy írom. Piros víz. A lencse főzelék tartjával pedig úgynézett ki, hogy a lencsefőzelék tetején egy NEGYED főtt tojás ficergett..... nem hasonlított a tarjára. Negyed főtt tojás meg a fiamnak is édes kevés. Nem csoda, ha estére meleg vacsorát kívánnak...
korenka
Szár

SZiasztok
Hu de gusztustalan ez a menzai kaja Korenka, ha ilyeneket irsz, meg talan le is fogyhatok.....
Gondolkoztam a kismamak sorrendjen, latom, te 08.30-ra vagy kiirva. A tobbiek? 1-2 nap lehet koztetek, ez a legjobb!!!!
Hajra Bbercsi, hatha pont most spontan.....

malna5

Jó reggelt vagy napot! :) ...kinek mi...

korenka:
Ilyen uhu után elhiszem, hogy jót aludtál. :)

menza:
Annyira rövid ideig voltam menzás életem során, hogy nem volt időm megszeretni. :roll: Étterembe sem annyira szeretek enni, max valami olaszosat vagy kínait.

Ma este debütál a gyerekem a mamánál alvással. :shock: Megyünk az emberrel szórakozni. :P A kártyás baráti társadágom szervezett vacsorával egybekötött kártyapartyt. :wink: Bizti jó lesz.

Kép

Kép
mirci09

Csatlakozom malanhoz....valami táblázatba kellen foglalni benneteket, hogy jól lássunk mindent. :roll:

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok!
Apát leküldtem sétálni Pálmival :)

Igen csatlakozom, legyen táblázat!

Mirci,
nagyon igzi, hogy ma alszik először a mamánál! Biztos minden rendben lesz! De jó, hogy mentek kikapcsolódni! Na erre vágyom én is :)

Akkor most Bercsinek drukkolunk! :)

Korenka,
nagyon jól csinálod, aludj csak amennyit tudsz! Most aludd ki magad, mert a gyerek mellett már nem fogod! :D

Bercsi,
merre van ez a belvárosi menza? Egy héten kb. 2-szer bent kajálok útközben, mikor megyek ügyeket intézni. Jó lenne tudni egy jó helyet :)

Kép

Kép
sz.veronika

Veronikám: a menza 250 km- re van tőled. :) kicsit húzós lenne az ebéded ára, ha itt ennél. én ugyanis a nyugat királynőjének városában lakom.
:)
Vendég

jó ötlet a táblicsku :):):)valaki? megcsinálja,

nika70
Salgótarján

Bercsi,
az tényleg drága ebéd lenne :lol: Nem tudom miből gondoltam, talán a "belváros" szóból :lol:

Megcsinálom a táblázatot, akkor mik eddig az adatok?

Kép

Kép
sz.veronika

Akkor kérem az érintettektől az adatokat!

Én csak ilyet látok, hogy:

Korenka 7+3 aug 30?
Csucsu 6+2?
Niki 6+3?
De ez már tegnap volt... inkább a szülés kiírt időpontja kellene.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.veronika 2011.01.15 12:51-kor.

Kép

Kép
sz.veronika

Vagy bbercsi jár BPestre ebédelni? :shock: :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Bár most azon gondolkodom, hogy ha mindenkinek lesz vonalzója, akkor végülis minek a táblázat? :shock: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Hogy lássuk, ki mikor szül. Vagy hulyeség?

Kép

Kép
mirci09

Hát a vonalzóból látjuk, nem?

Kép

Kép
sz.veronika

De esetleg csinálok táblázatot a kiírt időpontokkal, ha megkülditek priviben! És ha változik menet közben, akkor a változtatást is kérem!

Mirci és akkor hova tegyem a táblázatot, hogy lássátok?

Kép

Kép
sz.veronika

Na végre megvan mindkettő vonalzóm. Valamiért nagyon nehezen jött össze.
Énmost azt írtam ki amit a doki tegnap látott. Igy majd ha változik a 12uh után akkor javítjuk.

Kép
csucsu2005
Halásztelek

Veronika: Régen úgy csináltuk, hogy aki csinálja az a táblázatot néha beteszi a hozzá szolásába és látjuk ki hol tart.

Kép
csucsu2005
Halásztelek

csucsu:
De jó a táblázat! :) :wink:

sz.veronika:
Ha rendesen csinál mindenki vonalzót, akkor nem kell. Az igaz, hogy annyira nem vagyunk sokan, tudjuk követni.

Kép

Kép
mirci09

mirci: Megint kártyázni mész ahelyett, hogy kihasználnátok az alkalmat!! :D:D Jó ez már csak ugratás volt. :D
Tök jó, hogy elmentek otthonról, és élvezitek kicsit az életet. Mi havonta kb. egyszer adjuk le a kölyköket, de álltalában sehova nem megyünk, csak élvezzük a csendet. :D

sz.veronika: én benne vagyok a táblázatban, ha akarjátok csináljuk. Ja ez jó szöveg: aludj előre mert a gyerektől úgysem tudsz. Bár lehetne előre aludni..... :D
korenka
Szár

korenka:
Tévedésben vagy kérlek, mert ma akciós nap van. A gyerek az első....tudod. :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Korenka,
hú, de jó, havonta egyszer leadjátok? Hm :roll: Lehet nekem is ezt kellene :)

Mirci,
máris akciós nap? Hű, tényleg mennyit számít, hogy hosszabb a ciklusom, mint a tiéd... :roll: Akkor hajrá! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?