Sziasztok!
Kedves Vikó!
Örülök, hogy tetszett a sztori, élőben jobb volt
Amúgy néha általános nálam a szerencsétlenkedés, de ha még jó híreket is kapok
Ma este nyolcra megyek új doktorbácsihoz, már izgulok is, ugyanakkor elárasztott valami jóleső nyugalom
Hüvelyi UH szerintem annyira nem kellemetlen, na meg hát valahogyan csak kell mozizni. A tehénmelltartós viccen nagyot vidultam! Méga a könnyem is kicsordult.
Hormonok: arról tudtam, hogy babát várok, hogy némileg nem a szokásos módon reagáltam különféle eseményekre. Volt egy kis idő, amikor nem volt mobiltelcsim, mivel elhagytam. Jól meg is voltam, de család addig morgott, mire elfogadtam szülinapi ajándékként egy új telcsit. Na de akkor már váltsak szolgáltatót is, mondtam jó. Hát kb. ötödször mentem, amikor már minden sínen volt, mire ügyfélszolgálatos mosolyogva kért tőlem személyit , útlevelet, jogosítványt, bankkártyát. Mondtam csak személyi van meg bankkártya, meg házassásgi anyakönyvi kivonat a névváltoztatás miatt, erre ő, ez nem elég. Mondtam egyszerre nem kérhet útlevelet, meg személyit, mert nem hatóság. Mondta neki nem megfelelő a hitelképességem. Mire én, hogy hogyan tudja ezt az útlevélből és a személyiből megállapítani. Neki akkor is kell. Kisebb morgásból határozottan átléptem a magas cére, és két perc múlva már ott tartottam, hogy oltási bizonyítvány, fogorvosi lelet, netán negatív Hepatitis lelet kell-e neki, esetleg kiváncsi-e, vagy kell-e pszchihológusi vélemény, hogy kapjak egy készüléket (sose voltam pszchihomókusnál
.
Nő üres tekintettel hallgatott, majd közölte, igaza van teljes mértékben, DE nem tudok segíteni.
Akik ismernek tudják, hogy egy lajhár temperamentumú, vagyok ezért kérdezte meg a férjem, hogy minden rendben van-e velem? Pár nap múlva pirult a teszt, mire ott volt a fejemen a vigyor, hogy nna ugye, azok a fránya hormonok
Ja heppi end: fél óra múlva egy másik boltban egy tündéri nő azonnal adott telcsit, igaz akkor már vittem útlevelet, meg amcsi vízumot is, biztos ami biztos
Azóta egyébként nyugis vagyok, ja és a vígjátékokon is picsogok, mint egy gyerek, pl. Apja lánya, vagy Haverok. Ti hogy álltok ezekkel a fránya hormonkákkal?
Üdv mindenkinek, jó reggelt: Juca
Ja és babonából még nem mondom meg hol fogok szülni, mert hirtelen elinanlnának a többi kismamákok