Sziasztok!
Húú, de rég voltam, de hát nem sok időm volt jönni. Mi megint betegek vagyunk, már a pénteket lázzal kezdtük, úgyhogy újra a dokinál kötöttünk ki, aki végül azt mondta, hogy vegyek Tantumverdét sprébe és azt adjam a Biusnak. Mivel a múlt héten fejeztük be az antibiotikum szedését, ezért nem akart újra felírni. Erre mára már nagyon köhögött a Bius, úgyhogy mentünk is a dokihoz ismét, aki most a mi dokink volt, felírt egy újabb antibiotikumot. Úgyhogy most megint szedjük a gyógyszereket mert kaptuk mellé még egyszer a hurutoldót is. Most már az idén mi nem megyünk oviba.
Pedig ezt az egy hetet jó lett volna kihúzni mert lett volna dolgom, de hát a kisasszony mindig keresztül húzza a számításaimat.
Nálunk a karácsonyi ünnep pénteken lesz, most szólt az óvó nő, hogy ha gondolom akkor 9-re vigyem majd be a Biust. Hát én biztos, hogy be is viszem.
Erről legalább ne maradjon le ha már egyszer oviba nem tud menni.
Aztán ma befizettem neki a kaját is, keményen 350ft-ot kellett fizetnem.
Én olyan jót röhögtem amikor meghallottam az összeget.
Csütörtökön megjött anyunak a konyhabútora is, úgyhogy még pénteken amikor a párom haza jött, el is vitték a munkatársával. Szombaton meg mentünk és a párom fel is rakta neki. Hát anyu nagyon örült neki és tényleg sokkal szebb is lett a konyhája, mint amilyen volt.
Edit!
A sírt a hideg miatt takarta le anyu, hogy nehogy valami baja legyen. Majd tavasszal meg leszedi róla azt a fóliát. Egyébként már nagyon sok sír van így betakarva ott kint.
Köszi, hogy szóltál az infra miatt, de már nem kell mert vettünk egyet pénteken. Az egyik ismerősöm szólt, hogy a Rossmannban van egy jó pár db és csak 2000ft volt. Már én is épp szólni akartam neked, hogy ha még nem kaptál akkor ott lehet venni, főleg, hogy mától is van ott leárazva 2500-ért. De akkor már elkéstem vele mert neked is van.
De jó neked, hogy már ennyire kész vagy a karácsonyi ajándékokkal. Nekünk apa még nem kapott fizetést, így ami még hiányzik azt majd csak hétvégén tudjuk megvenni. Nálunk a csomagolást is ő végzi, de lehet, hogy idén kénytelen leszek besegíteni neki mert csak 23-án jön haza hosszabb időre. Ami sajna nem is olyan hosszú idő mert már 2-án megy is vissza mert sok a munkájuk.
Szóval a vásárlással még mindig ugyanott állunk. Bár most már annyival vagyunk előrébb, hogy nekem már félig megvan az ajándékom amit kapok. Anyutól ugye kaptam a pulcsit, az alá vettem egy vékony hosszú ujjút, vettem egy farmert és kapok mellé még egy csizmát amit a Deichmann-ba néztem ki. Na azt még meg kell vennem.
Hát ennyi történt velünk mostanában, úgyhogy most be is fejezem mert a Bius végre alszik, bár a köhögése miatt elég nyugtalanul, de amíg fel nem kell be kéne fejeznem a portörlést.