Jó estét!
Mielőtt mindenki tőlem kérné a Rékás dvd-t, szeretném eloszlatni a tévedést: nem én ajálottam, h. megírom, mivel nekem sincs még meg, bár már írják állítólag, ráadásul én sajna a talira sem megyek...
Azt meg tudom kérdezni, h. a haver -barát honnan tölti le, de itt Dorka írta nekem, hogy ha szeretném megírja és el is küldi, szóval tőle kérdezzétek, okés?! És bocsesz, ha félreérthető voltam...
Eta, nem, nem nincs edzőim? Bár szeretném, ha lenne és a nem túl hosszú távú terveim között szerepel is
Amúgy honnan gondoltad??? Olyan (ki)oktató szagú volt a "képzeld el, h. szép vagy és az leszel" kijelentésem?
Én inkább úgy fogalmaznék, h. a gondolatnak teremtő ereje van!!!
Sapi témára visszatérve: fürcsi után kicsi Zoo is kap, mert nagy a hmérséklet különbség a fürdő és szoba között!
Macsi, Bazsi ééédes!!!! És nagyon tudja a rendet! Örülj neki!!!
Én most küzdök Zorkával, h. ellegyen egyedül is: játszószőnyeg, zene, stb... eddig azt hittem milyen szuper ügyes anyuka vagyok, de kezdek ráébredni, h. lehet már el is kényeztettem
A kendőről meg csak annyit, h. ha Zorka szeretné, akkor én is többet hordoznám szívem szerint, de az eszem meg azt súgja, h. inkább tanítsam önállóságra. De mivel nem annyira csípi a hordozást, marad a másik verzió, azaz csak maradna, ha lenne kitartásom hozzá
mert igaz, h. kendő nem a szíve csücske, de azért kézben imád lenni!
Tegnap itt nyünyörögtem, h. nem alszik semmit napközben, ma meg fel sem lehetett szinte kelteni???
Ti tudjátok, mennyit kell enni kb. egy ekkora babának? Csak mert Zorku ma kétszer egymás után (most pont megmértem, amúgy nem szoktam) 140, ill. 160 ml-t evett! Ez nem sok egy alig 5 kg-os gyereknek?
Most meg 8-kor nem mértem - pedig nem ártott volna - és szerintem alig evett, mert ugyanakkora a mellem és most így nem fogja kibírni 3-ig
pedig milyen szép is lenne!
Ja és most is alszik...
Eclipse, gratula Apidnak
Bögrés süti nálunk is sláger volt egy időben, csak nekem nem mindig sikerült, volt, h. olyan lapos lett, úgy kellett kivakarni a bögréből
Egyébként ma egész nap eszem, főleg sütit és egyéb nasit...ááá...tiszta hasas kezdek lenni