Új privát üzeneted érkezett!

NAGYON NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Mi is kívánunk nagyon boldog , békés Karácsonyt nektek, és a családotoknak!
Kép

Anikó, Gabi, Alex és a lusta Dávidka

Kép

Kép
nancsika

Boldog karácsonyt mindenkinek! :)

A bejglim nagyon-nagyon jól sikerült, hála Istennek, a mézeskalács is, az ebéd is jó lett, nincs okom panaszra. Csak kicsit kész vagyok... Nem kicsit, nagyon! Megyek aludni...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Hogy telnek az Ünnepek?
Nálunk minden rendben. Pocaklakónk hihetetlen módon mozog. Az előző kismamaságom idején ilyenre csak az utolsó hetekben emlékszem. Bár az első kisfiam is mozgékony volt, mindemellett a kis öcsi lekörözi :D

Kissé náthásak vagyunk mindannyian, de gondolom ez sok felé lehet most porondon.

Kép

Kép
gtimcsi

Szia, Timcsi!

Nem tudom, te hogy voltál vele, de nekem nagyon nehezemre esett a karácsonyi készülődés. Megszenvedtem vele és nem is volt tökéletes. A sütés jól sikerült, de a takarítás nem igazán... Nem tudtam úgy kitakarítani, ahogy szerettem volna, nagyon hamar elfáradtam. Ez a hó nagyon jó, mert sokat szánkózunk. :) Most majd nekiállunk madáretetőt csinálni, mert szegényeknek most nem sok babér terem. Na, megyek, mert még össze kell szednem a faanyagot hozzá. Még csak azt kell kitalálnom, hogy fogom a macskát távol tartani szegény madaraktól.

Kellemes napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Szia Piroska!

Nálunk egész jól sikerült minden. Viszont a sütemények elkészítése nálunk a nagymamáknak jutott. Ha még én is sütöttem volna hozzá, akkor biztos Dunát tudtunk volna rekeszteni velük.
Az egész család nálunk gyűlt össze és szerencsére teljes békességben zajlott a Szenteste. Mentessek voltunk mindenféle intrikától. :D :D olyan igazira sikeredett.

A Jézuska díszítette a fát nálunk 23-án este.. Na látod, akkor viszont nagyon elfáradtam. Ugyan a férjemmel együtt csináltuk az egészet, de mire a végére értünk és még az ajándékokat is becsomagoltuk, én már teljesen ki voltam. Bedagadtak a lábaim, pedig eddig még nem jelentkezett a vizesedés. Szerencsére azóta is messze elkerül.

Bizony, ilyenkor kell is gondoskodni a kis madárkákról. Nálunk is kint van a madáretető, van két cicánk is, de azok lent vannak az udvaron :) a madáretető viszont az erkélyen 8) így cica ide, cica oda.. a madárkák vígan falatoznak.

Kép

Kép
gtimcsi

Hát nekem is vizesedik a lábam, sajnos... Igaz, hogy egész nap talpon vagyok, az ünnepek alatt volt, hogy három és fél órát aludtam, a többi takarítás-sütés-főzés volt. A déli alvásnál én is alszom, de még így is kevés, sajnos. Estére mindig bedagad a lábam. Majd csinálok képeket a madáretetőről. :) Szerintem nagyon helyes lett. :) Szegény uram a hidegben kint kezelte a fát, -12 fokban azért ez nem volt kellemes, de csak a kezelés volt kint, a vágás, meg a többit bent csinálta. Csak nem akarta a vegyszeres pácot behozni a lakásba. No, majd kíváncsi vagyok, hogy a madárkák idetalálnak-e. Nekünk azért egy kicsit nehézkes ez a macskadolog, mert a mi cicánk kijár a kertbe, de már megbeszéltük, hogy magasra tesszük, hátha akkor nem lesz gond. Volt olyan tavasz, amikor a cicánk elkapott egy kis fiókát, nem szeretném ezt megismételni.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok lányok. Vagyok ám én is de nagyon le vagyok foglalva. Anidani nagyon örülök hogy jöttél már sokat gondoltam rád mi lehet veletek. Hogy gyarapodik? Jó baba?

