Zsebi,
Majdem annyira izgulok érted mint te magad !! TUDOM, hogy zebrás leszel holnap
Beszélgess egész este és reggel a babóval, hogy már hihetetlenül várod hogy meglásd őt és mindenféle szép dolgot ígérj be neki ha megmutatja magát
Fea,
Ne izgulj, a 36 napos ciklusnál a 9. napon még normális, ha kicsik a tüszők. Tessék növesztgetni őket sok pihenéssel és fehérjebombákkal ! En nem kaptam meg injekciót, igy sajna nem tudom mi lehet a mellékhatása,de a hormongyogyik is elég rendesen bezavarnak. El tudom képzelni, hogy a hőhullám attól van!
Nanaka,
Neked is megy a drukk ezerrel holnapra ! Minél előbb írd meg a jó hírt
Reno,
Előttem egy nappal fogsz tesztelni
Csak zebrát hozhatsz, főleg ha te is ennyire érzed hogy ott lapul a baba.
Lara,
Szuperek a tüszőid, vasárnap biztos jól sikerül a punkció és pár nap múlva legalább 3 gyönyörű babakezdeményt kapsz vissza, akikre nagyon kell majd vigyázni
) Irigyellek a főnököd miatt...
Lullaby
Nagyon sokat pihenek, a mh-en is elég lazára veszem a dolgot, be fogom bizonyítani, hogy inszemmel is lehet zebrát produkálni !! Az útmutatásom alapján pedig neked is sikerülni fog, meglátod
Stella,
Én is olvastalak a megint megjött-ben, de soha nem írtam oda, üdvözlünk itt
Nincs valami lehetőség arra, hogy az eredményeitek meglegyenek 24-e előtt ? Ha jól emlékszem pécsi vagy, ugye ? Ott nincs Kaáli. Hol lesz az ICSI ?
Snori,
Nyugi, ha Krizsa azt mondta meg fog jönni, akkor jönni fog
Ha te is erősen arra gondolsz, az segít. Nekem a lapar előtt 3 nappal korábban jött meg, mert annyira akartam hogy jöjjön és minél hamarabb túl legyek a műtéten....Csak kitartás !
Kriszta