Baba!
Igen, Zétény nagy meggyimádó volt, és igen lehúztam a héját, kicsit macerás, de megérte mert nagy kedvenc volt. Én gesztenyével adtam. Lehet kapni natúr nyers szemes gesztenyét (sarkpontos ha jól emlékszem
) , az ment a meggyhez főzve.
Hajam
Igen, levágattam, de már régen, még a nyáron. Nagyon hosszú volt, már nem volt humorom annyi ideig szárítgatni
Vanda!
Szilveszterem
ja dehogy, nem kimenős volt, Zétényem is velünk bulizott
Mi bulizósak vagyunk, és szilveszterkor is ápoljuk eme szép szokásunkat ha tehetjük
Mondjuk az előző meg az idei igen lájtos volt. Amíg Zétény bírta cérnával addig maradtunk. Ami fél kettő volt
De ahogy kijöttünk a hidegre, míg vártunk a taxira kábé 5 másodperc után egyszer csak eldőlt a kezemben és onnantól kezdve rongybabaként hoztam haza. 11-ig aludtunk, 1-kor letettem, 4-ig szunyált, este meg a szokásos verkli ment, semennyire nem billent ki.
Szülinapi kimenőhöz hajrá
Nekem is lesz egy (mármint nem szülinapom, az most volt), hanem kimenőm, másik topikon lesz egy antibébis mamatali, ott nagyon rosszak vagyunk
Második éves képválogatás édes, sok képre emlékszem ám, jó volt őket újra látni
Nani!
Jujjdeizgi
És mi lesz utána ha megszülsz te is?? Itt leszünk egy árva kismami nélkül??
Szöcsi!
Jó ám a vidéki élet, én is tősgyökeres budai lány vagyok, és csak gyökeret bírtam verni egy 20 ezres kisvárosban
Lemondtam dolgokról, de sok mindenért kárpótolt... én szeretek itt
Jelek cukik, én is cica voltam
Skrisz!
Zétény szókincse továbbra is háromszavas
És elég jól boldogul vele, a legkomplexebb kéréseimet is érti, szóval én nem aggódom
Lépcsőn esésedet sajnálom
Zétény is leesett tesóméknál 30.-án..... azt hittem kórházban szilveszterezünk
Zsenka-SAnnah
Édi Mikulásod van, paraméterei lenyűgözőek