Sziasztok!
A gyengélkedő tagozat is megérkezett:)
Hétvégén itt voltak anyuék,esélyem sem volt jönni.Örültem nekik.Anya hozta a formáját,és mire elmentek haza idesütött egy raklap rétest,meg fini rákos pizzát.IMÁDOM
kENDŐ:nekünk nincs és nem is tervezek venni.Jópofa dolognak tartom,és most nem pálcát törve senki feje felett,írom,h én még azelött leszoktattam az állandó ölbenlétről,mielőtt még rászokott volna.
Nálunk az a rendszer,h hinta és játszószőnyeg,ha játék és társadalmi élet van.Kiságy,ha alvás.Ölben,ha evés és pocakfájás van,illetve ha beteg.
Sajnos eljátszottuk pár alkalommal,h hagytam picit sírni(5perc)aztán bementem,nem szóltam hozzá,csak visszaadtam neki a cumit,vagy felvettem,míg meg nem nyugodott és szó nélkül visszatettem.Aztán az 5-ből,lett 10perc,h azért érezze,h nem hagytam magára,de azt is,h nem ugrok,mert egyet nyekken.
Én sokat vagyok egyedül,és az elején elhatároztam,h akármilyen nehéz lesz,de hozzá fogom hamar szoktatni,h aludjon el magától,és,h nincs egész nap popsirázás.
Nehéz,meg kur*a nehéz volt hallgatni,h sír,de következetesnek kellett lennem,mert tudtam,h hosszútávon,neki és nekem is így lesz jó.
Persze,ne úgy képzeljétek el,mint egy kiképzőtábort
Rengeteget játszom vele,és ölben is szívesen fogom,csak figyelek a mennyiségre,mert hát a jót hamar megszokják
Berni:én úgy tudom,h a láz a picibabáknál is épp úgy van,mint nálunk.Most,h Beki beteg volt(hál égnek megúsztuk láz nélkül),de azt mondta a doktornő,h 37,5nél lehet neki adni egy félnél picit nagyobb kúpot,de addig semmit.4 Órának pedig el kell tellnie a két kúpozás között.Aztán cáfoljatok meg,ha rosszul tudom.
Mi holnap megyünk délben gyógytornára,sajnos múlthéten a takony miatt nem értünk oda.Délután pedig csípőuh.-ra.Én a héten tervezem kilövetni a kislányunk fülét,,de kicsit féltem.Jövő hét hétfőn megkapjuk a 3 hónapos oltást,aztán elhúzúnk Balcsira pár napra.Apa szabin lesz,így egyik nap mi kereket oldunk anyuéktól és édes kettesben elmegyünk picit megáztatni a hátsónkat.
ALIG VÁROM.
Beki egy tündér,rengeteget mosolyog,gagyarázik.Az étvágya most kezd helyrebilleni a betegség után,de az alvókája továbbra is jó,ami az éjszakákat illeti.Enni napközben eszik 3 óránként,de éjjel van,h eszik 10kor,aztán meg reggel 6kor,7kor...változó.
Csajok!!!
EGY KÉRDÉSEM LENNE:ti beadatjátok a ROTA vírus elleni oltásokat???
-mi nem tervezzük.Nem az ára miatt,bár az is húzós.2x20.000.-,hanem ,mert nem igazán vagyunk ennyire oltáspártiak.Szegénykémnek sosem lesz rendesen kialakult immunrendszere,ha minden szarra beoltják.Tudom,h az ő érdeke,de én a bárányhimlő és a kullancs oltást szorgalmaznám majd,ha aktuális lesz.Állítólag,amelyik gyerek elkapja a rotát,az 95%,h kórházba is kerül..és a gyerekek nagy része sajnos elkapja,bár én még nem hallottam senkitől.Akkor mitől véd?
Na mindegy ez az én véleményem,de érdekelne,ti,h látjátok.
A babócák gyönyörűek.
Janka édes ahogy pucsit;)
Majd még jövök.Pusszantás!!!!