Sziasztok!
Hibernia:én is onnan tudom hogy Balu már fáradt hogy akkor elkezd bénázni
Mindig elesik,beakad mindenbe
Én adtam már barackos krumplit és Balu csípte
Meg az almás krumplit is
Kontrollon minden rendben volt
Balu 7200 gramm és 67 cm
Minden rendben volt vele,viháncolt,csak lestek miket csinál
Persze megint hódított,rámászott a gyógytornásznénire aki totál odáig volt érte
Majd önálló járáskor kell visszavinnem.Megkérdeztem a hozzátápit is,és azt mondták hogy a tejen és az aprómagvasokon kivül most már mindent adhatok neki
Szóval ezen felvbuzdulva evett Balu fánkot,lángost,egy kis pitadarabot,túró rudit
És hova költöztök?Messzire?
Én szeretem a halat
Tök jó hogy kezd visszatérni a régi Pepke alvá ügyileg.
Nálunk is tök jó a helyzet,végigalussza az éjszakát,max 1szer kelt az elmúlt 3 napban
Balu is a savanykás ízeket kamálja.Pl a meggy az egyik kedvence.Meg a sóska,egyik se egy édes cucc
Balunak nagyon ízlik a joghurt,meg a krémtúró,ma is azt uzsizott
Cuki a videó,nagyon ügyesen kiszedi azt a formát
Kimászik az ülésből?Már autósülést használtok?Én mindig bekötöm Balut,akármennyivel megyünk,ki tudja,nehogy valami állat belénkszálljon,hiába áll a kocsi
Én adok 6 hós kora óta narancsot.Adtam facsarva,turmixolva,mindenhogy ízlik neki.
Boldog 8 hót Petyának!
Tök jó a videó
Bocsi,de olyan kis lányos hangja van Pepkének
De tökcuki ahogy szórakozik a vízbe
Neked így megmarad fekve???????Én nem bírom még hajmosás erejéig se lefektetni
Igen,az a kutyázás.Nálunk az teljesen kimaradt
Édi lehet Pepke ahogy a segítségedet kéri a lejövetelhez
Juci:ez a bukó nem semmi,de elég praktikusnak tűnik.Bár nem tudom hogy így megtanulja e hogy hogyan kell esni hogy ne üsse meg magát.
Orsi:és h-h roszzul aludtákl?Gondolom a gyerekek minden rezdülésére felkeltél,nem?Én mindig sokszor kelek ha Balu mellettem alszik,minden rezdülésére fent vagyok.De még így is jobban alszom mint mikor a kiságyba kell hozzá felkelni.
Nagyon ügyi Elisa a kutyázással
Nálunk is ilyen volt a hátra fordulás,inkább esés
Mondjuk még most is csak az ágyon tud átfordulni a hátára.Földön nem,de próbálkozik.Egyre jobban látom rajta hogy ura a testének és hogy próbálkozik felfedezni a mozdulatokat.
Charlott:a babák eléggé megérzik a hangulatingadozást.Lehet érzi hogy tényleg negatív a csajszi.
Hát Balu nagyon sokat gyagyog babanyelven,mintha összefüggő párbeszédet mondana,csak semmi értelme nincs.Mármint nem értek egy szót se,de nagyon tudja mondani a magáét
Le se lehet lőni.Csak hiába próbűálom felvenni,ha észreveszi a kamerát akkor rögtön abbahagyja.Majd egyszer suttyomból megpróbálom
Nagyon aranyos Krisz a videókon
Barba:ez a körte dolog érdekes.Én 5 hós korától adom neki a frisset és soha nem volt vele bajunk,pedig mi is pocakfájósak voltunk.De ahogy betöltötte a 3 hót azóta szinte egyszer sem volt
Hát én akkor a rossz fajta kölesgolyót vettem,mert ez nem olvad.De úgy adom neki hogy félbevágom és úgy pakolom elé,na azt szépen elcsipegeti,és eszegeti
Nálunk még csak hátbaveregetésig jutottunk el,hálisten.De akkor nálatok se volt olyan nagy vész,bár biztos a frászt tört ki
Öööö,most popsikenőcsöt vagy popsitörlőt csináltál?