Nalla köszönöm a kedves szavakat, hát nálam az ikres anyukák az istennők. Hogy tudjátok csinálni? Én egynél teljesen hulla vagyok. És azok elött is emelem a kalapom akiknék kicsi a korkülömbség:))
Nálad úgy tudom mind a kettő meg van.

Piroska nagyon kreatív vagy szép lett az ajándék. Biztos örültek neki az óvonénik.

Timcsi a pociba Pami is hihetelen modon mozgott. Az orvos mondta is hogy nagyon kössük fel a gatyeszt mert lesz vele gondunk. De ennek ellenére nagyon jó kislány. Meggyógyultál már? Hogy vagy?

Silver merre jársz? Van valamennyi időd jelentkezz be!!! Hol tartotok?

Csibic még a málnalevél tea amit érdemes inni. Nem is olyan rossz. Nekem már hiányzik. De most laktoherbet iszom. Na nem a tejtermelés végett, de állítólag jót tesz a babának is ha átmegy a tejbe. Olyanokat pukkant tőle.

Na megint szoptatás, és ez így megy 2-3 óránként. De van hogy óránként is.

Egyébként 4550g és 54cm ma voltunk védőnőnél.

Kép
Kép
pancsi76

Kismamiknak problémamaentes terhességet, anyukáknak sok tejcsit és egészséget kívánok!!

Boldog új évet!!

Kép [/img]

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Nalla!
Olvastam az ikres oldalon,hogy kórházban vagytok! :(
Remélem jól vagytok és sikerült megállítani a babákat!!!!!!!!
Mennyire nyíltál ki?
Ha jól emlékszem Silvernek kb. a 34.hétben lettek meg a babák!Szép nagyok voltak és csak egy hetet voltak bent!Remélem jól emlékszem,de ha olvas akkor majd kijavít!
Biztosan sikerül még pár hétig bent tartani őket!Drukkolok nagyon!
Én még kaptam haladékot a 36.hétig a befekvésre!Pedig én is kezdek nyílni!2100 volt az értékem szerdán!
Ha lenne kedved írnál a bentlétről? :oops: Mire készüljek?
Kitartást kívánok neked!!!!!!Remélem kisfiad nem viseli nehezen! :(
Ölellek!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Nalla
kitartást! :) Pedig úgy reménykedtem, hogy akkor lesztek bent, amikor mi... De mindegy, mi nem ikresek vagyunk, az ikrek általában idő előtt útnak indulnak. :) Azért ha tudsz, jelentkezz!

Timcsi
remélem, hogy legalább te akkor leszel, amikor én. :)

Mindenkinek BÚÉK! :)

Megyek altatni, mert a leány már nagyon fáradt és ilyenkor nagyon kis gügye :).

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

SZERETNÉK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG,EGÉSZSÉGBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI!

Kép

Kép
Kép
ancsa81

nalla,
írtam az ikresen neked...

ancsa,
igazad van, 34 hét 4 napra jöttek jó súllyal.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Piroska, a kiírtak alapján van esélyünk rá :D

Pancsi, szépen gyarapszik a kislányod! Biztató, amit írsz a mozgékonysággal kapcsolatban. Pindúr manó igen csak ficánka odabenn és most finoman és nőiesen fogalmaztam. :D

Lányok, viszont van itt valami, amiről szeretném kikérni a véleményeteket. Az utóbbi két éjszakán mintha jósló fájásaim lettek volna. A pocakom alja és a derekam is fájt. A derék fájás reggelre is megmaradt, de próbálom meggyőzni magamat arról, hogy biztosan csak megfázott a derekam.
Ami még tutira megváltozott, az az, hogy eddig a kisfiam valóban nagyon-nagyon sokat mozgolódott, most pedig mintha alább hagyott volna egy kicsit.

Olyan régen volt már, amikor Ábikámat szültem.. vagyis szinte most volt, de arra nem emlékszem, hogy ezekben a hetekben lehetnek már jósló fájások?

Kép

Kép
gtimcsi

Jaj, de elvagyok varázsolva...:-)
Természetesen mindenkinek Nagyon Boldog és Békés 2011es évet kívánok!!!!

