Csillagvirág
Még biztos nem szülök. Legalábbis még úgy érzem, ráadásul kell még két hét, hogy felkészüljek, jobb még így, hadd nöddögéljen Zalán baba. Egyébként mindenem fáj, jóslók is vannak, de nem több mint két-három hete. A csípőm néha majd szétszakad. Egy-egy fárasztó nap után a derekam nagyon odavan, ha leülök, alig bírok felállni.
Örülök, hogy végül sikeres volt a cumihadművelet. Le a kalappal a kitartásod előtt, én már tuti kivettem volna a kiságyból.
Bencus is nagyon ügyes.
Bogárka
Ne keseredj el attól amit a természetgyógyász mondott. Egyszer a Fókuszban is mutattak valakit akinek azt mondták el van öregedve a szervezete (60-70- éves kb), és most mégis van babája.
Egyébként én ebben nem hiszek. Mármint biztos van alapja, de így csak lehangolja az egyént, pedig a pozítiv gondolkodás sokkal fontosabb.
Milyen csillagjegyben születtél? Ha jól tudom te is skorpió vagy. Mert állítólag fő problémánk, pont a női szervek. Nem hiába volt nekem is a mellemben filobradenómám/cisztám.
Selyem
Szerintem is keress másik orvost. Ha PCOS lennél, akkor hogy eshettél teherbe simán, kezelés nélkül? A ciszta havi vérzéssel ürül (jobb esetben), én is úgy tudom.
Nem pénz kérdése, hogy csinos legyél az utolsó hónapban. Bár nem tudom engem milyennek látnak külső szemlélők, de adok magamra. A hajam is rendezett, minimális sminket használok, és a ruházatomra is odafigyelek. Nőies dolgokat is tudok hordani, meg általában fekete cicanadrágban és hosszú csizmában vagyok, szerintem csinos. Én is azt néztem, hogy NST-re melegítőbe jönnek a kismamák, meg bő pulcsi, szóval amiben otthon vagy.
Nálam alap, ha orvoshoz megyek, akkor rendesen felöltözök, akár ha csak Regit viszem védőnőhöz vagy bármi.
Dike
Nekem is egy kilóval többet írt a kiskönyvembe most. Meg valamikor középidőben is egy kilóval többet. Szóval biztos valami ösztönzés féle, hogy hú de sokat híztunk, tessék odafigyelni.
Pedig alig eszem, de most így a végén 14 kiló plussznál tartok. Reginél is ekkor mérték utoljára, és 11 kiló volt a vége. De Zalán jóval nagyobb baba is. És mástól is azt hallom, hogy kb ennyit híznak a másodikkal. Mennyiről indultál?
Kati
Hú, nem semmi. De a lényeg, hogy nincs baj, vásárlást még érdemes most intézni, a végefelé már nem biztos hogy lesz erőd.
Nekem végre meg van minden, még becuccolom a táskába, aztán kész vagyok. Vettem néhány új fehérneműt még, úgyhogy a régiek mehetnek a csomagba.
Pedi
Biztos nem. Nekem is szokott fájni néha mindenem, de van hogy napokig jól alszok, és napközben is nagyon fitt vagyok. Ami fura lesz viszont, hogy azért a végefelé már eléggé van súlya a babának, és a méhszájat erősen feszíti, az nem kellemes. Már nekem is jön az időszak, amikor sétálok, és meg kell állnom, mert úgyérzem szétszakad a méhnyakam, annyira feszít.
Beze
Akkor jó, most már biztos fog majd enyhülni a vérzés. Egyébként én nagyjából úgy számolom ezt a gyermekágyas vérzést, hogy a kimaradt havi vérzéseket pótolja a szervezet. Biztos jól ki van ez találva, és ha tovább tart, legalább jól kitisztúl a szervezeted.
Regi is fosott már sugárban. Éjjel, kicsit én is le voltam lassulva, aztán mielőtt ráhajtottam volna a pelust, a vállamat eltalálta.
Mona
Hihetetlen, hogy már itt tartasz. Jók a méretek.
Ma van a pihis napom, úgyhogy nemsokára ledőlök egyet aludni.
Majd pénteken jövök legközelebb. Addig is jók legyetek!