Sziasztok!
Későn értünk haza, majd tesómmal skype, vacsi, visszaolvasás, és most értem a végére!
Bogárka! Nekem van Korolen-em is, meg King-Kong. A kettőt együtt kellett szednem. Szóval, küldöm mindkettőt. Ja, és egy egészen fontos dolgot el is felejtettem. Amikor én voltam ezen az előadáson, találkoztam azzal a tanácsadóval, volt ott egy másik csaj is. Aki 41éves, és ugyanúgy babát szeretett volna. Neki volt előtte pár hónappal egy vetélése. Neki ugyanezeket a cseppeket ajánlotta a fickó. Na, Ő is csak 3hétig szedte őket, és most annyi idős kismami mint Kati, szóval, csak pár nap van köztünk! Talán ez is ad egy kis erőt Neked.
Cham! Nagyon szuper, hogy sikerült, gratula. Akkor most még mennyi van? Fiúk hogy vannak? Sajnálom a hányást!
Rita! Zalán baba biztosan szót fogad és megvárja azt a két hetet!
Csillag! Jaj, de szuper, hogy eltűnt az a fránya sérv! Örülök, hogy elvitték a kocsit!
Mona! Nagyon szuper méretek, az enyém is hasonló volt ennyi idősen!
Dike, drága! Szerintem napok kérdése, és érezni fogod. Én 18 hetet betöltöttem, amikor éreztem, de rögtön annyira, hogy odatettem a kezemet és szó szerint megbökte!
Majga! Tényleg szerencsés vagy, ez egy szupi fotó, és szupi gyerek!
Selyem! Én is mindig kiöltözöm, amikor dokihoz megyünk, de ha a városba megyek, akkor is. Egyébként, azt én is tapasztaltam, amit Te írtál, bár nem kórházban vagy dokinál, hanem inkább akkor, amikor már megvan a picur. Én mondtam, hogy nem szeretnék szabadidő ruhás babakocsit toló anyuka lenni.
Na, és akkor most mi! Babónk 2kg, és egy tündér. Képzeljétek, kérni szerettem volna képet, de annyira beledugta a buksiját a lepénybe, hogy sehogy nem sikerült jól lekapni. Pedig annyira rendes volt a doki, nem fogjátok elhinni, de még 4D-re is átkapcsolt, hátha úgy jobb a látvány. Annyiból mindenképpen jó volt, hogy láttuk, hogy kerek buksija van, és olyan kis husi, jaj, össze vissza tudnám csókolgatni. Abból amennyit láttunk belőle, úgy néz ki, hogy apukájára fog hasonlítani, aminek én nagyon örülök.
Aztán elmentünk vásárolni. Majdnem vettem magamnak egy vastag tavaszra való kardigánt, amit olyan átmeneti kabátként lehetne használni, én nagyon szeretem az ilyeneket. Nagyon olcsó volt, de sajnos egy helyen annyira ki volt húzódva a szála, hogy nem hoztam el.
Majd megvettük a laminált padlót, nagyon szép. Meg megkaptam a ruhaszárítót, amit szerettem volna még babó születése előtt. Eddig mindenhol nagyon drágáért láttam, erre ma az Obiban csak 5ezer volt. Annyira örülök neki, ja, és persze kisírtam magamnak egy szobanövényt, amilyet a múltkor ki kellett dobnom, mert nem élte túl az építkezést!