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Timcsi
hát én nem mondhatom el, hogy Mendel keveset mozogna... Az igaz, hogy fáj a hasam, derekam nekem is, de eszem a magnéziumot, iszonyatos mennyiséget eszem belőle. Ha nem eszem meg napi 750 mg-ot, akkor úgy begörcsöl a hasam, hogy vannak összehúzódásaim, konkrétan érezhetően összehúzódik a hasam, mintha tolni készülnék vagy nem tudom... Inkább eszem azt a rengeteg magnéziumot, persze hasmenésem van tőle, de inkább, minthogy valami baj legyen. Tehát nem tudom, de ahogy én emlékszem, a jóslófájások sokáig megvoltak, szülés előtt jóval már jelentkeztek. Meg lehet az is, hogy az ünnepek alatt megerőltetted magad, nem?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Szia Piroska!

Utánaolvastam és teljesen rendben van, hogy érzem a jósló fájásokat. Magnéziumból 400 gr-ot eszek, ami a Calcium magnézium tablettában van, plusz a Magne B6-ból 750 gr-ot. De emellett is azért rendesen keményedik a pocakom. Egyébként azt írja a 'kisokos', hogy a 33. héttől elkezdődnek a jósló fájások.
Tegnap semmi ilyet nem éreztem pedig éjszaka szinte semmit nem aludtam, mert a kisfiam elkapott egy vírusos hasmenést. Szegénykém kb fél óránként kakilt, sírt, szenvedett. Most meg örülök, hogy kilátok a fejemből..

Kép

Kép
gtimcsi

Timcsi nekem szülés elött két héttel kezdődött a joslók. De mindenkinél mások. Szerintem is teljesen rendben van ha már most vannak. De sokat pihizz, és szedd a magnéziumot. Fiacskádnak jóbulást kívánok. Ja és tényleg a vége fele kevesebbet mozognak. Nekem a 36. héttől, meg is ijedtem egy kicsit. Úgy kellett kólát innom a nst-re hogy értékelhető legyen.

Piroska nem is tudtam hogy a magnézium hasmenést okoz.

Silver csak hogy elő kerültél:))

Ancsa köszönjük hogy elhoztad Nallárol a híreket. Drukkolunk neki nagyon!!! És ha tudsz valamit gyere mesélj. Remélem jól vannak.

Kép
Kép
pancsi76

Timcsi
hát ez nem semmi, nagyon sok magnéziumot eszel! :shock: Lehet, hogy azért keményedik a pocakod, mert sokat rohangálsz a gyerek mellett, nem?

Pancsi
igen, a sok magnézium hasmenést okoz. Én sem tudtam, csak azt hittem, hogy vírusos hasmenésem van, aztán rájöttem, hogy akkor emeltem az adagot és azért lehet. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Pancsi!
Én is csak véletlen akadtam rá Nalla írására egy másik topikban!
Nem írt azóta sem! :(
Nagyon sokat gondolok rájuk!Remélem jól vannak,és hamarosan ad hírt magukról!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
szerintem azért nem írt, mert bent kellett maradnia a kórházban. Bár ki tudja, lehet, hogy már azóta meg is születtek a babók. :) Nekem írt, hogy most már minden rendben, kapott kezelést, mert nagyon el akart indulni a szülés, de aztán ez rendeződött. Azóta én sem tudok többet, remélem, hogy azért még találkozom vele a kórházban, aztán írok. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Boldog új évet kívánok Mindenkinek!!!! :)

Kép
booo
Őrbottyán

Sziasztok!

Merre vagytok? Kezd kicsit megcsappanni a topic használata.. pedig olyan jó, amikor tudunk egymásral! Írjatok pár sort, hogy vagytok, ha akad egy pici időtök babázás, kismamáskodás mellett.