Én belebonyolódtam az írásodba
Na én akár az üknagyanyákig felsorolhatnám Balu akkor se enne
Nálunk is kb 2-3 óra alvás kell egy nap,hogy ne zizzenjen meg estére.
Nadi:szép méretek!Milyen kis pille még Gréti is
Hogy van a cickód?Na és a tejcsi elapadt már?Gréti pocifájóssága elmúlt?(ezt már rég akartam kérdezni csak folyton elfelejtettem
)
Balu se ette elején a krumplit.Nekem a védőnő azt mondta hogy akkor sűrítsem rizzsel,vagy kukoricaliszttel.Vagy csak ici-pici krumplit tegyek bele,hogy szinte észre se vegye,aztán növeljem.Na ez bevált nálunk,még a csirkénél is.Azzal is küzdöttünk,mert nem akarta enni.Ja és kezdi a darabosat is megenni.
Arra is bevált a taktika
Én úgy csinálom a csirkemellet,hogy megfőztem az egészet,pürésítettem vízzel,és ezt szilikon jégkockatartóba tettem.És csak simán előveszek 2-3 kocknyit,mikróba kiolvasztom és beleborítom a főzijébe.Így tök könnyű adagolni,nem kell pepecselni vele,csak egyszer
Zsu:ha majd elindul Gabi,biztos le fogja magát kötni mindennel,főleg a "nemszabad" dolgokkal
Én meg úgy érzem hogy most nehezebben viselem Balut mint a legelején,pedig akkor is kelt éjjel.De nem éreztem ilyen nehéznek mint most.De mondjuk most nappal is fáraszt,azért viselem nehezebben az éjszakáékat. (?)
Ne aggódj,esetleg kezd el csalogatni valamivel ami után nyúlni kell,mikor négykézláb áll.Balu így seperc alatt elindult,kis ösztönzés
Cuki Gabi a videón,és tényleg milyen mély hangja van
Monde:jó,tényleg ilyen szempontból sokkal jobb a helyzet,hogy ki tudja várni a kaját,és nem csinál jelenetet érte
Szép méretei vannak a lánykádnak
Szintia:örülök hogy meggyógyult Szintike
Nincs gáz??Jesszus ez milyen már??A fűtés is gázos?
Gratul a mozgásokhoz!
Nagyon cuki a képen
Én is most szándékozom kiváltani a csomagot
Én is adtam már Balunak túró rudit,én körtével összeturmixoltam és úgy ette
Csak egy túró rudit kapott,de ízlett neki
A szentkirályi ásványvizet is lehet babáknak adni forralás nélkül és sokkal olcsóbb mint a Jana!Csak egy infónak írom ezt,én már 2 hós kora óta azt adom neki
Azért nem mindegy hogy 1 l Jana 160 ft,egy 1,5 literes szentkirályi meg 100 ft
Gratul a fogakhoz!
Állítólag nekünk is jön felül,de én nem látok belőle semmit.De a koraszülöttes dokinéni látta,ő tudja
Mi jól vagyunk,az utóbbi napokban rendeződtek Balu alvásai is,bár ma most siekrült leküzdeni fél 12kor
Minden rendben egyébklént velünk,bár Balu am elég bágyadt.
Tegnap voltunk megvenni Balu szobájába a festéket,szép kéket vettünk,meg effekt festéket,az egyik fal olyan lesz
Elvitték tegnap após ágyát meg a fotelját is,így most már tudunk intézkedni
Voltak a festők is,elvileg jövő hét szerdán jönnek elkezdeni Balu szobájának festését
Szép kék színű lesz,egyik fal meg effekt festékes
alig várom.Aztán padlózunk,és lehet berendezni
Szóval lehet hogy Balu a februárt már az új szobájába kezdi
Tök izgi
Alig várom hogy kész legyen
Megcsináljuk a fürdőszobai falat is,leginkább a plafont,mert olyan mint egy domborzati térkép.Na meg lefestik amjd
Még beszélünk avillanyszerelővel is,mert fel kell majd tenni a lámpáját,meg létre kellene hozni két konektort is a szobába.Áááá,tök be vagyok pörögve
Na megyek aluszikálok