Hali!
Bogarka:majdnem eltaláltad...
Haladjunk szép sorjában:
Elcseszett egy kamaszkorom volt,nem jártam ki a sulit,helyette 16 évesen rendes bejelentett állásban melóztam:D
17 évesen jött a mindent elsöprő love,meg Petike,meg amint 18 lettem,az esküvő(hatalmas,7 hónapos pocival)
Aztán jött 2006 karácsonya...a drága életem párja,inkább valaki egész mással képzelte el az ünnepeket...jöttek a nagy békülések és a nagy haragszom rád-ok....na meg becsúszott Gabika(szigorúan zoknival!!!!!!!!)
2007 márciusában,mikor már túl voltam minden időn,amikor még tehettem volna bármit is,kidobott az utcára a kitudja hanyadik csaj miatt....nem volt választás....Gabikát meg kellett szülni...elmúlt a nyár....próbáltam örökbe adni,a még meg sem született babámat(hiszen egymagam 2 kicsi gyerekkel,albérletben,segítség nélkül,mert a szülők le se tojták a fejemet....)DE az anyai ösztönök nem engedték,hogy aláírjam a papírokat.....
Szeptemberben a tárgyalás alatt beindult a pocaklakó(még 3 hete lett volna)és másnap kibújt a kisherceg...Természetesen az IDIÓTA (azóta csak így emlegetem a volt férjemet) szerint a gyerek nem is tőle van...
Telt múlt az idő....marha nehezen,fogcsikorgatva,de végig csináltam...az akkor 3 éves Petike,igazi hősként nem a kisautókkal foglalkozott,hanem nekem segített az öccse körül...igazi férfiként tűrte...10 hónapos volt picur,amikor is be lettem mutatva nevelőapám kollégájának....na azóta együtt vagyunk...
Ugyebár 2008-nál járunk...annak is az augusztus 22.napjánál:D
Aznap kaptam meg az új embert,amikor válás után vissza vettem a lánykori nevemet:D Hamar össze is hoztuk a közös bébit,így február 7-ére ki is tűztük a lagzit...előtte 2 héttel,a 12 hetes uh-n a doki már csak egy sorvadó,élettelen magzatot talált...
Utána képtelen voltam teherbe esni 1 évig...
Tavaly (2010) januárban éreztem,hogy van valami...késett az amúgy óraműpontossággal érkező....volt pozitív teszt is.....dehát a melóhelyet muszáj volt lecserélni...(kétgyerekes anya,ugye nem lehet felelőtlen,tehát biztosat,bizonytalanért nem ad fel)
Miután lehúztam egy zúzós műszakot,hazarohantam,átöltöztem és már mentünk is az új meló felé,próbanapra...így 21 órát dolgoztam a 24-ből:D
Talpra esett kiscsaj vagyok,természetesen a melót megkaptam...de másnap elöntött a vér....rohantam a dokihoz,aki megerősített benne,hogy mi volt ott..
Na dolgoztam tovább,apával közben megbeszéltük,hogy nem "akarunk" gyereket,ha jön,jön,ha nem,nem(persze mindent megtettünk,egy darabig gyógyszert szedtem,de migrénem volt tőle,így gumira váltottunk.
Sikeresen elhelyezkedtem újra...sikerült is a novembert ledolgozni...amikor is a várt,egyszer csak nem jött...
Hát itt tartunk most...
Jah mégsem....decemberben ki akartak kaparni,mert a 7 hetes uh-n hatalmas vérömleny mellett,meg az 5 cm-es ciszta mellett nem találtak szívhangot,de gyorsan feküdten ügyin,és hétfőtől csütörtökig,míg mennem kellett volna a műtétre,ügyesen eltüntettem a vérömlenyt és csináltam szívhangot:D
Holnap megyek a 12.hetes UH-ra:D
Jah azt el is felejtettem majdnem,hogy nagyon kis ügyes ez a babó,mivel azt mondtam,hogy mivel ilyen korán kezdtem,szeretném legalább a 40-es éveimet kiélvezni,és magammal törődni....tehát 25 éves koromig ha összejön,összejön,ha nem,nem...dec 5-én van ugye a szülinapom...hát november végén kaptam a pozitív tesztet:D
Uhh de hosszú lettem....
De remélem,hogy kielégítettem a kíváncsiságotokat:D