Ma voltam dokinál és azt mondja minden rendben. Zárt a méhszáj, 2000-es a méhnyak. Kicsit elgondolkodtam most a szülésen. Kezd nagyon közelivé válni és összekavarodtak a gondolataim. Az első a két éves kisfiam, akit nehéz szívvel hagyok itthon. A második, hogy minden rendben menjen, anyukám időben ideérjen, ha megindul a szülés. A harmadik viszont maga szülés. Hirtelen nagyon éles emlékek hasítottak belém. A tudatalatti nagyon jól működő kis része az embernek. Sokáig csak azok a képek éltek bennem , amik jó érzéssel töltöttek el magával a szüléssel kapcsolatban. Most viszont nem tudom mi történt, de nyomott egy reset-et az agyam és hirtelenjében még a fájásokra is tisztán emlékszem, a beöntésre, meg úgy mindenre.

Na jó megyek is, mert tényleg kicsit kusza a gondolatvilágom.

Kép

Kép
gtimcsi

Timcsi átérzem a helyzetedet, de hidd el erre is csak jó szívvel fogsz emlékezni. A fájdalom ami vele jár tudod hogy csak átmeneti, és rövid ideig tart majd. Én nekem nagyon gyors szülésem volt a Laurához képest, de sokkal jobban fájt minden, talán a gátvédelem miatt. De tudtam hogy mindjárt vége, és a kezemben tartom majd. Neked is ez legyen a szemed elött, és kitartás. A második mindig könnyebb. Ja és én ezt a szülést minden tekintetben másként éltem meg. Sokkal jobban tudtam figyelni a velem történt dolgokra. Emlékszem mindenre. Az első szülésemnél teljesen elvesztettem az eszemet. De most tudtam mi vár rám. Azért kibirható. Sok erőt neked hozzá. Egyébként nekem is nagy félelmem volt hogy a kocsiba szülök meg. DE nem így lett. És minden úgy történt ahogy történnie kellet. Nem költöztök fel közelebb? Mintha azt mondtad volna?

Kép
Kép
pancsi76

Szia Pancsi!

Köszönöm, jól estek a gondolataid! Igazad van! Tudom, hogy minden a legnagyobb rendben fog menni csak kicsit elkenődtem, amikor megtudtam, hogy hát Ábi nem is olyan biztos, hogy bejöhet hozzánk. Már nem is a babóca miatt, hanem amiatt, hogy ő el ne kapjon bármilyen fertőzést. Illetve, ami nyomósabb érv, hogy azt mondja a doki, hogy volt már olyan gyerek, aki teljesen belebetegedett, hogy ott kell hagynia az anyukáját. Alig tudták kivinni a kórházból. Ábi viszont nagyon anyás, össze vagyunk nőve.. Talán humánusabb lenne, ha nem játszanánk az ő kis lelkével a saját kényünk-kedvünk szerint. Talán humánusabb, ha egyszer kell csak elköszönni, mert utána, ha bejön hozzám látogatóba nehezen tudom elképzelni, hogy integetve és mosolyogva búcsúzzon.

A szülés pedig, majd jön magától...

Kép

Kép
gtimcsi

Valóban úgy van, hogy előtte felköltözünk a barátainkhoz, de az előző alkalommal pont hazajöttünk, amikor megindult a szülés. Igaz, ott akkor két héttel előtte felmentünk és egy idő után meguntuk a dolgot. Most viszont szerintem az utolsó héten megyünk fel. Így, ha ott indulna be, akkor a fiam keresztszülei vigyáznak addig Ábira.

Kép

Kép
gtimcsi

Hát Timcsi ebben ez esetben nem irigyellek hogy most miként döntesz. Nekem Laurám amikor bent kellett feküdjek, olyan 4 éves lehetett, én a lépcső tetején sírtam ő meg az alján. Akkor azt mondtam hogy bárcsak ne jött volna be. Még tisztán emlékszem erre a pillanatra és szerintem ő is soha nem fogja elfelejteni. Ráadásul apukája meg próbálta haza vonszolni szegényt. Na akkor én megfogadtam hogy soha többé ilyet nem teszek a gyerekemmel. Most nem azért írtam le hogy te se hozasd be, de szerintem ha apuka meg a nagyszülők gondoskodnak neki a változatos programról akkor észer sem fogja venni és eltellik az a pár nap. De egy ilyen helyzet, nem kívánom senkinek, neked sem és neki sem használ. Én péntek este szültem meg szomb. vas. bent voltam és hétfő délelött mehettem haza. Most neki sem lesz könnyű, de ügyes nagyfiú és pikk pakk otthon lesz a család egybe.

