Sziasztok Csajok!
Ma nagyon szar napunk van, már a fejem is fáj:(
Szegény kicsikémnek nem tudom mi a baja, egész nap sírdogál, szinte semmit ne tudtam csinálni, kézben van el, alszik 20 percet, min tpl. most, aztán kéz, és kb 2 óránként se kéri a cicit.
Nem szokott ő ennyit sírdogálni:(
Lucuzs, nagyon örülök a jó híreknek!!!!Ügyesek vagytok nagyon!!!
Kriszta, köszönjük a szájpenészest leírást.Én egyszerűen nem tudom eldönteni, mert nekünk most kipirosodott a popsink is, neogranormonnal kenem, és az állandó bukás miatt esélyem sincs a törölgetésre, de nincsenek nálunk foltok, általában fehér a kis szája.
Andris szerint mindent túlaggódok:(
Amidalah, szerintem csak szimplán próbáld meg minél többet cicire tenni, és ne görcsölj rá(mondom én, aki mindenre rágörcsöl)én is voltam így, mint te, sokat volt akkor cicin nagyon Luca.
Csajok, sajnálom ezeket a nátha dolgokat, mi is szörcsögünk.Szerintetek kiporszívozzam?
Vikoo, igazából én bírom, nem sír, csak akkor ha elmegyek mellőle, mondja a magáét
Köszi a kendő tippet!
Spinning-de jó lenne!Mi már hetek óta a fallabdát tervezzük, de így hogy Lucababa ma ilyen rosszkedvű, nem akarom itthon hagyni a mamával!
Nagyon édes a kis tigrised!!!
Csajok, amúgy nagyon gáz, hogy most már 1 hónapja tornázok, és semmi, nem várok csodát, csak 1 kg-t legalább.Egyszerűen nem bírok megbarátkozni a testemmel.
Szex: mikor nekilátunk, nekem is fáj, remélem ez elmúlik.
Aranyoska, mikor a kórházban voltunk, nálunk is hallottak szívzörejt, aztán megállapították, h. nincsen semmi baj.Ezen ne aggódj!Tényleg minden 2. babánál megállapítják, legalábbis itt nálunk.Gyógyuljatok meg gyorsan!!
Ebba, hajrá!!!
Eclipse, de szuper, h. ok a köldök:)Mikor vizsgázol?
Navi, lehet, h. tényleg ugrás.De majd rááll a cicid is!
Mikegirl, enek az influenzás oltásnak utánakérdezek én is.Jó, h. túl vagytok rajta!
Roma barátaim: gyűlölöm őket, az összeset, sajnos nem tudok Rytának más tanácsot adni, mint amit írtam is, én állandóan veszekedtem velük, nagyon csúnyán.,Rajtuk NEM lehet segíteni, 100-ból 1 kivétel van.
Milyen a Brendonos kocsi amit vettetek és milyen nehéz?
Szeretnék venni vmi könnyű kocsit, amivel mozogni is tudok, mert ez baromi nehéz, és az én autómba bele sem fér...
Ryta,a zért csak óvatosan!És írj!!
Puszi csajok, mindjárt próbálok képet felrakni, ha még beleférek az időbe:)