Képzeljétek ma megjött a tejpénzem 14400FT mert 8 litert adtam le fél hónap alatt. Nagyon megörültem neki. Bár nagyon elfáraszt ez az állandó fejés szopi után, de nem akarom hogy megint begyulladjon mint Lauránál.

Nalla vajon hogy van?? Nem tud senki semmit?

Csibik? Merre vagy? Bepakoltál már?

Kisgyerekesek ti is gyertek néha hol tartotok? Persze tudom nagyon nehéz, fölleg ha van nagyobb tesó aki alig várja hogy a pici elaludjon és akkor az ővé legyél:)))

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok.
Mindenkinek Nagyon Boldog és Sikeres Új Évet kívánok!!!

Pancsi,
vagyok ám, de csak olvasóban néha, mert carni nincs időm.
Írok privit is...:-) ha sikerül...
Képzeld küldtem sms-t nalla számára, amit még akkor adott meg, mikor szerveztük a terhes előadás előtt a találkozót, de visszajött. Szóval valami van a számával is.
Aztán lehet nem is kell aggódni, mert megjöttek a babák és bent vannak a koraszülöttön és oda járnia kell rendszeresen, emlékszem nekem egy percem nem volt még aludni sem.
Csak jelentkezik előbb-utóbb.

gtimcsi,
szerintem ez a parád most szülés előtt tök normális, remélem egy gyors és gondtalan szülésed lesz ami bebizonyítja, hogy feleslegesen aggódtál és már tervezed is a 3-at...:-)
A tesó kórházba menetele elég húzós kérdés, nálunk ez úgy volt most, hogy minden nap bejött hozzám Boti a férjemmel, de a babákat nem mutattuk meg neki, mert akkor biztos gond lett volna. Szóval ő akkor találkozott velük először, mikor hazaérkeztek.
Nálunk engem viselt meg teljes mértékben az állandó búcsú, nagyon hiányzott Boti, őt kevésbé szerencsére, mert az apjával is imád lenni és jól megvoltak. Azért a vége fele már nagyon ölelgetett és csimpaszkodott rám...na de én többet voltam bent.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok!

Gyors bekukk, 2 percre kaptam egy mobilnetes laptopot!:-) Már 2 hete a kórházban, jól vagyunk, dokik - dokim is - úgy gondolják, hogy a babókkal még max egy hétig húzzuk, én szeretnék "ráverni" erre, de ha nem, az is rendben, most már jó időben vagyunk, én se pánikolok :-)))
Kisfiam nagyon hiányzik.... :(

Remélem, jól vagytok, ha jöttök vizsgálatra, befeküdni, szülni és van időtök, kedvetek, megtaláltok, most egyszem ikres vagyok:-)))

Puszi!

Kép
Kép
nalla

Nalla!

Hétfőn csatlakozom! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok, Boldog Új Évet!
Ikreseknek sok sikert! Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
:)
Pancsi, nagyon klassz,hogy ennyi tejed van! Sokakon segíthetsz vele, ez jó érzés lehet.
Még nem pakoltam össze, de már minden megvan, csak rendezni kell a sorokat és okosan rétegezni (ugye amennyi rutinom van, tuti elszúrom valahol a pakkokat ) :lol:
Babó szépen befordult, nagyon örültem neki. :) Jövőhéten lesz az első NST.
Eléggé kivagyok, mert sok a tennivaló még, és azt hittem több energiám lesz most, hogy végre nem dolgozom...de tévedtem. Ez van. És lesz ez még így se,gondolom! :)

Kép

Kép
csibic

Sziasztok!

Ha minden jól megy én is Kistarcsán fogok szülni, de még nincs választott dokim.
Nem tudja valaki közületek Szentágotai doki gyömrői rendelési idejét? Igazából nagyon jól jönne mindenféle segítség és információ. Egy éve költöztünk erre a környékre és nem nagyon ismerem a lehetőségeket. Ráadásul éveket vártunk az első babánkra így tele vagyunk izgalommal és aggodalommal :)

Visszaolvastam kicsit és látom sokan vagytok célegyenesben! Kitartást az utolsó hetekhez! :)

hofeherke

Szia, Mara!

Nem tudom a gyömrői rendelést, de tudom az egyik telefonszámot, ahol időpontot lehet foglalni a gödöllői rendelőbe, ott biztosan meg tudják mondani. Vagy meg tudom adni a mobilját, ha kéred. Ha még senki nem adta meg, akkor írj privit és megadom a telefonszámot.

Timcsi
nem tudom, nekem még nem volt időm gondolkodni semmin, a gyerekruhák még nincsenek kivasalva, a bőröndöm nincs összepakolva, semmivel nem vagyok kész. Az oviban skarlát és bárányhimlő járvány van, úgyhogy nem járunk oviba, kicsit leterhel Didrike sok energiája, de ugye ez ezzel jár.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Köszönöm szépen a tippeket, ötleteket! Egyre jobban körvonalazódik, hogy az én kicsi fiam csak az a pár nap után fog engem látni. Nagyon kötődik hozzám, de, ha eddig azt mondtam volna, hogy a egy 10-es skálán eléri a 10-est a kötődése, akkor most mondhatom, hogy ebből a számból lett egy jó 15-ös.. Nincs szivem összetörni a kis lelkét, azzal hogy utána megint el kelljen szakítani tőlem. No, de erről a témáról ennyit! :D :D

Piroska, elhiszem, hogy a kislányod most elszívja az összes energiádat! Alap esetben azt mondanánk ugye, hogy inkább kapja el a bárányhimlőt is gyorsan és legyen túl rajta, de ez most nagyon veszélyes lenne rád és Mendelre nézve.

Pancsi, az igen! Szuper, hogy ennyi tejed van! Még csak 4 hónapja, hogy abbahagytam Ábel szoptatását, de már újra vágyom rá!

Nalla, örülök, hogy jelentkeztél! Kitartást a bent töltött napokra! Várjuk a következő jelentkezésedet. Ha van módod, akkor mesélj kérlek a benti körülményekről. Mi a helyzet bent mostanság?

Kép

Kép
gtimcsi

Piroska: Köszi :) Ma rászálltam az ottani rendelőintézetre és azt legalább kiderítettem, hogy mikor rendel, és a rendelési időben milyen telefonszámon lehet elérni. :) De azt nem tudták megmondani kell-e időpontot kérni.... na de ez is valami....

hofeherke

Hófehérke,
sok örömöt és boldogságot a következő hónapokra! Vigyázz magatokra!

Kép

Kép
gtimcsi

Timcsi: Köszönöm! Nagyon igyekszem. :)

hofeherke

Mara
szuper, szerintem kell időpontot kérni, de mindegy, egyszer kibírod, ha várni is kell. Tényleg nagyon vigyázz magatokra, mert most még nagyon az elején vagytok és mindenféle járvány van.
Szép babavárást! :)

Timcsi
hát arra nincs kifejezés, hogy mennyire leszívja az energiámat a leány. És amikor fáradt, akkor teljesen kikészülök tőle. ÁÁÁÁ!!!!!!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Lányok remélem nem gond hogy ide raktam. Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi!

Nagyon szépek vagytok! Pici ám annál nagyobb ajándék a fa alatt.. :D :D Nagyon édes az a kép, ahol Palmira szeme be van csukva és mosolyog, mint egy kis angyal!
Örülök, hogy felraktad a képeket! :D Csodaszép gyerekeitek vannak! Gratulálok hozzájuk!
Megérkezik Huni, akkor én is rakok fel képeket.

Kép

Kép
gtimcsi

Pancsi

gyönyörűek a gyerekeid! :) Palmira szeret enni, úgy látom. :) Didri soha nem volt ilyen kerek, sajnos... Nagyon édes! Nagyon cukik! Szép családod van, gratulálok! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Köszönöm lányok a dicséretet. Pami tegnep este mértem már 4880g de nem kis sulyal született 4270-el tehát mindig ilyen kerek volt. Imádom a hurkáit :lol: :lol: Bár Lauhoz képest elég vékony gyerek ő 4500g mal viszi a pálmát. Tehát nem igaz az hogy a második gyerkőc az elsőnél nagyobb. Egyébként Pami tisztára rám hasonlít. Már a szeme szine is kialakult neki is kék. A Laura pedig mint látjátok tiuszta apukája.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Képzeljétek el, most voltam NST-n, meg vizsgálaton. Azt mondta a doki, hogy hát ez a gyerek már úton van. Külső méhszáj nyitott, belső épp nyílik, úgyhogy nem ad nekem többet, mint két hetet. Már több, mint három kiló, a feje bent van már annyira, amennyire szülés előtt szokott, úgyhogy Mendelke már indul. De érzem is, mert nagyon nyom, meg fájdogál. Minden esetre azért meglepődtem, most egy kicsit izgulok, nincs semmim összecsomagolva, még a babaruhákat nem vasaltam ki, hááát....

Timcsi
nálatok mi a helyzet?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Húú Piroska akkor húzzál bele, nehogy váratlanul érjen a dolog. Nagyon szorítok neked hogy minden simán mennyen. Már nemsoká a karodban tarthatod a fiadat :lol: És belphetsz a frissen szült anyukák táborába :D
Ügyes legyél ám.

Kép
Kép
pancsi76

Piroska,
kirázott a hideg! Hát ilyen közel lennénk????
A boldogság, a várakozás és türelmetlenség vett rajtam erőt. :)
Tyű, ez nem semmi! Akkor tényleg bele kell húznod! Jól mondja Pancsi.
Azért én egy ici-picit távolabb vagyok, mint te. Legalább is remélem :D :D Nekem még Hunika bent kell, hogy legyen pár hétig. 26-án megyek az első NST-re. Akkor fog következőleg megvizsgálni a doki. Egy hete voltam nála utoljára és akkor azt mondta, hogy minden zárva, külső-belső. Továbbra is csak a 2000-es méhnyakat tudta megállapítani.
Ami pedig engem illet, jól vagyok. Igaz, a baba az a pár nap kivételével, hihetetlen mozgékony. Rendesen lehet látni, ahogy vonul a pocakomban. Sokszor fájdalmasak ezek a mozdulatok, meg belül érzem, hogy 'nyomul' lefelé. Az éjszakák kicsit húzósabbak, sokáig nem tudok elaludni, keresem a megfelelő pozíciót..
Piroska, még mindig nem térek magamhoz. Te tényleg két hét múlva megszülsz? :shock: :D
Ez az info nagyon konkrétnak tűnik. Mindenesetre remélem boldog vagy! Istenem, nemsoká neked is két kicsi gyereked lesz :)
Vigyázz magadra, aztán próbálj jelentkezni, amilyen sűrűn tudsz! Itt leszek és bűvölöm a monitort :)

Kép

Kép
gtimcsi

Hú lányok kicsit irigyellek benneteket nekem úgy hiányzik a pocakom :lol:
Na de már itt van Pami, de akkor is. Remélem még egyszer átélhetem ezt a csodát. Minden napot élvezzetek ki.

Timcsi hogy vannak az ereid?? Nekem minden visszaált a régi kerékvágásba. Hála az aranyerem is eltünt mint ha nem is lett volna. Pedig nagyon gáz volt

Kép
Kép
pancsi76

Mara most már tudom honnan voltál nekem ismerős. Budai meddőségi topikbol. Gratula hogy sikerült :D :D :D :D

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi: Talált süllyedt. :) Bár nem sokat írtam oda...

hofeherke

Én a gyömrői topikot olvastam minap :) Rendelési idők és tapasztalatok után kutakodtam... mi Maglódon lakunk. :)

hofeherke

Pancsi,
köszi, jól vagyok. Az erek akár szépen vissza is húzódnak, ha sokat fekszem. Viszont, amikor felkelek, abban a pillanatban bedagadnak és igen fájdalmasak tudnak lenni. Gondolom, ahogyan nő a babóca belül, úgy a terhelés is nő rajta. Kvázi csak duzzad és duzzad..
Egyébként azt mondta a doki, hogy ezeket az ereket nem vágjuk. Mindenképpen gátvédelemben fogok szülni. Legalábbis a doki szerint. Ábinál volt gátmetszésem egyébként.

Kép

Kép
gtimcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?